Fox and Hound

Hej o hå och en flaska med rom. Igår var det fredag, antar att ingen missat det. Men var tog veckan vägen? Tiden bara springer iväg, jag hinner inte med! En av tjejerna i au pair gruppen åker hem idag så vi hade en liten avskedsmiddag för henne. Åt den godaste pizzan någonsin, skojar inte. Sen försökte vi oss på publivet och det gick utmärkt, dom kollade leg på alla utom mig och den andra u21:an, kalas. Så där fastnade jag i tjejernas slalom och trots att jag var den enda som inte drack nått var jag förmodligen den som hördes bäst, haha. Blev dock skitsur när Holmner precis puttades från pallen, det var väl ändå onödigt. Nu då, är det alltså lördag om jag räknat rätt. Kommer bli en bra dag, oja oja.

två ukrainskor, polacken Inga som åker hem och min galna tyska



Katharina och jag på Brixx

Ensam hemma 5

Kvällen var kaos! Började med att ugnen jävlades så det slutade med att vi fick äta rester och mackor. Sen stressade vi vidare till Kaylins basketmatch. Kom precis  tid och det var, tomt. Eller tomt är kanske fel ord, det var faktiskt lite pojkar där. Men inga tjejer, ingen från laget, ingen tränare och ingen som borde ha kommit kom. Vi väntade och väntade men tillslut gav vi upp. Jag ringde föräldrarna och tränarna, men inget svar. Kände mig asdum men när Kristin ringde upp sa hon bara "I'm so sooorrryyy" så det var lungilungi. Nu sover i alla fall dom små, hunden är på sitt rum och larmet är igång. Mission accomplished.

Btw, läste att Paow vill köpa siameskatter? Hon skämtar va? Eller.. jag menar.. för det är väl inte bara jag som är livrädd för sånna efter Lady och Lufsen filmen? :/



två små rara siameser my ass

Visste ni..

att jag vill - vara 21!
att snart ska jag - hjälpa småskitarna med läxorna
att jag har - sjuk träningsvärk
att min senaste kyss - var med en pojke jag saknar
att jag pratar - ful småländska
att jag inte gillar - att ha min familj på andra sidan jorden
att min första kyss - var ett "vinnarhångel" på mellanstadiediskot, HA!
att jag avskyr när folk snackar - skit :)
att jag gillar - tanken på sommaren 2010
att jag alltid kommer - att vara lite som jag är
att jag är förälskad i - american pancakes med choklad och lönnsirap :$
att sist jag grät var - till det sista oth avsnittet
att min mobiltelefon är - "liten, supersöt och mjuk att hålla i"
att när jag vaknar på morgonen - vill jag bara somna igen
att jag just nu tänker på - hur störande Elvis är
att i morgon kommer jag - shoppa sönder
att jag hoppas - att det blir varmare snart..

sådär kan det gå när man tar en inte göra någonting dag ja
nu blir det snart jobb fram till halv åtta imorgon bitti, woh



Fick ett gulligt mail från pappi..




..så jag tänkte försöka mig på nått liknande





Go Wildcats

Var en sväng på Northlake idag igen. Lämnade tillbaka en tröja, bytte ringar som var för stora och tog mig ur svåremotståndliga erbjudanden. Stolt nästan. En försäljare kom fram och berömde mina skor tills jag blev generad och så började hon babbla om att dom såg så himla vintage ut. Alltså jag vet att vi kanske är lite efter i Sverige men come on. Sen sa hon att Sweden är drömlandet "dreamy dreamy" och där sprack hennes trovärdighet helt.

Ikväll var det sista basketmatchen för säsongen! Bänkade mig med Elin och ett paket ballerinakex. Spännande match vill jag lova, precis som det ska vara. Skulle ju filma när alla sjöng Sweet Caroline men då dog självklart kameran, får bli i höst istället. Här gör dom näst sista målet vilket satte dom i ledning och wie vi vann!


Fett glad

Scratch that. Tänkte att "meh, om jag trycker på knappen en gång till trots att jag tryckt femhundrasjuttielva gånger kanske det funkar" och gissa vad, det funkade! Magic fingers, ye.

Fett less

Happ, igår gav min dator upp. Stendöd. Inte direkt det bästa som kunde hända, nej. Har i alla fall listat ut hur man gör å ä ö på datorn i köket så att ni slipper lasa meningarna sahar. Hur som helst, detta måste lösas, annars går mitt liv under, hehe. Så om typ Gefors eller någon annan teknisk person läser det här, hör av dig!! Igår kväll tog i alla fall Elin med mig till en svenska som bor i Davidson. Lärde hennes dotter att spela Big big girl på deras keyboard. Fint! Sen fick vi skjuts tillbaka för regnet piskade ner. Ey, vart tog våren vägen?



bara för att det inte har med saken att göra och för att vikingar inte alls hade horn på sina hjälmar lägger jag upp en bild från i somras, när elvis och hagman firade 20 med att slå upp ett partytält någonstans mitt ute i Ålems skogar. kul kväll!


The Last Day of Our Acquaintance

The cleaning ladys var sena igår med men när barnen kom hem tog dom sina moppar och sprang ut direkt, haha. För att hålla mig undan dom denna gången tänkte jag utforska området här ännu mer med en lång powerwalk, så jag kollade upp en bra väg på google maps. Problemet var bara att jag inte kollade vad gatorna hette så jag visste inte var jag skulle svänga. Blev lite orolig när jag gått över en timme och vägen liksom inte ville ta slut och det började komma kor och grejer. Men hejhopp så såg jag stallet där Elin rider och tack vare att jag kom ihåg vägbeskrivningen vänster, vänster, vänster, höger, vänster, vänster, vänster, vänster och uteslutningsmetoden kom jag faktiskt hem tillslut. Det var mitt lilla äventyr det. Sen kände jag att jag behövde sova ikapp lite igår så efter oth avsnittet, som för övrigt var sååå bra (grät), slumrade jag in. Galet skönt.


In my head

Ingen bra start på denna måndagen och början av min sjunde vecka. Mardrömmar, regn, åska, trötthet och grym huvudvärk. Nu sitter jag och knaprar på ett äpple och försöker komma till liv efter ett par timmars extra dejt med kudden. Har en massa saker på "måste göra listan" (läs: måste köpa) men tror inte mitt huvud går med på det. Senare kommer städtanterna igen, känns verkligen inte som det var två veckor sen då dom slängde ut oss i gräset. Ska dra fram min mördarblick i eftermiddag, hehe. Nu bär det av till Harris Teeter för att hämta mat. Bjuder på en av radioplågorna så länge. Festsugen nu jaaa.

Haha! Fick nyss veta att klippet inte funkar i sverige. Sorry


"You're still hot baby, you're still hot"

Nu har jag lugnat ner mig efter min gårkväll men när Imma Be (på tal om det sa Jack här om dagen "are they really singing I'm a bee?" aw söte) spelades på radion fick jag genast tillbakalängtan. Min söndag har varit väldigt lugn. Jag har varit ute och gått ett par gånger, tränat p90x, sprungit en runda och spelat kickball med ungarna. Så nu försöker jag inte ens stå emot mina cravings för marabou utan njuter för fullt av min mjölkchoklad.

Kvällen tillbringades åter igen med Elin. Vi åkte till en nyöppnad biograf i Davidson där man satt två och två i skinnfotöljer med ett bord emellan, supermysigt! Det var bara vi och sex andra där och såg Valentines Day. Kändes lite som en uppföljare till Love Actually, men jag älskar den filmen så no probs. Nästan bara kända ansikten och Taylor Swift gjorde halva filmen, jag älskar tröga människor.


Get ready for the Showdown

Vilken lördagskväll. Absolut underbar från början till slut. Hade höga förväntningar men alla infriades där inne på arenan. Förband var LMFAO och dom var riktigt bra! Diggade framförallt läderbraxen. Vid nio skjöts Will.i.am, Apple, Taboo och Fergie upp ur golvet och sen var det bara PARTY. Kan inte beskriva känslan men åh vilken lycka. Får ni chansen att se dom så gör det, helt fantastiskt. En kväll jag kan leva på länge. AWESOME.


 



I got so much love, for you darling

 

Hjärta på the Black Eyed Peas, Elin, LMFAO, Amerika, Charlotte,
den här kvällen och hela mitt liv! Jag är fortfarande i extas ♥


Tonight's gonna be a good good night

Igår kväll var jag tvungen att jobba. Men vad gör det när man har världens bästa ungar? Och för hur många innebär jobb att spela in knäppa ljudklipp, kittlas, mysa, kolla OS och framför allt umgås med en brabra vän? Min norrlandsjänta kom nämligen hit och vi laddade för ikväll. Då ska vi äntligen se the Black Eyed Peas! "and I just can't waaait" Förresten är våren tillbaka här i Davidson, livet kan inte bli mycket bättre.  Nedan är vad vi underhöll oss med igår, haha!

 

och sånt här gör ju inte dagen sämre direkt :)




Vad gör du där borta egentligen?

Det är den ständigt återkommande frågan.. Så nu ska jag allt berätta. Vid halv sju måndag till fredag springer jag glatt upp för trappan och steker körv och häller upp flingor. Frukosten pågår en halvtimme, sen plockar jag undan och grejar tills barnen går ut till bussen. Då är det dags för sängbäddning, dom har underlakan, tunt lakan, överkast och täcke, sen femton miljoner kuddar och gosedjur på det, galet. Brukar vara klar vid halv åtta och jag går ner till min mysiga säng. Då har jag 8 lediga timmar och på något sätt lyckas dom alltid flyga iväg. Ett par dagar i veckan måste jag vika tvätt eller hämta upp mat. Annars träffar jag tjejerna, shoppar, tränar och tar det allmänt lugnt. 

När barnen kommer hem igen ska läxor göras. Detta kan gå mer eller mindre smärtfritt.. Efter det äter vi mat, sen går alla åt olika håll för det mesta och jag hänger med någon av dom. Senast sju kommer Kristin hem och min arbetsdag är över. Gänget i River Run där jag bor består av Nathalie, Annie och Ana, och dom åker alltid någonstans på kvällarna. Så antingen följer jag med dom, är med Elin eller som igår, bara stannar hemma med familjen.

På helgerna är jag för det mesta ledig. Ibland behöver dom hjälp, antingen någon timme på dagen eller om dom ska bort på kvällen. Sådär nu vet ni! :D


Jacks rum, fråga mig inte varför han har två sängar. Ett mysterium.

Imma be living a good life

Ååh jag älskar mina hostparents alltså! Efter resan förra helgen kom vi varandra mycket närmre och det känns verkligen superbra. Har hört många historier från au pairer där föräldrarna inte alls bryr sig när arbetsdagen är slut. Igår ringde mina och sa att dom hört att det var basketmatch och fixade så jag hann gå. Underbara, jag har haft tur! Dom har fått mig att börja träna P90X också och fy, det är inte lätt vill jag lova. Idag stod till exempel Yoga på schemat, inte min cup of tee. Jag gillar agressiv träning, gärna där man får hoppa runt och slå lite på nått, hehe. Här ska man saaakta vrida och vända ut och in på sig själv tills man inte vet vad som är upp och ner. Trots att allt gick så sakta och man tyckte att man egentligen inte gjorde nått blev man galet trött, verkligen skitjobbigt. Men han som håller i det är cool och imorgon är vi på att igen, jag och Tony Horton. Hoppas jag klarar av att gå på lördag bara, för då vet vi ju alla vad som händer. BOOM.

 

Ps. Mina riktiga päron, ni är allra bästast så ni vet. Me love you much.


Good times never seemed so good

Igår sa jag fuck hockey och åkte och kollade basket istället. Kanske lite fel beslut med tanke på att sverige vann med 2-0 och davidson förlorade med över 20 poäng... Inte många som klämde med i Sweet Caroline där inte. Men jag var glad ändå, som jag alltid är nu för tiden. Känner mig så fruktansvärt positiv till allt. Förutom mitt hår då, hm. Efter matchen satt vi och pratade och vi har redan börjat fundera lite på min födelsedag. Planen är att åka till stranden över den helgen. Det tar nämligen tre timmar dit. Fatta tre timmar, jag är van vid att kunna cykla till havet liksom. Tur dom har pool här.. Hur som helst, can. not. wait. Två jäkla månader kvar. Tröstar mig med att ni förmodligen bara har lite vårvärme vid den tiden, hehe synd.

 

Okej, nu tänker ni säkert vafan? haha. Men denna spelas på alla matcher och tack vare stämningen där, alla som sjunger med och glädjen jag känner iden stunden kommer jag för alltid att älska denna låten. Oh oh oh

Såhär ska det va, detta är dock en bortamatch så inte lika mycket drag :)

Herrå håret

Kollade igenom min budget igår och tänkte att denna veckan ska jag banne mig spara. Men så såg jag skyltarna om rea på Forever 21 och happ, där sprack det. Sen skulle jag då ta tag i mitt hår och få det klippt. Gled in till någon random frisör och det ångrar jag just nu bittert. Jag vet i fasen vad hon höll på med, ena sidan är mycket längre än den andra och det är fortfarande slitet. Stod framför speglen och försökte fixa till det själv i ren frusteration när jag kom hem, haha. Ska boka en tid hos Kristins frisör nu och det kommer bli asballakort ju, stackars mig.

 

Gick till snobbMacys också och hittade mig en liten klocka och ett par för dyra solbrills. Glad blev jag när hon berättade att det var 25% rea på just dom, woh. Och nu har jag bara 75 dollar kvar på stället..

 

sista bilden på gamla håret, bye..

Pelvis

Den personen jag pratar absolut mest med där hemma är min kära vän Elvis (han har inget liv i blomstermåla förutom att prata med mig..). Hur som helst så skypar vi nu och pratar om den gamla goda tiden. Då kommer vi in på dagen när vi tog en fika och blev vänner igen efter vårt "lilla" bråk, hehe. Och vet ni vad vi upptäckte? Det var exakt ett år sen idag! Grattis till oss med andra ord.


"Alltså Andreas Elmgren är killen som drar hemska rasistskämt, speglar sig i allt som blänker och tänder på flickor som inte hunnit komma in i puberteten. Men samtidigt så sjukt rolig och jag är, trots all skit som hänt, glad att vi är vänner igen."

Baka baka liten kaka

Kom hem nyss från en fika och så sitter mina arbetsnarkomaner till hostparents bredvid varandra i soffan med varsin laptop och jobbar, så himlans gulligt. Själv har jag haft två rätt tuffa dagar och är grymt trött. Att vara au pair kan vara riktigt jävligt jobbigt rent ut sagt, ibland vill man verkligen bara skrika rätt ut. Men at the end of the day är vi alla bästa vänner igen och jag kan inte ens tänka mig hur det kommer kännas att vara utan dom små skitungarna om ett år.

Igår gjorde vi bland annat chocolate chip cookies och min tunga gjorde volter av lycka. Typ. Riktigt goda i alla fall! Lyckovolter var jag också nära att göra när Kristin sa att jag inte behöver ta nytt körkort utan bara ett state id. Så idag har jag varit supereffektiv och fixat det och lite annat viktigt. Kvinnan som hjälpte mig med mitt leg var väldigt avundsjuk på svenskarnas hy. Hon tror det är något speciellt i vattnet där borta. Ja, ni kan ju ta åt er om ni känner för det. En annan rolig kommentar kom från Kaylin igår när jag la över ägg i en behållare, ”wooow, you’re really good at packing eggs”. Haha fatta vilken merit liksom! Svårslaget må jag säga. Nu ska äggpackaren sova, godnatt Sverige.


Torsdag Fredag Lördag

Sådär, NU tänkte jag dra igenom min helg. I torsdags var jag och hälsade på barnen i skolan. Det var valentinefirande, cupcakes, godis och så tårta till Allyson. Senare packade vi monsterbilen till bredden och begav oss till ett mysigt hotell i West Virginia. Fredagen innebar skidåkning, men först fyllde vi magarna och säger bara svensk hotellfrukost kan slänga sig i väggen! Underbart gott.

Ute i backen började jag bli lite nervös, mina enda minnen från skidåkning är när jag står på toppen av Lindvallen och lipar för att jag inte vågar åka ner och att jag alltid lyckades korsa skidorna när jag försökte stanna. Jag fick med andra ord börja om alldeles från början. Mick var en grym lärare dock så snart susade jag ner själv från dom blå backarna och han tyckte att jag var awesome. Är väl inte betyget jag skulle ge mig själv men för att vara "första gången" så ja, helt okej. Grymt kul var det hur som helst. Vi prövade även snow tubing. Som pulka fast på stora gummiringar som man slänger sig lite hur som helst på. Det bästa är att det var rullband så man slapp gå upp för backen varje gång, hehe. På kvällen kollade vi OS invigningen och visst kändes det bra när Foppa och gänget knatade in på arenan. Såg förresten Kalla igår med, grym ju!

Blev en tidig lördagsmorgon och resan hem var inte skoj. Vägarna var så isiga att vi började räkna bilarna som låg i vägkanterna.. Jobbade kväll och vi såg Camp Rock. Alltså varning för världens mest cheesy film, pinsamt töntig. Och Jonas Brothers liksom, ääe. Se inte den om du är över 10.



Love isn't always on time

Så var alla hjärtans dag över för i år. Måste säga att det var en av dom bästa hittills. Vi såg Dear John som jag velat se sen jag kom hit och såg trailern. Om den levde upp till mina förväntningar? Oja! Problemet var bara handlingen, ett par som blir kära men tvingas åka ifrån varandra.. Tack, verkligen vad jag behövde. Självklart trillade tårarna ner där jag satt, men hade halva biosalongen med mig som tur var. Se den, se den! Kommer till sverige i maj tror jag. Sen måste jag hylla hur öppna folk är här. Jag behövde bara nämna att jag skulle vilja åka till Wilmington så sa två av tjejerna direkt "visst vi åker dit när det blivit lite varmare". Done. Imorgon är det presidents day, så barnen är hemma och jag har massvis med tvätt att vika. Har en känsla av att morgondagen inte kommer bli riktigt lika bra som denna. Men vem är jag att klaga, I love this shit.


"I’ll think about you every day. Part of me is scared that there will come a time when you don’t feel the same way, that you’ll somehow forget about what we shared.."

Häst

Kom nyss hem från min första ridtur här i staterna. Har faktiskt saknat stallet därhemma, var ju där varendaste dag ett tag. Det var riktgt mysigt, barbacka på fjordingar kan inte vara mycket annat. På slutet försökte Elin göra som en tjej på YouTube och hoppa upp på hästen framifrån... Haha fan vad jag garvade allså. Men hon lyckades rätt bra, så det är bara att öva in snitsen ;) Nu hade jag tänkt göra min sammanfattning men så ringde precis Annie så det blir till att hoppa in i duschen och köra bort till Concord. Glömde som vanligt kameran i väskan, men för er som inte vet ett smack om hästar så ser en fjording ut såhär:


Åh kära hjärtanes!

Det händer så mycket hela tiden att jag varken har tid eller lust att blogga. Men snart kommer en liten uppdatering om dom senaste dagarna, promise. Idag är det som alla vet Valentines Day, så har suttit här och klistat på mina kuvert jag ska ge barnen. Sen har jag lite små planer för dagen, får väl se hur det slutar. Inte med Hollister hunken iaf, så mycket vet jag. Hoppas ni har en bra dag alla, speciellt Anna Kalmarapa Tordyvel Gröhn som fyller 18, äntligen! Grattis :)




"Tänk på alla ragg
med killarna från Kagg
vi brydde oss inte om lördagsgodis
utan varje dag fick vi ögongodis
det var Du och Jag
och jag saknar dig varje dag"

Haha fick världens sötaste alla hjärtans dag mail från Johanna. L O V E ♥

Tips från coachen



Bye

Idag fyller Allyson 10, GRATTIS! Nu ska vi strax åka till West Virginia någonstans. Nu jäklar ska det väl ändå få svischas i backarna. Tillbaka på lördag hur som. Herrå

ren jävla LYCKA

Jag inser att mitt humör verkar hoppa lite upp och ner som det vill. Men nu har jag faktiskt varit glad konstant sen i fredags kväll. Allt har ordnat upp sig och jag känner mig så positiv, till allt här borta, där hemma och min framtid. Vad säger att jag måste bo i Sverige efter det här liksom? Ingenting! Har fått nya perspektiv på många saker sen jag kom hit och säger bara en sak till er som funderar på att åka som au pair eller till norge eller var som helst, do it! Tycker man det är jättehemskt är det ju bara att åka hem igen liksom, no biggie, då har man iallafall gett det ett försök. För det kan ju bli hur bra som helst. Och hur kul är det att sitta med sina barnbarn om 50 år och säga att man satt hemma i landet lagom hela livet och inte vågade. Nej tack vad tråkigt.

Ett annat rent jävla lyckligt tillfälle. Med min Sanna ♥

 

Ps. Ledsen ni som såg mitt lyckoutbrott på facebook och rusade hit i hopp om något smaskigare men alltså nej, HollisterHunken har inte hört av sig och jag har inte vunnit någon miljon heller.. Tyvärr



Graphic Design

ÅH. Hittade ett års internship för precis ett sånt företag där jag vill jobba i framtiden, nämligen Stockholm Design. I Los Angeles! Hade inte allt varit som det är just nu hade jag gjort vad som helst för det. Skitskitåh.

Hottie

Allyson fick presentkort på Hollister av sina farföräldrar. På kortet var världens hunk. Så när jag och K nu sitter vid min dator och diskuterar honom säger jag att vi kan ju kolla om kortet finns på hemsidan. En minut senare skriker jag SCORE! och Kaylin garvar ihjäl för hon tycker jag är töntigast i världen. Så tänkte dela med mig av denna goding. Varsågoda, tjejer.


In the Mood

Det blev lite change of plans igår då Natha ringde mitt i det nya avsnittet och fick med mig till Starbucks. Första gången jag var där och den varma chokladen är underbar, mhm. Idag googlade jag mig fram till en frisör i Concord för jag behövde en viss inpackning. Ägaren var så sjukt trevlig och hjälpsam så jag blev på superhumör. Innan jag åkte hem svängde jag förbi en mall jag inte sett förut och köpte födelsedagspresenter till Allyson som fyller 10 på torsdag.


Pratade med Johanna på skype nyss med och det var riktigt härligt. Hon var nämligen gladare än aldrig förr, så nu är jag också helt glad. Snart börjar jobbet igen och längtar faktiskt. Vi är nämligen mitt uppe i ett skitkul spel, haha. Man ska vara barn så länge det går aight.

Kicked Out

Drog ut med Nathalie och Annie innan två för att hålla mig undan städerskorna. Tror ni dom kom eller? NEJ. Däremot en och en halv timme senare passar det. Inte nog med det, dom slängde ut mig ur huset. Nu kom ungarna hem mitt i allt också, läxor ute är nått nytt. Är så glad att mina barn är så snälla och lätta som dom är. Tack verkligen. Vi har förflyttat oss till en filt på gräsmattan, äter nachos och dunkar musik. Deras favoriter är Hotel Room Service, Tik Tok, Down och typ allt med Black Eyed Peas. Själv har jag fått How Low på hjärnan, spelas konstant på "96.1 The Beat on air with Ryan Seacrest" Ehm ja, sånt där sätter sig.. Läste nyss upp detta på engelska och ungarna hälsar att "we're having a great time and getting fat from all the junkfood". Inlägget skrevs vid fyra, då gick det inte att publicera men nuså! Missade OTH förra veckan så nu ska jag kolla förra avsnittet och sen se det nya, åh du underbara kväll.



Weekend in da mountains

Så var det måndag igen och fyra veckor sen jag lämnade Sverige. När jag kom tillbaka igår var min första tanke "vad skönt att vara hemma". För samtidigt som det gått så stört fort så känns det som jag varit här hur länge som helst.

Har haft en rolig helg hur som! Hade någon där hemma frågat om jag ville med till bergen med 20 pers jag aldrig träffat hade jag nog sagt nej. Men här är det ingen tvekan om saken och tur är väl det. Första kvällen var  lite kaos med folk som körde vilse och fastnade i snön och grejer. Själv lyckades jag spilla ut kycklingsås över hela mig i bilen. Bra första intryck liksom, kycklingtjejen. Nästa dag åkte vi upp till backarna med en av brasilianskornas pojkvän, riktigt go kille. Eller ja, man, han var ju över 30. På grund av en himla massa anledningar gav dom flesta av oss upp idén med själva skidåkningen. Ska ju åka med familjen nästa helg ändå så jag klarar mig. Tillsammans med tre andra tjejer hade jag mycket roligt ändå och ett antal koppar kaffe senare åkte vi tillbaka till stugan.

Alla var galet trötta efter det knasiga natten så först låg vi mest och sna(r)ckade. Men sen kom dom ner och väckte oss med hemgjord glögg, kalasgott. Så tillsammans med det och smirnoff ice drack jag för första gången alkohol i staterna. Och alkohol var ett av ämnena jag och två österikare satt och diskuterade halva natten. Helt annorlunda kulturer alltså och jag blev avis. Vi skrattade oss till söms och morgonen efter tog vi det mest lugnt och åkte hem efter lunch. När familjen kom hem sprang Allyson ner för trappan och sa att hon saknat mig, det värmde mitt lilla hjärta. Försökte kolla på Super Bowl sen men jag fattar ju ingening så gav upp och tog igen förlorad sömn istället.




Beech Mountains

Nu äntligen börjar jag se the silver lining på denna dagen. Åker snart upp till bergen och är där över helgen. (Mamma du får slänga iväg ett sms om du, liksom jag, ser framför dig mig rullandes ner för backen med huvudet före, eller kan du helt enkelt lita på det faktum att jag är jävligt grym på att klara mig själv och hålla ut, your choice) Ha en fetingbra helg alla! :)

Slow dancing in a burning room

YES, platt som en pannkaka tillbaka igen.
Har redan hunnit tappa två glas i golvet, kross.
Sen ringde Elin och hon har typ lunginflamation stackarn.
Får inget svar om resan idag blir av överhuvudtaget.
Har ingen aning om hur min helg blir.
Nu har jag ett berg av tvätt att ta hand om.
Tyck synd om mig då, schyrre?


Jag låter främmande händer plocka upp mina rester.
Utan bitarna du stal blir jag aldrig mig lik.
Det finns dom som finner spänning i halvlagda pussel,
men du ger upp för lätt.
Ibland önskar jag att du var främmande för mig.

Vadå da, va e de fö fel på pulvemos?

Ikväll är jag sådär lycklig igen, saker går åt rätt håll. Skulle kollat basket med Elin men hon hade kollat lite fel så ingen match för oss. Vi gick istället till en mysigt litet café och pratade bort timmar. Lustigt hur man kan komma så nära någon man bara kännt i några veckor.. Träffade även tjejen jag skrev om igår. Vi åt frukost på Panera Bread och sen tog vi en sväng runt the mall. Hittade en väska och lite. Körde så jävla vilse på vägen hem sen, haha. Blev så arg på mig själv att jag satt och slog på stackars ratten.. Men kom rätt tillslut och har aldrig varit skönare att komma hem ;) Nu ligger jag och kollar på Kniven mot strupen som ska rädda Vassmolösa Gästis, där vi alltid äter jul/påskbord. Garvar sönder åt Ann och Hansas dialekt alltså, pratar jag så? Hemskt pinsamt. Sen fick man några glimtar av Ljungbyskolans lärarelit med Peo, Ingegerd och Birgitta i spetsen, redit rolit jö.


Forgive me father for I have sinned

Grattis, lämnade tillbaka en jacka för tusen spänn på Macy's och tror ni inte dom ger mig ett presentkort, gah! Har något emot den affären alltså, men nu får jag väl försöka tänka om.. Dom hade fina skor faktiskt, hm. Men det är faktiskt det enda som gått dåligt idag. Har äntligen hittat ett par skidbyxor som funkar och så får jag låna en jacka som är helt ok av Kristin. Så köpte en fleece, vantar och.. typ.. öronvärmare? Skönt och snyggt, heh. Så se upp i backen, nu är jag redo att möta snön! Här försvinner den bara mer och mer, riktigt fint väder idag, skinnjackan åker på igen. Sweet! Barnen hade halvdag så lång jobbdag för mig, vilket innebar Wii-turnering med tvillingarna. Dom skulle sen "bikta sig" för första gången, så i en timme satt jag i en katolsk kyrka och lyssnade på prällen, som inte ens var nån präst utan mer en, ja jag vet inte vad, gräslig skjorta hade han iaf. (vågade inte dra upp kameran men ville så gärna) Tänk färgglatt cirkustält. Ikväll skrev jag till en au pair som precis kommit hit och guess what, vi har nästan samma jobbtider. Kolla så bra det kan gå när man får tummen ur rumpan.



KLICKET

Ja så var Paradise över för denna gång och fastän jag inte sett finalen vet jag vilka som vinner. Var inne på hemsidan också och här kommer analysen:


Jackie må förvisso ha varit den stora stjärnan i Paradise hotel, men det var ändå Patrik som uppfann "klicket"

Picture this

Måste bara be om ursäkt för att jag är så galet dålig på att ta kort, googlebilder är kanske inte det roligaste, ska försöka skärpa mig. Trots att det inte riktigt går att fånga dom ögonblick ni förmodligen skulle skratta åt mest, till exempel när jag slåss med lasersvärd på fullaste allvar eller (efter påtryckningar av barnen) härmar disneykaraktärer. Eller när jag helt enkelt dansar loss i köket, eller i vardagsrummet eller varför inte i bilen. Ja, ni som känner mig blir väl inte förvånade direkt. Självdistans people.

Men så skulle jag då fånga ett sånt där "ögonblick" och då blev det, såhär:



Så nu ger jag upp.



Out of my head

Har, förutom "Lady Gaga" (don't ask), fått ett smeknamn här hemma. Nämligen "little miss independent" och det känns väldans bra att dom känner så. Nu har min hostdad Mick åkt till Indien, han ska vara borta i 10 dagar och det är faktiskt ganska skönt. Mycket bättre när man har huset för sig själv än att ha någon i rummet bredvid hela dagarna. Vaknade i morse av att jag hade skitont i magen och trodde jag skulle spy, aslustigt. Det gick över som tur var och jag skjutsade runt flickorna som skulle till tandläkaren och sen skolan. Var hemma och tvättade lite sen begav jag mig igen, måste hitta en skidoutfit till helgen men det går rent åt helvete. Fick för mig att åka till Mooresville så ut på interstate, hittade rätt exit och var runt i 1000 olika affärer. Men inga skidkläder. Hur svårt kan det vara att få tag på ett par termobrax och en hyfsad jacka liksom? Blir gaolen.


efterlyses

Don't fall down, they'll laugh at you

Sådär, för att börja med igår då så hämtade Elin upp mig vid lunch och vi for till Northlake Mall. Måste ha läst Kenzas blogg alldeles för mycket på sistone, köpte nämligen först en massa stora ringar och sen en tröja full med paljetter och grejer på axlarna, är inte det henne i ett nötskal så säg. Mycket fint var det hur som helst, nöjd! Köpte lite annat med och min plånbok blev bara mer och mer ledsen. Efter nästan sex timmar där inne åkte vi och köpte jordgubbar och vindruvor som vi smaskade i oss framför en mysig film. Efteråt började vi lyssna på gamla Björn Rosenström och Eddie Meduza låtar, kommer inte ihåg varför men någon lustig anledning fanns där säkert och roligt var det! Ännu roligare blev det när vi snurrade in på en massa You Tube klipp från Kalmar, Skellefteå och Davidson. Sen tog vi oss en liten promenad i snön. Eller liten, vi gick och gick och tillslut var vi inne i Davidson så vi tog oss en sväng runt collegeområdet. Skulle vara så grymt kul om Elin började plugga där i höst, vore drömmen.

Släckte lampan vid tolv och sju timmar senare ringde klockan vilket innebar ny vecka, nya tag. Barnen var som sagt hemma och vi såg film, igen. Har inte koll på hur många filmer jag sett sen jag kom hit alltså, sjukt många. Vi passade på att åka pulka medans snön är kvar och sen bänkade jag mig framför Mario Kart med Jack. Vi ägde riktigt hårt och det slutade med att vi skrattade tills tårarna rann. Ikväll var vi och åt asiatiskt för att fira mina hostparents 13 år som gifta. Underbart gott må jag säga.


 

Det här är alltså studenter på Davidson College som gjort en remix av I Love College, kolla den HÄR, Elin har varit på en hel del collegefester och det är verkligen sådär det går till. Vill jag gå på en sån fest? JA! (bli inte orolig nu mamma, hih)


Cha cha bloggen

Var med Elin hela dagen igår och orkade inte gå in här i natt. Idag jobbar jag hela dagen eftersom barnen inte har skola pga snön.. Så nu ska jag steka lite svenska pannkakor, min specialite, hehe. Aja, skulle bara säga att jag lever och sådär.

Ps. Jack har en street fighter 2 demo och jag spelade lite nyss, så sjukt kul! Glömmer aldrig när jag och Ida bestämde oss för att klara hela spelet på nintendo, det var tider det :)



RSS 2.0