B-E-A-UTIFUL

Ja till:

 

- FAST ANSTÄLLNING på dagis

- att vara frisk och pigg!

- ledighet

- varm choklad och kanelbolle på mias café

- plusgrader

- träffa sanna ikväll

- fredag och helg!!!!

- billy:

Nej till:

 

-att nästan bli överkörd av en trikk


Myror i brallan

Nu sitter jag här på donken och pluggar igen. (fick VG- på min förra inlämning, så satans glad! haha) Vårt internet är för segt för mina föreläsningar så måste bege mig hit varje gång jag ska se dom.. Men mcDonalds brukade ju vara som mitt hem en gång i tiden så det är la gött. Och chokladmuffinsarna här är inte kattpiss direkt.

Verkar bli en lugn vecka, barnen här har också sportlov så inte mycket jobb. Vilket suger, så jäkla rastlös och ingen inkomst, men hey sovmorgon klagar jag inte på. Fast trots att jag gick och la mig vid halv tio igår och gick upp vid 9 idag är jag jättetrött. Jävla förkylning alltså. Ajajaa, ska fortsätta här, ha dee.

ps. det ryktas om plusgrader i helgen?!?!? JAAA!!!!

"Pluggar" på donken



Igår såg dom här brudarna först en film och minst tre one tree hillavsnitt innan dom tog sig in till stan vid femtiden. Köpte lite grejer och åkte hem, kollade en till film, ett par othavsnitt och sen en halv film till.... Ibland är det så skönt att bara göra hjärndöda grejer. Line gjorde dock chokladbollar där i mitten nånstans med, love her. Idag däremot, hände något på Sporveisgatan och det ryktas om att dom blivit med friskiskort! Helt sjukt otippat, jag vet. Men nu jäklar kör vi, mot beach '11.

You're the best thing I never knew I needed

Äntligen helg igen!! Avslutade jobbveckan med lite karneval.
Liten riddare: "vad är du utklädd till?"
- "prinsessa!"
- "jaha, jag trodde du skulle vara kanin.."
Men hallåååå NÄR började kaniner ha klänningar och kronor, va?

Aja, trots att jag tydligen hade en halvtaskig kostym så var det en rätt go fredag, med Korv! Har varit sugen på det sen jag kom hit. Dont ask. Igår kväll sen så gick vi ut. Vet inte vad jag ska säga om det riktigt, haha. Ingenting tror jag att jag håller mig till. Seg idag, vi sitter fortfarande och nördar oss vid varsin dator. Snart blir det ut på stan om vi orkar ta tag i våra liv. Hejs.


Fett av dig

Alla hjärtans dag igår och jag hade dejt med min man Linus. Kos framför oth heele kvällen. Det är så vi gör det här i Oslo. Annars dåå.. har jobb hela veckan vilket känns jävligt gutt. Och så var Mia på besök, gillar vi. Resten av kvällen har jag lyssnat på byz och det känns inte riktigt ok. Så nu ska jag krypa ner, eller upp, beror ju på hur man ser det. Under täcket ska jag i alla fall. See ya.

Le Castle

På söndagar stänger Oslot igen butiken. Bokstavligt talat. Men Mias lilla café hade i alla fall öppet så mötte upp henne för en fika. Har inte sett människan sen innan USA och vi brukade jämnt vara ute och gå runt halva Hagby, så vi hade endel att ta igen. Mysmys. Sen var jag tvungen att sätta mig med plugget som jag lyckats skjuta på allt för länge, skönt att ha betat av lite där nu. Efter det träffade jag Sanna på donken, var annars? Slukade cheeseburgare precis som på den gamla goda tiden ;) Kvällen avslutades med ett gammalt one tree hill avsnitt och en Line. Lovely sunday. Nu blir det sängen, kneg imorgon. Nattinatt.

alltså nej, jag är verkligen ingen estet. men! det är en bild i alla fall så jag hoppas ni är nöjda. det är slottet förresten. för er som inte visste.

Vem lämnade vem?

Idag har vi vart på Ikeeea. Sjukt mycket vuxenpoäng som trillade in när det köptes lakan, diskborstar och matlådor. Fina grejer. Men åh, har ju inte berättat om min fredag förresten. Jobbade i 8 timmar. Inte så farligt liksom. OM det inte varit för att vi var ute heeela dagen! Förstår ni hur sinnes kallt det var i snöstormen eller? Fast jobbade med två riktigt goa killar så det var rätt kul ändå. But still, kallt som fan!

Okej jag vet att jag lovade att göra något åt bildbristen men har inte riktigt orkat ta tag i den, så här är en gammal bild på mig så ni inte glömmer hur jag ser ut :D bra va!

Mmh mmh mmh

Fortsätter gå som tåget här borta. Jobbar alltså på en bemanningsfirma och får hoppa in lite här och var. Dom två första dagarna jobbade jag på samma ställe och dom var jättesöta. En av barnen bara "där är vikaren, hon är kjeeempesnäll" och hade pratat om mig hemma, haha AW! Så det går asbra. Hade dock glömt hur ansträngande det är att jobba med barn alltså, schleeten.

Line tvingade med mig på bio igår, Black Swan.. SJUKT BRA, men stört läskig. Eller mer.. äcklig. Obehaglig! Men se den. Så eftersom jag då satt telefonen på ljudlös vaknade jag inte när pvs ringde imorse, fyra gånger.. Men ringde upp när jag vaknade så har jobbat idag med, fast på ett annat ställe då. Och dit ska jag imorgon igen. Gutt mos. Men jag fryser om fötterna mina.. Skicka raggsockar. Puss.



Trivs

Kom på att jag kanske borde säga att jag lever och sådär. Allting går så himla bra!! Känns verkligen TOPPEN. Lägenheten som jag delar med Line är inte stor, men riktigt mysig och söt. Satt här och planerade min dag förut när dom ringde från PV S och frågade om intervju. Sen ikväll ringer dom och frågar om jag kan jobba imorgon. Här går det undan ska ni veta. Har förutom det hunnit med att skaffa skattekort, kopiera nyckel och fixat norskt nummer. +4740582036 kan ni nå mig på nuuu. Fast jag har min vanliga mobil också. Ikväll åt vi masssa tacos och Sanna kom på besök. Skriver mer imorgon, måste sova. Nattinattipusspuss.
fruktansvärt omotiverad bild från i fredags
ska jobba på min bildbrist, lovar

But I'm leaving either way

Hallåååja. Nu sitter jag på bussen mot landet i väst. Rätt gutt faktiskt, har ju internet och chips, vad mer kan man begära? Inlämning till musikjuridiken ska in imorgon så sitter och filar på den. Eller okej där ljög jag. Har inte orkat börja skriva än. Men ska göra det NU. Eller snart. Om en stund. Senare. 

nu är det ju inte måndag men vi kan ju låtsas

If you really want MORE, scream it out loudeeer

Blev fasen lyckat igår tillslut! Fixade oss hos Anna innan vi drog till dalen där 5 andra snygga brudar gjorde oss sällskap. Där lyssnade vi på Ushers "More" sjuhundratjugotre gånger, dansade med vovvarna, drack lite osv. Dom hade dock glömt berätta att man var tvungen att ha ett visst sorts vin? Alla hade samma... Haha. Staggninster.

Halv elva tog vi bussen mot stan, men jag hoppade av lite tidigare och begav mig till Annas pojkvän Robin, där även hennes bror och Pontan befann sig. Sen tog vi taxi till Harrys där vi bara satt och snackade och chillade. Astrevligt var det :) Avslutade på Max med en himla massa pommes. Fint skare va.

I morse stod Pontus pappa för frukosten så denna gången slapp vi köttbullarna och satsade på frallor istället. Kändes bra. Kollade Flickorna på Klitteholm också, innan mamma kom. Sjukt roligt är det! Sen sa vi hejdå.. "nu syns vi inte på jättelänge... men.. vi syns!". Nu ni måste jag verkligen packa klart. Drar IMORGON, hur sjukt? Fattar inte vad som hände. Catch y'all later.

Annis och Millis (och vinet)

Och då måste jag, ut i natten

I onsdags var det KM som gällde. Frej var här innan och sen körde hon in oss till stan. Träffade Hagbybrudarna igen och lite andra goa människor. Pratade med en kille som varit på roadtrip i USA och som nu hade en härlig utvisning på några år, haha! Lyckat liksom. Sen blev det lite kaos. Så jag blev arg. Och en arg Emilia på fyllan är inget man vill träffa, jag lovar. Sov hur som helst hos Pontan, som skrämde mig med sin frukost igår morse. Seriöst. Vem fan äter 20 köttbullar, stekta ägg och stekta(!) mackor till FRUKOST?? Aja, följde med till Stagg sen och placerade mig på en bänk. Och där satt jag som ett eller annat mobboffer tills dom slutade sin lektion. Gött.

Ikväll blir det utgång igen. Egentligen vill jag bara krypa upp i en soffa och glo på en halvdålig film. En sån där man ser fast man inte riktigt fattar varför. Och äta chips. Och mysa lite. Men utgång får det väl bli då. Hoppas på no drama denna gången. Ha en bra fredagskväll hörrni.

jag vet att vi är snygga ni behöver inte säga nått

Underbart

"ibland skriver jag fel och blandar ihop hjärta och hjärna.
den uppmärksamma har redan förstått varför.
det skiljer bara en bokstav
av samma anledning blandar jag aldrig ihop heart och brain.
lite som om svenska akademin medvetet vill sätta likhetstecken mellan de båda orden.
i ett land där allt ska vara lagom får ingen ramla över bords."

Slutar aldrig älska, Simon Norrsveden



"och jag försökte tänka mig in i hur hon tänkte.
när hon tänkte på,
hur jag tänkte.
att jag till slut hade kommit fram till,
att om man sjunger som en bebis - då jävlar.
får man ligga."

Ska smälla upp en uppdatering här snart. Snart.


men ibland är det bara så skönt att låta musiken prata för en

HEY HEY YEAH YEAH

ÅH så mysigt att träffa brudarna igår. Kändes precis som på gymnasietiden när vi satt och kollade in byggkillarna i cafeterian. Fast nu stirrade jag mest ner i min subwaymacka. God faktiskt. Om ni ville veta. När Elin var tvungen att åka hem följde jag med Johanna till "hennes" lägenhet. Egentligen är den Antons (det är hon som snodde min första kärlek... nivet) men den var jättefin! Vi drack kaffe och pratade på. Bra tisdag.

Nuuu ska jag göra mig iordning för en liten utgång. Hejheej!

Haha så underbar bild alltså, LOVE IT!

This years love

Nu har det gått en månad av 2011 och året kunde inte börjat bättre. Mina två sista helger i USA var helt underbara och mina vänner gav mig ett fantastiskt avslut på mitt lilla äventyr. Trots en sjuk ångest gick resan hem över förväntan och när jag väl var på plats i Hagby igen, var det som att jag aldrig åkt härifrån. Nu har jag varit hemma i snart 3 veckor och det har varit så mycket bättre än vad jag trodde det skulle bli. Men just nu finns det inget att göra för mig i Kalmar, jag måste vidare. Så det här är min sista vecka innan jag drar vidare. Med delade känslor precis som när jag skulle lämna mina älskade hemma i Charlotte.. Lite skillnad ändå, Oslo är ju inte så värst långt bort. Kommer nog bli kanon ska ni se. Neheni, nu ska jag rusa iväg och träffa Furre och Hannisen. Puss!

Mina blondiner ♥ men vi saknar den tredje för att göra järngänget komplett..

RSS 2.0