Hos dig är jag underbar

Dom har hittat min klocka!!! Den låg precis där jag trodde, under sängen. I alla fall sjukt gutt, hoppas dom kan skicka den nu bara. Idag tog jag tag i min lathet och åkte och sprang femman i collegespåret. Sen var det massa tvätt igen, alltid lika kul.. Jobbet gick fint, barnen var snälla och gulliga. Sånna här dagar gillar jag mitt arbete. Nu ligger jag och lyssnar på Patrik Isaksson, så bra alltså. Svensk musik är ändå bäst.

Vet att jag är jättemycket efter, thanksgiving var ju flera dagar sen. Men blev så inspirerad när jag såg förra veckans OTH avsnitt (haha fan vilken TÖNT jag är) så måste få ur mig hur tacksam jag är. Tacksam för min familj, som alltid stöttar mig i allt jag gör och som jag kan lita på i alla situationer. Ni är underbara! Tacksam för mina vänner, både dom fina jag funnit här och dom där hemma som inte sviker trots att jag flög iväg hit ett tag. Tacksam för min värdfamilj som det kommer göra så ont att lämna. Tacksam för att jag gått på nitar, gjort fel val, klantat till det och misslyckats. För jag har lärt mig av mina misstag och dom har gjort mig till den jag är. Och jag älskar mig :D det är jag också tacksam för. Och så min säng såklart, 1.80 meter bred lycka i madrassform. Godnatt.


En lycklig Emilia i ett varmt Wilmington



Alvabalva

HAHA, min lillasyster har skrivit ett sött litet inlägg om mig på sin blogg. Här är det om ni vill se, dom två sista bilderna är väldigt smickrande.....

It's a new dawn, it's a new day, it's a new life. For me

Söndag. Familjen kom hem efter lunch och vi klädde granen. Den var i plast såklart, och sjuukt stor. Men riktigt fint blev det, längtar faktiskt till julen nu. Åkte och åt middag på Brixx med min swedish sister Jenny och sen kollade vi film hos Ana. Fick med mig en hel kasse med hårprodukter (och brasilianskt godis) som hon inte fick plats med i packningen, haha. Hon åker på torsdag och det kommer kännas så himla konstigt.. och tråkigt. Nu ska jag se förra veckans ung & bortskämd innan jag somnar. Herrå.


"I'm up in Myrtle bitch"

BURLESQUE

Självklart bröt mitt internet ihop igår när jag skulle skriva, go figure.. Kollade gamla Oth avsnitt i alla fall och såg att jag varit där och där och dääär. Idag har jag tvättat, vikt, städat, diskat osv. ASTRÅKIGT. Men sen kom Elin över en sväng och på kvällen mötte jag tjejerna i Birkdale. Vi såg Burlesque, med Christina Aguilera och Cher. Hur bra som helst!! Nu ligger jag och kollar lägenheter i Oslo, sugen igen. Lär hamna där tillslut.

Från det ena till det tredje har jag hittat en grym radiokanal. Efter 10 månader, grattis liksom. Dom spelar bara rock och en massa Rise Against. När jag var på väg hem spelade dom Green Day med. Att musik kan göra en så lycklig, galet alltså. På tal om det hörde jag både Robyn och the Hives i affären igår, gött.


Don't leave me.

Nu har dom åkt.. Ååh, trodde inte jag skulle bli såhär ledsen. Vi syns ju skitsnart. Men helt deppig blev jag. Borde hitta på nått, men har inte lust att åka nånstans mer ikväll, känner mig inte som nått roligt sällskap heller direkt. Blä. Bara att peppa för imorgon. Idag har vi varit i affärer HELA dagen. Fått med mig lite fint hem ändå. En klocka bland annat, eftersom jag tappade min älskade Roxyklocka i DC, inte göööött. I alla fall, tänkte sortera lite bilder och skriva om resan nu så det inte tar femton år som sist ;) Måste kolla lite One Tree Hill med, är inte riktigt med i matchen för tillfället. Tjing!

Thanksgiving 2k10

Oj, blogga var det med ja. Har inte riktigt hunnit med det, kommer ha mer tid när jag blir ensam igen. Idag har vi kört runt i River Run och träffat Elin lite. Annars har vi mest kollat film och tagit det lugnt. Det är ju Thanksgiving så allt har typ varit stängt. Imorgon å andra sidan är det Black Friday, vilket innebär rea rea rea! Så lite shopping blir det allt, innan jag måste lämna av mamma och tompe på flygplatsen :( Men vi syns ju om ett par månader igen så.. Har skickat med dom nästan alla kläder, skor, smycken, väskor osv. Så nu kommer jag se ut som en slusk den sista tiden här, haha. Och så har jag köpt en stor resväska och ett handbagage, ser rätt ljust ut med att få hem alla grejer nu faktiskt. Gött.



Igår var vi och kollade på NBA basket. Charlotte Bobcats vs. New York Knicks.
Så jävla spännande och jämt och åååh hoppade ju nästan av stolen på slutet. Men katterna förlorade såklart, min tur som vanligt.. Kul med basket igen i alla fall, nu väntar jag bara på nästa collegematch.

Back

Tjaaa, skulle bara säga att vi lever och sådär. Är tillbaka i huset nu, själva för familjen är och firar thanksgiving tills på söndag. Har haft en helt underbar dag och resa. Berättar mer imorgon :) Nattinatt.


Här är beviset på att jag verkligen har besök.
Mamma och Thomas, on the mother fucking River Court.

Washington D.C


Det här har vi sett idag! Fast med mindre hippies och ingen Tom Hanks.

Let's go Canes

Dagen började med fett dåliga nyheter. Tottenham-Arsenal 3-2?! Hur gick det till liksom? Inte OK. Thomas var ju glad i alla fall... Sen blev det lite bättre, resan hit gick kanon och vi hittade en restaurang med riktigt smarrig mat. Men det var typ it. För sen gick vi på hockeyn där Hurricanes fick smisk av Nashville. Det blev dock övertid, straffar OCH en gratis tröja så vi gick därifrån nöjda och belåtna ändå. Smålänningar som vi är. Nejmen det var en bra dag! Imorgon blir det DC, yay.


Den flashiga tröjan

That's what's real to me

Kanondag. Vi åkte som sagt och lunchade på Ikea där vi mötte upp Jenny, Ana, Clare och så lilla Samantha. Gött! Sen bestämde vi oss för att utforska Charlotte downtown, eftersom jag aldrig riktigt gjort det dagtid. Var väl inte alltför mycket att göra men det är ju coolt och gamlingarna fick sig lite öl i alla fall. Efter det åkte vi hem till mig och dom fick träffa barnen och min värdmams, innan vi åt thai i Davidson. Nuuuu ska jag packa för imorgon påböjar vi nämligen vår roadtrip. Första stoppet blir Raleigh för att se Carolina Hurricanes kick som asses on the ice. Kul! Men packa var det ja.. ciao.



Har jag tur stöter jag på den snygga bruden till vänster. Gabi bor ju i vår kära huvudstad och jag saknar hennneee, flera månader sen sist.. buh.

Vi är asdåliga på att ta kort förresten, ska bli ändring på det. Lovar

Remember how to put back the light in my eyes

Hejhallåå! Äntligen fredag igen, fast denna veckan har ju inte varit särskilt jobbig alls. Men ändå, behöver inte bädda en endaste säng på mer än en vecka och det är banne mig värt att firas. Så det ska vi göra genom att åka till Ikea, nya fredagstraditionen? Kan man inte annat än att gilla.

Tog med mamma och Thomas till Northlake mall för lunch och fönstershopping igår. Sen for vi vidare till Target och köpte lite nödvändigheter (i mitt fall godis). Utanför ligger Starbucks och där blev mamma och jag kära i varsin mugg.... Vem fan blir kär i en MUGG? Ja det ska väl vara vi då. Sen åkte vi till Birkdale och åt middag och lite så. Mysipys. Nu ska jag slänga in tvätten i torktumlaren och ge mig ut på en löprunda. Smell ya later.


Tompe stod vid chipshyllan och snodde tillslut åt sig mina favoriter. Killen har en känsla för chips alltså, verkar vara sant det där med att man blir som man umgås.

Ganska glad

NU ÄR DOM HÄR, och såhär glad är jag :D:D:D:D:D:D:D
Godnatt!

It's so on right now

Tjolahopp i galopp. Har haft några riktigt sega dagar, inte haft lust att göra någonting alls. (inte ens shoppa, sjukt) Himlen har varit alldeles grå utanför fönstret och mitt humör likasååå. Har mest dejtat Harry Potter tillsammans med pepparkaksdeg, gjort misslyckade försök att gå på mina lektioner och låtit kroppen strejka hej vilt. Ikväll känns det dock som att jag börjat ta mig ur något som kunnat bli en mindre höstdepression. Fast samtidigt inte, för jag har ändå varit glad, där inne liksom. Haha så fult, men så är det alla fall.

Ikväll har vi kollat på nya au pairer till familjen. Konstigt nog känns kändes det bara kul, jag är också helt spänd och exalterad!! Det får ju inte vara nån bitch som kommer hit och tar hand om MINA barn liksom. Tjejen det lutar mot just nu är från Brasilien och ser ut precis som mig. Skojar inte, vi är sjuuukt lika. Sen är hon ju modell med ;) Haha. Hur som helst, mysig kväll med la familia.


Kaylin- The kids in the White House have maids and everything.
Emilia- Well so do you....
Kaylin- No but you're not a maid, you're my best friend!

Awh, loveydoveyoou :)

Tomorrow, tomorrow, I love you tomorrow.

You're only a day away.

BDB



Verkar som att bilddagboken påbörjat en komplott för att få tillbaka sina förlorade medlemmar.. Men ge fan i mina läsare hörrni, inte okej.

Closer to the point where I can take no more

Jesus alltså, klockan är bara 8 och det känns som det är mitt i natta. Kan ju inte gå och lägga mig nu liksom. I morse kom familjen hem, trodde det skulle bli jobbigt men var faktiskt mysigt med lite sällskap. Hade hand om tjejerna ikväll och vi såg Toy Story 3 igen, Ken gör ju hela filmen. Annars har jag inte gjort många knop. Sökt jobb faktiskt! Hemma, för jag kan inte bestämma mig. Kalmar? Oslo? Kalmar? Oslo? Europa? Australien? Bah, så mycket val och så mycket jag vill hinna göööra! Kaos i min skalle för tillfället. Så satsar på att få varje dag att rulla på så hoppas vi att resten löser sig. Håll tummarna will ya.


Sådär såg jag ut för ett år sen. Fasen sugen på en sån mössa alltså. Vet dock inte om jag vågar så som jag mobbat Simon för den där bara.. Men den är så gosig och mysig och varm! För nu börjar det bli kyligt, brrrr.

Swedish Fathers Day

Ni kanske inte visste detta men det är nämligen så att jag råkar ha världens bästa pappa. Han en av mina största inspirationskällor och helGRYM! Go är du, goare än mos ;) And I looove you, hoppas du har en bra fars dag trots att ditt enda lilla barn är på andra sidan jorden. Hon saknar dig ska du veta.



Grattis till Thomas med :) Min plastpappa, låtsaspappa, halvpappa whatever. Vad du än är så älskar dig i alla fall. Vi syns om några dagar, jippiiie!

Yeah, yeah, yeah I'm so hard

Fasen vad fort det har gått, imorgon kommer familjen hem igen. Jag som skulle hinna med så mycket.. Har njutit fullt ut dom här dagarna i alla fall. Fick besök av Clare och Jenny igår, blev myskväll med tacoslagning, musik, prat, film och lite så. Inte många timmars sömn innan det var dags att kliva upp och så småningom lunka bort till Ana. Vi hämtade upp Jenny och åkte till mallen, dom ville ju också köpa massa billiga panties ;) Själv blev jag kär i ett par skor så dom fick så snällt följa med hem. Ikväll har jag ätit svensk choklad och svensk paj framför 2 1/2 men. Pratade med Boking i nån timme med, en människa som vet hur man får mig att skratta från hjärtat. Jag älskar dig.


Ana: Wow Emilia, really nice. Now you look hard. Haha ♥

Cluck Woof Toot


Har precis haft svenskalektion med Mike, nu kan han säga muu och voff, haha!
Åh vad jag vill till Australien nununuuu. 465 dagar känns lite för långt.

You make the rain fall

Idag har jag lekt med Hannah! Vi åkte till Concord Mills och shoppade loss. 7 par trosor, ja varför inte? Rea på Victorias Secret ju. Efter några timmar där bar det av till Ikea. 15 köttbullar och mos gled ner lite lätt. Sen skulle Hannah köpa små hundar. Det tyckte jag var jättekul så hade lite dansuppvisning med en av dom när vi cruisade runt mellan hyllorna. Såg ut som jag lyckades underhålla några på vägen. Sen kom det bästa på hela dagen, PEPPARKAKSDEG!! Tror hela Ikea hörde oss när vi gjorde den underbara upptäckten. Först börjar jag tjuta och hoppa som en galning med hunden som hängde med så gott den kunde, sen kommer den där göteborskan och skriiiiker allt vad hon har, haha love it.


Visst är det irriterande när man kommer överrens om en pose (i detta fallet hård, om det inte framgick) och så är det nån jävel som ser glad ut ändå, bara för att den ska se sötare ut än dom andra på bilden. Det är ju så man blir förbannad.

It's about damn time to live it up

Skum känsla. Hela huset är tomt. Inte ens en liten vovve att oroa sig över. Har aldrig sovit ensam här förut, tur som fan att vi har larm alltså, hehe. Imorgon ska jag sova längeeee och sen försöka mig på att träna igen, det kryper i hela kroppen nu, gah. Kommer behöva det med, äter ju bara en massa när jag inte har nått bättre för mig. På tal om det har jag precis fått i mig lite chicken parmesan ;) Satt redigt gutt. Idag dååå, hade jag lektion och sjöng min låt. Gick super, bara att jag måste slappna av i halsen typ. No tension, no tension. Hur gör man det då? Öppna munnen mer måste jag göra också, men alltså där måste jag till mitt försvar säga att jag har en väldigt liten mun! Med tillhörande skitkort tunga. Så jag är byggd liksom, inget att göra åt saken. Jobbar på det i alla fall. Sen sa dom sa att jag kommer bli swedens next superstar, HAHA! Yeah right.



Kaggs killar vannnnnN förresten!! Woho

Vi är vackra, vi är stolta, för vi kommer ifrån Lasse Kagg.

Kan ju inte låta denna dagen passera utan att nämna det som är på gång där hemma. Årets rugbymatch går strax av stapeln och jag känner nästan spelarnas nervositet ända hit. Hoppashoppashoppas att Kagg vinner!! Alltså något av det roligaste jag varit med om är min tid i klacken. Vi var ett sånt sjukt gutt gäng och hade så jävla kul. För många betyder inte rugbyn eller skolandan någonting, men jag ÄLSKAR min skola, ÄLSKAR rugbyn och åååh vad jag önskar att jag sprang runt och skrek på planen just nu. Länge leve Lars Kagg.




och denna låten ger mig ryyyysningar.
KAGG

Godnatt!

"Clothes make the man. Naked people have little or no influence on society."
Mark Twain


Dammit

Idag har jag varit hur glad som helst, ingen aning om varför, men glad var jag! ÄR jag. Och jätteshoppingsugen. Börjar bli orolig för mig själv nu. Men det finns ju så mycket fiiint. Behöver ju faktiskt en vinterjacka om jag ska överleva där hemma i norden sen. Och mössa. Och vantar. Och ett par klänningar, jeans och snygga tröjor?! Och skooor! Ja ni ser ju. Har det inte lätt.

Skulle sjunga för Kaylin ikväll och kom inte på nått bra sådär på rak hand. Tillslut blev det "ser du stjärnan i det blå, ta en sup så ser du två". Hon bad mig inte översätta som tur var och det var uppskattat ändå, tror jag. Imorgon jobbar jag bara ett par timmar på morgonen sen åker familjen till Chicago. Har huset för mig själv tills söndag och det ska bli helt underbart. Laddat upp med min värdmams parmesankyckling och pasta för hela helgen, haha. Så ni vet ni vad jag kommer leva på dom närmsta dagarna. Gött. Och om en vecka får jag krama min mamma för första gången på 10 månader, LÄNGTAR!!

And I'll smile and you'll wave, we'll pretend it's okay. The charade it won't last, when she's gone I won't come back. Mhmhmhm life goes on :)


Nuuuu förstår jag vad folk menar när dom säger jucka-rot

Yeah I've done it before and I can do it some more

Yes, efter en promis med Elin har min hosta nu gått över i en ny form, som får mig att studsa minst en meter från kudden varje gång. Orkar inte! I övrigt har min dag varit kanon. Fyndade en tröja och en fräsig liten Steve Madden väska efter skolan. Tanken var att jag skulle lämna tillbaka ett par jeans, men så kan det gå. Dom spelade the Hives på American Eagle!!! Tick Tick Boom, så jävla bra. Då tänkte jag på Tompe, sooom kommer nästa onsdag, Wohoo. Med den ljuvliga tanken trycker jag i mig ett par painkillers, bankar ner huvudet i kudden och hoppas att det stannar där. Kära lilla hosta, you are going down!


kolla vad söööt!

I whip my hair

Det var nog mer så att städtanterna gömde sig för mig istället. Alltså okej att "around noon" inte behöver betyda prick 12, men efter 2 känns lite att ta i kanske.. Aja, ska inte klaga, mitt rum är så reeent och fint igen. Idag gjorde jag något jag fasat över länge men det gick kanon. Så, en sten föll från bröstet, nu kan jag andas igen :) På tal om att andas är jag fortfarande inte frisk, helt sjukt störande! Har ändå varit jätteduktig och tagit det sååå lugnt så. Men icke. Bah. I lördags blev det lite shopping, så mycket orkade jag med. Köpte en skitsnygg skinnkjol. Eller det är vad jag tycker i alla fall. Sen jobbade jag, vilket innebar Beverly Hills Chihuahua och sen vare läggdags.

Söndagen var slappare än slappast. Åkte till Ana och såg den sjukaste filmen ever, Youth in Revolt. Den var inte jättedålig, men verkligen konstig. Och sådär pinsam så man knappt kan kolla dessutom. Men det skulle bli värre. Efter en paus med sushi på kinarestaurangen såg vi en annan film - Love and distrust. Den var bara sjuk. Vi stängde nästan av den. Men man blev så fascinerad att man var tvungen att se om den någonsin skulle "make:a sence" liksom. Det gjorde den inte. Så här löd en av recensionerna på imdb: After wasting my time on this movie I have decided to start a class action lawsuit against the creators of this movie for deceptive advertising. This movie sucks!!!! I thought there may at least have been nudity but no luck:( This movie sucks. If you liked this movie please see your psychiatrist. Once again this movie sucks! At first I thought maybe this wont be the worst movie that I have ever seen, I was proved incorrect. This movie sucks! HAHA, klockrent. Den sög verkligen. Och vi skyllde allt på Clare såklart, finns inget annat att göra. Vad skulle jag mer säga? Mycket som trängts i mitt lilla huvud och inte fått komma ut ju. Men detta får la duga för denna gången.



Måste ge cred till denna ungen alltså. Hon är 10, alltså lika gammal som Allyson. My gooosh. Har gått runt och sjungt I whip my hair back and forth sen första gången jag hörde låten, hur får man bort den??

Hallåååja

Jag har inte dött. Bara mitt internet som jag måste ha smittat lite granna, för det kände för att lägga av ett tag sådär. Nu är vi tillbaka bägge två men jag måste springa och gömma mig för städtanterna. Tjingaling :)

Ofta Tjingaling btw? Tjingeling heter det väl ändå?

Den här staden är död, låt oss måla den röd

Herregud, jag sov till halv tolv idag! Helt sjukt, har inte hänt under hela min tid här. Då hade ändå Elin ringt 4 gånger och min mobil låg precis vid huvudet, hm. Nu ska jag försöka klämma i mig lite lunch och ta en dush, sen är jag redo för dagens äventyr. Vi såg Clueless igår förresten, den var braa. Roligast var att se hur en massa kända skådisar såg ut för 15 år sen, hehe små. Men nu måste jag sätta igång. Hoppas ni har en bra helg!


Jag och Lisenfisen hos systrarna Engström för exakt ett år sen.
Det är kvällar som den som får mig att sakna Kalmar, haha galet kul.

It's sick that all these battles are what keeps me satisfied

Jag överlevde gårdagen! Nätt och jämt, men jag gjorde det. Har spenderat dagens lediga tid med att ligga på mitt rum och sova, prata med folk och kolla tv (alltså jag vet att man kan inte spendera tid, men att tillbringa en dag i sängen låter ju inte helt okej). Börjar bli trött på det nu, vill ut och springa!! Men det är nog ingen bra idé.. Ska bege mig bort till Ana snart i alla fall, vägrar ligga här i min ensamhet hela kvällen. Dom får stå ut med att jag tar med mig min vän hostan och hans kusiner basiluskerna. Watch out here we come, meheh.


Milius und Anius

Nobody Taught Us To Quit

Yay, vaknade bara en endaste gång i natt. Mår mycket bättre, men långt ifrån bra. Det värsta är att jag jobbar från halv 3 tills barnen går och lägger sig ikväll. Inte pepp, lever för mina painkillers nu. Idag har jag mest kollat One Tree Hill och fällt några tårar, som vanligt, haha. Mwah, för bra är det. En halvtimme kvar tills jag måste ge mig iväg nu, ligger väl kvar här tills dess helt enkelt. Så hörs vi imorgon om jag överlever.


Gulliga vänner jag har som drömmer om mig ;)

Sweet

Helt plötsligt blev allting så bra. Fick ett samtal som gjorde mig på väldigt bra humör, kanske lite friskare till och med. Sen behövde jag inte börja förrän 5 och jobbade bara en timme. Underbart! Har, som jag lovade, tillbringat hela dagen i sängen och det lär se ut så imorgon också. Sov hela förmiddagen och sen såg jag nästan en hel säsong av Top Model. Fick i mig en påse popcorn och två bananer, bra jobbat. Sen hittade jag nån sorts varm choklad i vårt skafferi, inte o'boy direkt men det dög. Håll tummarna nu för att jag ska få lite sömn denna natten. Puss!





Jodå, har fått feber nu med men annars så..

Fick nyss denna kommentaren på mitt förra inlägg: "allt bra hos dig?:) kram!" HAHA. Något säger mig att denna människan inte riktigt läste inlägget..

Blä

JAG MÅR PISS. Har inte sovit något på hela natten för jag haft så ont i halsen, frusit, svettats, mått illa, yrat. Sen började jag vid 6 och lagade frukost som en levande död. Själv vågar jag inte äta nått för då kommer det väl upp igen, mys. Ställer in dagens planer och placerar mig i sängen. Här ska jag ligga tills jag börjar jobba igen. Kan någon komma hit med lite varm o'boy eller? Har aldrig saknat det så mycket som nu. Buhu.


Time to turn this thing around

Sjukaste känslan befinner sig i min kropp just nu. För första gången sen jag kom hit har jag bara velat gråta tills tårarna tar slut. Kan inte berätta anledningen tyvärr. Så fråga inte. Förlåt. Det är dags för mig att ta mig i kragen och visa att jag är stark. För det är jag. Den enda ljusglimten på dagen var ett litet sms där det stod att jag är uppskriven på listan för morgondagens.. dumdurudum.. fotbollsmatch! Haha, Davidson är det nya Hossmo?! Killarna vi träffade i lördags spelar där och dom ville vi skulle kolla. Tvekade inte på att tacka ja, det där med att värma publikbänk är ju lite av min grej så att säga. Jajajaaa, ska sova nu i alla fall, känner mig lite gladare efter ett samtal med Elin. Everything happens for a reason var det en vis man som sa och kan inte annat än att hålla med. Positivitet har alltid varit en av mina starkaste egenskaper (förutom när jag bråkar med mamma, då kan jag komma på hur många negativa saker som helst) och den har jag med mig nu med. Så nu jävlar kör vi!


hell yes

Kanske 2040

Jag försov mig i morse. Då ställer jag ändå alltid två alarm. Men vi snackar ju om tjejen som försov sig på sin egen student. Precis som året innan då hon skulle servera treornas studentlunch. Samma tjej som vaknade mindre än två timmar innan planet skulle lyfta från San Francisco. Varför blev jag ens förvånad?



säg, säg vi är ett hopplöst fall
men att du älskar mig ändå ibland
rör, rör vid mig som bara du gör
duvet vi älskar allt som vi förstör


Me Tarzan. You Jane

- Hey, have you seen a caveman?
- No but I'm looking for him ;)
- Uhm.. yeah.. eh... cause he's my friend and we're trying to find him..
- oh.. OH!! I thought.. HAHAHA sorry!

Så typiskt mig.

RSS 2.0