I'm bluuue da ba dee da ba die

Förresten, glömde berätta om när vi spelade luftgitarr idag. Det var skitkul och både jag och barnen gick verkligen in för det. Sen slängde jag mig ner och skulle glida lite snyggt på golvet. Tips, ha inte tajta jeans på er om ni försöker er på det själva. Om jag nu inte lyckas göra blå knän årets hösttrend vill säga.


alltså, hahahahhaha

Should I stay or should I go

Myskväll mitt i veckan, sånt gillar vi! Kristin köpte hem thaimat och sen såg jag och twinisarna Marmaduke. Töntig men söt film, nästan så jag fällde en tår där. Men så gör jag ju det till 90% av alla filmer med. Vi snackar liksom om tjejen som blev tårögd på Idols slutauditon.... På tal om det förvandlades jag till en 15årig fjortis när jag såg Daniel sjunga idag, kääär.

Till något allvarligare då, på lördag måste jag ha bestämt mig för om det blir mer än 4 månader i detta land. Och ska jag vara helt ärlig? Det kan sluta precis hur som helst. Tankarna flyger runt i huvudet. Det finns så mycket, så många jag saknar där hemma. Å andra sidan finns det ju en himla massa här som jag kommer sakna om jag åker hem. Och på sista tiden har allt kännts så himla bra! Dagarna går hur fort som helst och jag mår underbart. Inget drama i mitt liv what so ever. Samtidigt kan jag inte ignorera känslan av lycka när jag ser i kalendern hur nära januari är. Samtidigt som jag får sjuk ångest över vad kommer hända när jag landar på svensk mark igen. Det är skitsvårt det här ska ni veta. Och alla frågar.. Hur ska du göra? Har du bestämt dig? Klart du ska hem? Please stay?

Kan någon dela mig i två?!



Känner hur min blogg blir mer och mer seriös.. :D

Hejhejhej tisdag! Morgonen började stört dåligt med att Elvis berättar att han förmodligen inte kan komma som planerat. FITTA säger jag bara. Och jag som aldrig säger det.. Men annars har det varit en bra dag. Solen är tillbaka men bara runt 20 grader nu vilket är sköönt. Kvällen spenderades på Summit tillsammans med Elin och en smarrig smoothie. Fint skare va! Happ, det var allt för mig. Fast så får man inte avsluta för BullEva. Vilken rebell jag är alltså, sjukt. Nu avslutade jag ju inte så i och för sig.. skit med. Godnatt.


jag vet vad du gjorde förra sommaren, dunkade korvar i upchillade generalbrasor..

Emilia ♥ Olivia

Inte lika pigg som igår när klockan ringde vid 6 vill jag lova. Men på något sätt lyckades jag ändå ta mig upp och sen var det bara att köra på igen. Massor av regn och höstkänslorna smög sig på lite granna. Rätt mysigt måste jag erkänna men äääe, är inte redo att säga hejdå till mina shorts än alltså. Mama loves you, haha. Ja hur som helst, jobbade ända till 10, men det var helt okej. Trött som en apa är jag dock nu och orkar inte ens se idol. Fast jag har redan tjuvkollat på vilka som gick vidare så överlever nog.



Hittade svenska ANNA'S pepparkakor på Harris Teeter idag! Folk tyckte nog jag var lite konstig som stod och höll helt vördnadsfullt i ett paket kex..

Goodbye Kaj..

Okej jag var nog ganska trött igår, somnade så fort jag la huvudet på kudden. Sen vaknade jag vid 8 pigg som en mört. Sprang en runda och lite så innan det blev Northlake med Clare. En kofta jag velat ha jättelänge var på rea så då slog jag till. Så råkade det bli en klänning och två halsdukar(kunde inte välja en) också, av bara farten liksom. Hyrde mig en film på väg hem med och den hade jag tänkt titta på nu! Lite chirre till den får det allt bli, det är ju fortfarande helg.


haha alltså den blir aldrig gammal!

Du är den som får minnas alla drömmar jag har glömt

Heldag på Carowinds var skoooj! Både Elin och jag är riktiga suckers för rollercoasters och vi ska såklart åka dom värsta. Adrenalinet pumpade när vi for upp och ner och fram och tillbaka och jag var helt säker på att någon var ute efter att ge mig whiplash. Men ja, kul :D Kom att tänka på att det är precis ett år sen jag åkte upp till Götet med familjen. Målet var Liseberg och fy satan vad gött det var. Inga köer och bara åkteåkteåkte. Det starkaste minnet var ändå när jag en av nätterna helt omotiverat vaknade och satte mig rätt upp. I en säng som var en halvmeter från taket.... Smidigt.

Nu har vi varit på en liten grillkväll hos the Batchelors och jag är grymt trött, men som vanligt verkligen inte sugen på att sova. Så sitter och kollar igenom gamla bilder, lyssnar på gammal musik. Myser. Drömmer om Australien. Imorgon ska det regna hela dagen. Vet ni vad det innebär? Att man får lov att shoppa! Har knappt köpt nått på hela veckan så det kan jag vara värd. "Eller?"



I like your shirt sa tjejen bredvid mig på Night Hawk.
Tack svarade jag, då är jag iallafall snygg om vi dör nu.

Pa o Mo dag 1-3

Nuså, börjar jag historian om vår lilla resa. Orkar som vanligt inte berätta så detaljerat, det får bli som det blir helt enkelt. Den 3:e september kom pappa och mormor. KRAMKALAS! Familjen hade redan åkt iväg till stranden så vi var för oss själva. Visade dom runt i huset och så självklart middag i Birkdale. Dagen efter började vi vår färd mot Florida och natten spenderades som sagt i Jacksonville.

På söndagen åkte vi vidare och hamnade på ett lyxhotell i Orlando. Meningen var att vi skulle vara nära UFC arenan, men på grund av lite omständigheter (jag snurrade till det.. hehe) blev det inte riktigt så. Hur som haver, till arenan kom vi i alla fall och fick äntligen se Hayley Williams. En tjej som jag velat höra live sen Kristian tipsade om Paramore i början av min gymnasietid. New Found Glory var förband tillsammans med Tegan and Sara och var också super. I was a HAPPY girl.




Friday I'm in Love

Elin blev tvungen att jobba så det blidde ingen fika. Men måste ändå säga att marabou helnöt vid poolen med den nya badvakten var en annan helt okej kombination av sverige-amerika. Sen fick jag reda på att jag inte behövde jobba ikväll som det var tänkt. Så tog med mig estrellachipsen in i vår biosalong och hade movie night i min ensamhet. Det var mysigt faktiskt, för mycket tankar som snurrar i mitt huvud just nu och ibland måste man reda ut dom med sig själv. Såg idol med, favoriterna är lätt Linda och Sassa. Sen självklart Daniel. Glömmer aldrig när Anna och jag satt och dreglade över honom på you tube för ett par år sen, haha. Nu ska jag sova, imorgon ska jag upp tidigt och göra frukost till dom små, sen blire Carowinds!



Pour some sugar on me

Fredagar är den enda vardagen jag inte har lektioner på, alltså min slappardag. Idag innebär det en löptur, tvättviktning och ser även ut att bli lite fika med Elinen. Så nu är det dags att dra ut innan det blir för varmt. Godnatt tänkte jag skriva, men ja, ha en bra dag kanske blir bättre :)

Show me what I'm looking for

Igår blev det officiellt höst, vet inte om dom 34 graderna vi har idag håller med om det. Men ni kan vara lugna, molnen verkar rulla in här med tyvärr.. Kom nyss hem från Elin, lämpade av dom två vännerna Ben & Jerry samt lite blommor. från Elvis, haha. Blev en promenix med :) Sen måste jag ju berätta att idag sa Allyson "you're a better cook than Nadine(deras gamla au pair) was". SCORE! Vem trodde det var möjligt liksom. Hon måste vart riktigt dålig i köket.. Imorgon är det freeedag, gutt att man jobbar då. Aja, grattis till att ha läst en riktigt fint osammanhängande text.

Ps. Inatt drömde jag massor av mardrömmar över att komma hem igen. Hade bland annat glömt allt i min garderob och nattduksbord (dvs. allt viktigt) och det värsta var att jag inte hade mitt svenska sim-kort så ingen kunde få tag på mig xD Sen sa Maja att hon inte ville umgås med mig längre och var så taskig att tillslut vaknade jag. Tre gånger! Så nu vågar jag inte åka hem nå mer :) Så, godnatt, hoppas att ni drömmer lika fina drömmar som jag.


ÄLSKAR DIG min Mahjs

Weak as I am

What a daaay. Trött som ett as tog jag pärlan till Mooresville för ännu en engelskalektion. Men hejhopp så var läraren på begravning så jag skrev att jag var där 3 timmar och åkte hem. Åt lunch och gick bort till poolen, somnade. Resultat: röd. Det som var helt mulet när jag la mig... hallå?! Sen gick jag hem och tog en dusch, och så var det bara att ge sig på jobbet igen. Vid nio fick jag äntligen sluta och nu ska jag banne mig lägga huvudet på kudden.


Haha! Saknar mina brudar fasen.. alla utom Clare har lämnat mig för stunden. Dags att komma tillbaka nu va!!

Happy Birthday to you

Woho, idag fyller bästaste Elinpelin Widmark the big 21!! Betyder inte så mycket i sverige kanske, men här är det the age to be liksom. Så grattisgrattis, love yoou. Må din dag vara fylld av kärlek och glass :D



Lalala lala, that's all I hear you saying

Idag kom dagen då jag var tvungen att sjunga min låt inför klassen. Som. jag. fasat! Grejen är att vi fick välja själva på en lista vilken låt vi ville sjunga, men jag hade såklart glömt kolla upp det, vilket slutade med att jag bara tog en som verkade bra. Och jodå, det är den. Jättefin. Och texten är perfekt. Fast! den är alldeles för hög för lilla mig. Meen, trots det gick det faktiskt bra. Att få höra från en lärare man verkligen respekterar att man har sjunger jättebra, har fin ton och allt vad hon sa, betyder väldigt mycket. När en i klassen sa att hon kunde se mig på en operascen var hon dock tvungen att säga ifrån ;D haha. Kul var det i alla fall, nu är det bara övaövaöva och äga på midterm-provet. Yes.



Ungefär såhär ser min lärarinna ut :) Fast lite gladare. Och inte grön.

Annars har det vart fullt upp som vanligt, jobbat sent. Men vad gör det när barnen går i säng och man har en bit mörk choklad och ett avsnitt One Tree Hill? Klagar inte alls ska ni veta.

En dagens

Humör: Asbra! Vet inte vad det är med mig, men gillare
Planer: Var många, fullt up! nu ska jag bara kolla lite idol och sova.
Lyssna på: säger fortfarande the Downtown Fiction
Artist: Dom spelade Apollo Drive idag!! Kalmar på radio i Usa liksom, ballt
Tv program: Drake and Josh är det enda jag sett idag, haha sweet
Bästa: När jag satte mig på Summit med en smoothie och njöt i solen.
Blogg: Säger Kenzas bara för att hon är så snygg, avis.
Väder: 30 + och solsken. Inte kattpiss
Gjort: För mycket, helt slut i huvet nu
Beroende: Kalkon.... haha!
Känsla: Glad :D
Sämsta: Städtanterna var skitsena och messade up mina planer
Klädsel: Shorts, linne och flipflops
Frisyr: Hästsvans, bara för det låter så fult
Citat: "Vem vare som facking rösta" eller "Jag ska göra två flugor på smällen"
Saknad: Jaa, var ska jag börja..
Vän: Jack var min best buddie idag
Plats: Uteserveringen på Summit
Pryl: Jag.. vet inte?
Minne: Kom på att jag faktiskt pratat med sångaren Fredrik i Apollo Drive. När han jobbade på telenor, hah. Mamma ville göra bort mig som vanligt.. :/
Längtan: Eeeeeh, 17 November, HEY MAMA!
Köp: En nyckelring.. haha. Jättesöt faktiskt

Det var allt jag hann med för nu kom jag på att jag har prov imorgon, bah.


TJA! Snörper på munnen, förlåt mormor.


If I had you, life would be a party it'd be ecstasy

Happ, söndag igen då. Inte hänt alltför mycket. Har inte haft någon aptit sen i fredags kväll. Så, har knappt ätit. Så, har varit trött. Haha dum som ett as men det är okej. Shoppade loss förut och fick med mig endel fräsiga grejer hem, nöjd. Sen blev det thaimat med familjen och då gick det ner lite i alla fall. Nu känner jag mig frisk med så imorgon kör vi så det ryker igen! Laddddad, känns som jag skulle kunna springa flera mil just nu, woh.

Glömmer jämt att skriva om resan, det kommer.


Sick of losing sleep thinking about you



Nya favoriter kanske, riktigt bra iallafall.  Downtown Fiction

Better Than Love

Som att gottgöra för försovningen igår klev jag upp tidigt och gjorde frukost åt barnen i morse. Snäll jag är va?? (säg ja) Passade dom bara ett par timmar sen, innan jag åkte till Elin. Vi var ute och traskade och köpte chokladkörsbär, mmmh. Ikväll blev det summit och häng på colleget, där det blev lite knasigt. Men så kan det gå när inte haspen är på. Måste bjuda på en grym bild med.



Kan inte beskriva i ord hur mycket dom där två betyder för mig

So sayonara, try tomorra, nice to know ya

Mitt humör är på topppp! Vet inte varför men trots att jag vart sjuk har allt bara kännts så himla bra denna veckan. Förutom imorse när jag försov mig, inte okej. Träffade Annie sen i alla fall, för första gången på flera månader eftersom hon flyttat. Mysigt värre var det. Sen jobbade jag tills barnen gick i säng och jag sjungt vaggvisor, dvs Justin Bieber och Darin, för Kaylin. Råkade få filmen att fastna i spelaren (när jag äntligen hade övertalat barnen att se Pocahontas...) så det blev Mario Kart istället. Och svenskt lösgodis! Kändes som en typisk kväll hemma hos familjen Lanzinger. Ja, min familj där hemma. alltså. Sen loggar jag in på facebook och börjar asgarva. Har fått i stort sett likadana meddelanden från mamma och elvis, som tydligen supit ihop ikväll. Bah, säger ju att Harrys är farligt! Orkar inte skriva två svar så här får ni ett kort: JA, det blir asbra :) Men nu måste jag sova alltså, jobb imorgon igen, woho.


Annie och en saknad Nathalie

Who made you king of anything

Oj, nu lät det lite som "bööh my life sucks" typ. Så är inte fallet. Tvärtom! Allt går bra nu, riktigt bra. Bara bloggen och datorn i allmänhet jag är trött på. Men som vanligt när man säger att nehe nu ska jag inte göra detta, så blir man ju jättesugen, hehe. Så here we go again. Kom nyss hem från dagens andra promenad och blev så jävla rädd, jag såg nämligen EN BJÖRN!! Eller, jag trodde det i alla fall. Är så sjukt mörkt i vårt område eftersom det är färre gatlyktor än i Hagby (trodde inte det var möjligt) så jag såg lite fel. Var bara en bamsestor straydog, men rätt läskigt det med faktiskt. Över till något annat så hittade jag krossade tomater i vårt enorma skafferi idag. Glad blev jag och gjorde spaghetti och köttfärsås för första gången sen jag kom hit! Behöver jag ens nämna att alla älskade det? Man är väl mästerkocken ;)

Om ni fått ut det ni satte i halsen när ni läste att jag faktiskt lyckats med en maträtt kan ni fortsätta läsa. Ville nämligen bara säga några ord om Kungarna av Tylösand. 1, Jag är glad att ingen filmar mig när jag är full. 2, Erica är ju den drygaste tjej ever. Förutom när hon inte visste vem som hjälpte hene att spy, det var kul, hahaha. 3, Rang..... kan inte bestämma mig för om han ens är rolig eller bara jävligt irriterande? 4, Varför får Nemo ligga hela tiden? Han är ju skitäcklig och nästan lika irriterande som Biskit. 5, Pinsamt att jag ägnade så stor del av min kväll till att reflektera över detta skitprogram. God natt.



Nu skulle det vart slut, men såg bilden på Jockiboi och måste bara tillägga; Jag befann mig inte ens i Kalmar i somras men har, tack vare facebook, ändå tröttnat på att se den där förbannade tröjan på varannan kille där hemma. Fattar inte grejen men det blir nog bra. Nu måste jag sova märker jag, kommer ju svamla bort hela natten annars..


It's a hard knock life

Förlåt för min frånvaro men tappat suget. Och orken. Ska försöka ta tag i detta.
Puss så länge!

Ingen vill veta var du köpt din tröja

Fuck alltså, jag hatar att vara sjuk. Känns som någon stoppat bomull innanför pannbenet på mig. Har ändå varit rätt duktig idag med tvätt och jobb. Sen har jag gått i skolan, gillar verkligen mina lektioner på cpcc. Tror det är första gången jag lyssnar och faktiskt lär mig något på lektionerna, haha. Fick 92% på provet jag skrev med, yee. Sen sa en i klassen att jag borde söka till top model och berömde mina nya favoritskor. Säga vad man vill om amerikanarnas ytlighet, men man blir ju glad när folk kommer fram och ger en komplimanger. I Sverige är vi så stört dåliga på det och kan tyvärr inte säga att jag är mycket bättre själv. Tråkigt! Som nu när pappa köpte en Miami Heat tshirt, så sa sex personer här att dom gillade den. Man ba vafan? Jag har aldrig fått någon komplimang för min Hossmotröja..



HAHA älskar dig! and your shirt ;)

You're still the one

HEMMAA på mitt rum i River Run. Är ledsen, trött och lite sjuk. Tror att lösningen kallas sömn. Imorgon är allt precis som vanligt igen, hörs då lovers and haterzzz.



Basse dansar loss


Gissa var jag har varit idag?

I'm in Miami Bitch

Internet vagrar fungera pa min dator men skulle bara skriva att vi lever. Har sen jag senast skrev bott pa lyxhotell i Orlando, sett ett av varldens basta band live, badat i havet och stekt pa stranden. Livet leker!!


"Bend.. and SNAP"

En bilresa på 7 timmar har tagit oss från lilla Davidson till lilla Jacksonville, FL. Mormor har badat, pappa har druckit öl och jag har suttit vid facebook. Inga ovanligheter alltså. Nu ska vi göra det bästa jag vet.. ÄTA!


Mo tar ett dopp

FPF

När vi ändå är inne på svordomsspåret så är det en av anledningarna till att jag tycker så mycket om fångarna på fortet. Dom SVÄR och jag tycker det är lite mysigt. Här låter det bara *piiiiip* om någon på tv får för sig att säga typ shit. En gång sa dom "shut up" i en barnfilm och jag höll på att ramla ur stolen. Sen har jag bara en fråga. Är det bara jag som slutar kolla när man vet vilket lag som vann? Kan i och för sig ha något att göra med att laget jag håller på alltid förlorar. Eller ja, nu kollar ni väl inte så mycket alls eftersom säsongen är slut. Men jag har två avsnitt kvar med Gunde och Agneta så nu vet ni hur jag spenderar tiden tills mina gäster anländer.

Gundes röst med, ännu en anledning att älska programmet.
För att inte tala om nostalgin!


Om inte Earl jävlas och har sig..

Snart är dom här!! Jag längtar så mycket att jag nästan börjar lipa. Haha det är ju helt jävla ologiskt. På tal om det drömde jag om mormor inatt. Hon sa att jag inte fick svära. Så glöm mitt jävla där. Men skulle bara säga det. Att jag längtar.

Ps. Är det bara jag som tycker att min vän Oliven fått en stört snygg header?
Nej, jag tänkte väl det.


Thug life



Får jag presentera min sockersöta granne Cameron aka. Camie.
Nästa stora stjärna på hiphop-himlen?

Tomorrow tomorrow, I love you tomorrow

Nu har jag lekt ensamstående trebarnsmorsa i tre dagar och undrar hur dom orkar? Är helt slut verkligen. Men då har jag ju gått i skola varenda dag med. Var på CPCC idag och när jag gick på campuset mötte jag först en kille som sa att jag var "the baddest top ten chicks out here" och sen en annan på väg hem "ooh ya gal with the pretty tan ey" följt av ett peddoskratt misstänkt likt Shan Banans. MEN VAD VILL NI skrek jag då. Eller nej okej, det gjorde jag inte. Kom ju på att dom inte förstått mig ändå. Så jag försökte istället hålla mig för skratt genom att proppa munnen full med popcorn. Ja, dom gav bort gratis popcorn på skolan idag! God bless America.

Vidare till något annat, idag tog sig nämligen topplaget Hossmo Bk upp till fyran med en seriseger, hah! Där fick alla ni som skrattat åt mig när jag så troget följt och peppat laget dom senaste åren. ;) Sjukt dåligt timat med maskoten på andra sidan atlanten dock, men som jag sa till Pontus så ser jag fram emot välkomstfesten dom självklart(?!) håller för mig när jag kommer hem.

Sen vill jag bara säga förlåt till folk som försökt föra en normal konversation med mig idag. Har inte haft en lugn stund och mitt huvud har inte riktigt hängt med. Elinpelin, jag ringer dig imörra.


Kryper ner i sängen med 18årspresenten från Jake och Eddy :)
Tröjan, alltså.

Tja tja tjena tjena på dig mittbenabena

Så var det September. Nu när skolan dragit igång är det sådär så jag inte hänger med i svängarna igen. Har fullt upp hela dagarna trots att jag har "ledigt". Idag hade jag min första engelskalektion i 3 timmar och det var faktiskt helt okej. Vi fick lära oss slang typ, och det är ju gutt. Kan inte annat än att tycka om mitt liv för tillfället. De e glassiiiigt, som min polare Mange Schmidt skulle sagt.
Peace out.

Feeling a moment

Underbar dag, har varit på stört bra humör och bara.. dansat runt typ. Barnen tyckte jag var dum i huvet som vanligt. Säg nått jag inte vet redan svarade jag då. Var ute och sprang imorse och kom på att jag hade prov. Har liksom lyckats förtränga det varje gång jag tänkt sätta mig med böckerna.. Är SÅ inte redo att börja plugga igen, nej fy! Hur som helst så läste jag igenom det viktigaste i parkeringshuset utanför campuset och det gick faktiskt bra. Hoppas jag. Med andra ord verkar min gamla pluggasomettasprecisinnanprovet-teknik fortfarande fungera. Sen började ju då jobbet och det blev andra bullar. Men vi klarade oss ur allt kaos tillslut och nu ligger dom små och sussar sött. Jag med om 10..


typ sådär glad

RSS 2.0