Men aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta för muren jag byggt runt det släpper inte ut nån och aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta för det är svart och kallt och fult utan dig.

Måndag måndag måndag. Vad gör man en måndag i Hagby? Det är frågan. Inget värt att nämnas förutom att jag lagade en så jävla god middag. Utan att skryta så är det faktiskt så att jag gör världens godaste currysås. Det sjuka är att dom andra familjemedlemmarna faktiskt höll med! Snacka om otippat. Tisdag imorgon då? Får väl se vad den dagen bjuder på. Nu ska jag byta ut deppmusiken jag fastnat i mot något roligare och sen sova järnet. Godnatt på er lovers! 


Little Fockers

Elvis räddade mig från något som kunde gått till historien som världens tråkigaste dag. Han bjöd nämligen in mig på bio. Och jag bjöd med Jacke. Och så var Frida och sparven där. Och på raden framför satt 8 andra känningar. Det är i sånna lägen man inser hur litet Kalmar är. Vi såg i alla fall den nya Meet the parents filmen, var sådäääär alltså. Bäst var låten på slutet. Vilket kanske säger endel.

Nu sitter jag och knaprar på (micro)bacon i väntan på att telefonen ska ringa. Lillasyrran är på akuten med hjärnskakning så kanske måste åka och hämta mammut sen. Ska nog ta och kolla in nästa veckas föreläsningar tror jag. Lyckades bli klar med inlämningen idag iaf, en halv sida ordbajsande kändes braa. Rätt kul kurs faktiskt, men skriva är jag inge bra på. Aja, filmföreläsning nästa. Så jag inte somnar..

Haha sexig killeeee ;)

"and what the heck is Puyt aj päna?"

Innan jag drog till Kallekrona igår så var jag på date med min älskade Johanna. Vi gjorde stan, Ikea och så Bauhaus. Mysigt var det! Efter lunch träffade jag den där amerikanaren som jag satt bredvid på flyget, om ni kommer ihåg. Dan Drake heter han. Lite kul tycker jag. Han och hans tjejkompis som också är från Minnesota kom in och ville se.... SLOTTET. Såklart. Turister. Så vi traskade dit och kollade in det då. Så himla kul att prata engelska igen, det har jag saknat. Åt på 4 kök med. Riktigt kul faktiskt, dom stod som frågetecken vid menyn och jag kämpade med att försöka få dom att förstå vad det betydde. Pannbiff och kycklingburrito blev det för dom tillslut. Om ni undrade. Nu ska jag hoppa in i duschen, heeej!

Kände att bilden blev kanonbra! he he

Ain't no party like a Karlskronaparty..?

HEMMA I SÄKERHET ;) Igår åkte jag nämligen ner med Elvis, Pean och två andra killar till Karlskrona av alla ställen. Peans syster Linn jobbar på ett hotell där så vi fick värsta billiga rummen, med frukost och allt! Haha viktigt. Hur som helst så blev det förfest där innan vi gick till klubben hon hyrt. Det var... lite skumt. Men efter ett tag träffade jag några gamla kompisar och kvällen blev riktigt kul. Fast fortfarande skum. Och mycket indier... just sayin.

Var tvungen att dra hem sen när Danne sa att jag tydligen förstörde för han och hans brors hångeltävlig.... haha. Så då var jag ju tvungen att hitta hotellet. Alla andra hade gått hem innan tolv och redan somnat ifrån mig. Så där gick jag i Karlskronanatten och letade.. När jag äntligen hittat något som liknar en ingång, så fattar jag inte hur man tar sig in! Haha. Sämst? Så fick leta mig tillbaka till Harrys där Simon hjälpte mig att ringa hotellet och tillsluuuuut kunde jag slänga mig i sängen och somnade med kläderna på. Trött tjej. Men det var en rolig kväll. Och morgon, då jag bara skrattat med Elvis åt allt knas. Men ta i trä så blev vi inte ovänner igår som vi brukar bli av någon anledning.. Bra jobbat liksom.

Elvan och jag försökte ta lite fina bilder tillsammans och detta blev den mest lyckade.. men vet inte om den klassas i kategorin snygg direkt.

..så bytte posepartner till Jonny istället, gött!
Inte för att den heller var i det snyggaste laget meneeh, ni fattar.

Bilder från klubben har Pean så dom kommer väl nån dag framöver om ni är nyfikna. Vet att jag är i alla fall. Har nämligen svaga minnen från armkroksdrickande och en kuk-tårta.. hm.

Det blir en kväll i Bjursnäs

Ännu en superbra dag och mer träffande av saknade människor. Denna gången var det Ninas tur och oooh så underbart att se henne igen. Vi har varit vänner sen dagis liksom, så vi hade ju endel att prata igenom om man säger så. Sen bjöd hennes goa mams Anne på fika i tullens vip-rum, hehe. Gött vare. Sen gick vi hem och jag traskade vidare till Rudedammsgatan. Mys med tsatsiki, i dubbel bemärkelse. Nuuu sitter jag hos pappa och har ätit stört god mat. Jag Är Lycklig!


Frej, NINNI och Mahjs på min avskedsfest innan US and A.
Då hade hon sVINkul har jag hört ;) he hee ♥

I'm gonna love you like I've never been hurt before

Vilken kanondag! Åkte in till stan och träffade Nathalie. Vi gick och gick och gick och så åt vi på zorbas. Samtidigt som munnarna gick i ett såklart, eller min i alla fall. Svårt att få stopp på den ibland. Hehe. Det var hur som helst riktigt kul att träffa tjejan, vilket vi sagt att vi ska göra hur länge som helst. Varit lite svårt när man haft ett hav emellan sig dock. När jag kom hem fick jag besök av Tsatsiki och han fick känna på hur det känns att få stryk på fifa av min lillebror ;) haha. TVÅ GÅNGER. Skam den som ger sig liksom. Nääämen nu ska jag kolla handboll hörrni, ha det gött!

är det bara jag eller ser Staffan lite ut som en snäll professor Snape?

It's taking me higher of the ground

Står inte uuuut med min knäppa familj. Var hemma hela dagen igår och slogs med min bror. Men jag vann och det är huvudsaken. När syskonen kom hem från skolan förut var jag sugen på att filma dom alltså. Helt störda. Inte konstigt att man är som man är. Nu ska jag glida in till stan och träffa en saknad vän. Ha en bra kväll!

haha så ful bild på mig och korvhunden från avskedsfesten
fast där var han ju faktiskt rätt söt måste jag erkänna
TACK loviedovie hannah för den. misssss you!!!

Kanske om jag kan va cool..

Hejheeej, nu är jag tillbaka igen. ASBRA fredag! Var inte alls sugen på att gå ut egentligen, men ändrade mig i sista sekund. Och tur var la det. Inne på Palace var det faktiskt riktigt kul och tiden bara flög iväg. Göööött. Avslutade kvällen på mitt favoritställe :) Lördagen har varit något lugnare men rolig den med. Edde är hemma från Linköping över helgen så jag åkte till det Wiebertska palatset där det bjöds på mat och så kollade vi handbollen. Sen kom Malin och Hanna och vi spelade lite spel. Resultaten behöver vi ju inte prata om, men många skratt bjöds det på. Körde sen hem och hoppades på att klå lillebrorsan i FIFA. Gjorde ett mål, så var nöjd med min insats. Tills han gjorde fem.... Men otur i spel ger tur i kärlek har jag hört? Hoppas.

Hade verkligen inga bra bilder från helgen så jag tvingade lilla Edvard att ställa upp med en mycket snygg påse, thaaank ya!

Lill-lördag

Så var årets första onsdagsutgång avklarad. Träffade två hagbybrudar på väg till KM där vi mötte upp mina pojkar. Var tvungen att ta en "km-cider" bara för att liksom. Vid 10 kände jag och Amända att det var dags att dra vidare och Harrys var nästa destination. Tog mig på nått mirakulöst sätt in utan att betala varken inträde eller garderob trots att jag stod i helt fel kö, men klagar inte. Där inne skulle då Rebecca och Fiona spela. Eh, okej? Har inte en jävla aning om vilka dom är men det blir nog bra. Men aja, det var kul igår faktiskt. Inte för att Harrys är nått höjdarställe eller dom där tjejerna var grymma, utan för att mina killkompisar är så störda i huvudet :) Love you. Sen måste jag bara lägga till att jag tycker det är så stört kul att man inte ens kan vara hemma en vecka innan ryktena börjar gå. Haha Kalmaaar... jag ger upp.




Bra dag idag. Häng hos både Jackeman, Boking och sen Maja som flyttar till Malmö imorgon :/ Hon fixade mina naglar med, så nu knapprar jag på tangenterna med lila små klor. Fräsigt! När jag kom hem åt jag middag med Thompe och samtalsämnet var.. fotboll. Såklart. Fick honom att erkänna att Hossmo är rääätt bra, ser det som en seger. Nu är det läggdags, natti!

Chickkkeeeen

Som ett svar på mina böner ser jag att burger king har precis vad mcdonalds i sverige saknar. En grilled chicken club. Eller ja, ungefär i alla fall.. Bless you BK!

Tell them how soooorry I am

Heeeej bloggen och alla femtielva läsare som hittade hit just idag? Kom nyss hem från la stada. Åkte in efter lunch och träffade Jacob. Vi gick runt och kollade på ALLT som finns att se i Kalmar. Så vi var väl klara efter 10 minuter. Blev en sväng runt modehuset med och dääär mötte vi upp Elvis. Vi bestämde oss efter mycket om och men för Kinamat, gött. Eller först träffade vi Elin med, får vi inte glömma! Kul att träffa min blondin igen. Sen blev det drinkar och öl på Olearys framför handbollen med Elvan, mys-tisdag.

Tummen upp på det sa elvis!

Dilemma

Vad jag saknade när jag var i USA: vänner, familjen och maten.
Vad jag saknar när jag är hemma: vänner, familjen och maten.


och vad det gäller den amerikanska maten snackar jag inte om hamburgare och färdiglagat, utan min kycklingmacka på brixx och the cheesecake factory. love.

HBK fredag

I fredags var det dags för min första fest i Sverige på ett år. Hossmo BK hade lagfest, hur klockrent?! Så tog ig dit och träffade saknade vänner. Självklart var festen väldigt.. svensk. Tjejerna satt på en sida av rummet och killarna på den andra, haha! Så fult. Så jag satte mig med mina boys istället. Sen vare dags för Palace, kalmars enda nattklubb typ.. Där det var tomt. Vi satt i vippen och väntade in folken som aldrig verkade komma, men tillslut fick jag i alla fall träffa några jag hade sett fram emot att krama om. Sen pallade jag inte mer och drog till Rudedammsgatan som så många gånger förr. Självklart med lite Tsatsiki på morgonkvisten ;) Kul kväll vare i alle fall, men det blir aldrig som man tänkt sig. Och ändå precis så.

Hemresan

Okej, efter hårda påtryckningar (typ 3 pers..) känner jag att det är dags att ta tag i detta. Flygresan gick superbra. Dom fyra timmarna på flygplatsen i Chicago flög bort med en sista chicken club (finns den inte i sverige?! för jäävligt) och sen såg jag Despicable me på min lilla dator. På planet hamnade jag mellan en spinkig indier och en rödtott. Den senare började snacka och sen tog det aldrig slut, haha. Visade sig att han var från Minnesota och skulle läsa sin sista collegetermin i.. wait for it... VÄXJÖ! Hur stora i oddsen? Så jag har lovat en rundvandring i Kalmar. Han vill se slottet, palace och kineskorven. Gött.

Älskade mormor hämtade mig på stationen i Malmö efter att tydligen gett rödtotten fel biljett (skyller på att jag redan då hade mer än dygnat) och lyckats ta mig ombord på tåget med fyra väskor. Inte som att svenskar är speciellt hjälpsamma direkt...... Sen körde vi, efter en liten omväg till Helsingborg hehe, hem och överraskade familjen! Hade ju bestämt mig för att luras lite och säga att jag skulle komma hem den 23:e, sjukt kul att se allas miner. För att inte tala om när jag ringde några av mina vänner. KUL KUL!


inte det lättaste att säga hejdå till detta ansiktet dock :/

Cha cha

Uppdatering kommer.. när jag känner mig lite piggare. Sen ska jag döda denna bloggen. Men frukta icke, ska starta en ny. Tror jag. Herrå!

i HAGBY


Japp jag är tillbaka cirka ett år har gått, o japp jag är tillbaka inte ett öga torrt.
Nödrim signerat Mange Schmidt men ni fattar grejen; JAG ÄR TILLBAKA!!!!!


Shululu

Idag har det börjat smälta!! Finally säger jag bara. Alltså snön i sig är heeelt okej, att dom stänger av hela stället is not. Nu ikväll kanske det till o med går att köra, yay. Har inte jobbat så värst mycket, mest hängt runt. Fixat och donat. Såå har väl inte så mycket att säga. Ska göra en stört kul grej nu, eller själva grejen är inte så kul men det blir det efteråt. Gissa vaaad? Hehe.

en sommar en kay och en jumbo shrimpy

Vi kunde lika gärna aldrig nånsin mötts..

För er som inte räknat ut det så har jag varit ETT ÅR I STATERNA IDAG!! Galet vad det gått fort. Så ska egentligen inte jobba mer nu då, och vet inte om jag ska det heller. Grandma och grandpa är här så. Får väl ändå gå upp i morgon bitti och checka leeget liksom. Har varit ännu en snow day, så haft barnen hela dagen igen. Men det har varit roligt faktiskt. Ägde på monopol som vanligt, KÖÖÖNG! som Hannah hade sagt. Tack för idag slut för idag. Hörs imorgon lovers.


"Its rare when you meet someone that you get along really well with. Well for me it is.. I just have an ego problem, and feel like most people aint worth the time, you should feel good." Är så blödig men alltså.. åh. Fint!

Cause it's a.. SNOW DAAAY playing in the white stuff. Snow daaaay, sledding down the hill, WHOH!

Orkar nästan inte ens knappra in orden på datorn, är helt slut. 7 ungar och en knäpp hund ute i snön en hel dag gör liksom sitt. Sen är jag pissed för att jag sitter fast här nu, imorgon med antagligen. Går inte ta bilen någonstans. Och när det är något man inte kan göra, så finns det inget man hellre skulle gjort. Am I right or am I right?

Eftersom en bild säger mer än tusen ord får ni en på mig och ett av Clothes over bro's linnena. Bakofram då, men fattar inte hur man vänder bilder på denna datorn, hehe.

Värmen stiger, kläder åker av

Haha, en kille tyckte detta var jättepinsamt för han trodde att jag trodde att han menade att kläderna skulle av. Han har gått och varit orolig över det hela dagen. Så säger dom att det är tjejer som går runt och analyserar sönder saker vaa.. Hunden Biscuit var förövrigt en liten chihuahua som fick mig att förstå folk som tycker att små hundar ser ut som råttor. Han var så ful så han var söt! Bild kommer. Tror jag.

The time of my li-i-ife!

Men hallååå hur kul hade jag inte igår då? Sjukt roligt! Fast först var vi lite tveksamma, adressen ledde oss liksom till ett stort hus mitt ute i en skog. Kändes bra, lite som en skräckfilm bara.. Men sen så kom vi in i värmen och när musiken kom igång tänkte man inte ens på det övergivna skjulet utanför. Mycket lyckat blev det som sagt, var nästan 50 pers där tillslut och ALLA svenskorna var eftertraktade ;) Hannah var bäst. Helt klart bäst. Haha fyfan vad kul. Fast vi var inte bäst på beer pong, där vi förlorade mot en kille som såg ut som pojken i 2 1/2 men.. Hårt.

Iallafall, är så himla tacksa m för att Billy fixade detta till mig. Och för Maria som körde hem oss vid halv 5. Och för alla som kom för MIN skull, underbara! Ska försöka träffa så många som möjligt nu den sista tiden, problemet är bara att det ska komma en snöstorm imorgon? KUL..... Då går det liksom inte att ta sig någonstans. Dom brukar ju dock överdriva i detta landet, så vi får hoppas på en stormfri vecka. Så familjen kommer iväg på sin resa... Annars blir jag förebannad, hehe.

innan det gick utför.. i spelet alltså.
älskade Billy
JA, juste! Efter ett tag drog dom fram typ.. glowsticks? På snören. Som man skulle vifta med. Det var min grej vill jag lova, stört kul! Fast okej, var kanske inte så duktig. Men ändå.

Pappa Billy

Ska dra nu, är sååå redo! Skulle bara plutta in ett GRATTIS till min kära far som fyller år idag (söndag alltså). En beskrivning av honom har ni ju redan fått så kan hoppa det. Men vill ändå skriva Jag Älskar Dig. Grattis pappa!! ♥

Party in the USA

Haha shiet, ryktet om min avskedsfest sprider sig..... Vet knappt vem den där Kat är? Inte Joe heller för den delen. men det blir nog bra! Han ska förmodligen köra mig och Elin dit med så bäst att lära känna honom om inte annat. Nejmen det är såhär att Billy som jag åkte med på nyår har fixat ett farewell party till mig ikväll, för han kunde inte nästa helg och helgen efter det.. åker jag :/ Så nu laddar vi upp!! Ingen aning om var festen är än dock. Känns som att jag alltid har sån koll på sånt här! Men denna gången är det inte mitt fel. Faktskt. Ha en bra lördag peeps. Puss!

Ice Skating on the Green

DOM HADE HOCKEYSKRIDSKOR! Fasen vad gött. Riktigt kul var det faktiskt, trots att vi bara fick åka på en yttepytteliten plätt med is. Roligast var nog ändå när jag och Hannah imiterade Björn Gustavsson, hahah. Eller när hon ramlade :D två gånger. Fast det kanske jag inte fick säga.. Oh well. Hon var inte ensam. 

Hade faktiskt en bra jobbmorgon med, för första gången på... evigheter. Bara för jag kom på ett sätt att väcka Al på utan att hon skriker UT UR MITT RUUUUM. Hon har nämligen blivit besatt av Zombie farm på min ipod, haha. Asgutt. Så imorse började jag med att berätta att jag plogat upp tre nya zombisar åt henne ;) Då jävlar! Bra humör resten av morgonen. Sen fick jag hem mina Clothes over bro's linnen idag förresten, wihi. Fina! Kommer nog bilder nån gång i framtiden ska ni se.




Tigerränder och taggtråd

Har sån ångest!! Vill verkligen inte lämna detta. Samtidigt som jag på ett sätt redan åkt hem. Saknar det liksom, trots att jag fortfarande är här. Skitskumt ska jag säga er. Sen längtar jag ju hem också. Förvirrande som fasen. Och det är så svårt att njuta av den sista tiden när man känner så här. Fuck it. Imorgon ska jag i alla fall åka skridskor. Ber till gudarna att dom har hockeypjucks.

When I've served my time I swear I will come back for you

Hejhallåå. Kom nyss hem från Fox and Hound där jag smällde i mig en cookiecake, gött vare! Har gått ner så mycket på sista tiden så kände att det måste bli ändring på det. Haha nerå, men är på lite bättre humör idag i alla fall. Är sugen på framtiden nu. Ska sätta mig ner och söka massa jobb imorgon. I Oslo. För så får det bli.
Volvo volvo, aha aha

Årsresumé

Mitt 2010

Januari
Höll en avskedsfest hemma i Hagby och sen fanns det inget val än att fly landet. Den 11e landade jag i USA och tre dagar senare hos min familj. Utforskade området, träffade Elin för första gången och älskade mitt nya liv.
Albin och jag :)

Februari
Åkte upp till bergen med en massa au pairer. Där var även Nathalie och redan då började våra days of trouble. Den 20e såg jag LMFAO och Black Eyed Peas med min Elin och det var typ det bästa på hela året. Helt fucking underbart!
B.E.P

Mars
Inledde månaden med att åka gocart. Gick svindåligt. Åkte upp till Colorado en vecka tillsammans med familjen och åkte skidor med the old man Bob. Gick svindåligt. Träffade Jenny för första gången. Gick asbra!

April
Jag fyllde 19 och hade den bästa födelsedagen ever. Dagen efter åkte vi på en miiiinikryssning och jag vann minigolfturneringen, ägda. Nathalie och jag hade vår värsta månad med bortbogserad bil, utelåsning och vilse i pannkakan. Men vi hade helt klart roligt på vägen ;)
Bäst!

Maj
Solen kom fram på riktigt och det blev för jäkla varmt. Barnen fick sommarlov vilket innebar en himla massa jobb. Besökte Carowinds för första gången och blev kär. Liseberg kommer aldrig vara lika roligt igen..

Juni
Ännu en au pair trip upp till bergen. Ingen snö denna gången, utan vi hängde och dinglade i träden istället, zip-lining alltså. Riktigt rolig helg hur som helst. Elin lämnade mig för sverige ett par månader.. Lärde känna Sara och Hannah, som jag firade lite "svensk" midsommar med.
No hands baby
Juli
Åkte till Myrtle beach med tjejerna och hade en helt underbar helg! Två veckor senare tog jag flyget till andra sidan landet och hälsade på Sanna. Vi hängde i San Francisco och for ner till LA och hade så jävla kul. Höll på att missa två plan.. Och så gick min vovve där hemma bort :/
Hittade en ny vovve..

Augusti
Jag tog mina första lektioner på college. Såg Switchfoot, Goo goo dolls, Kris Allen, V V Brown och Maroon 5 live. Awesome. Var på Ikeas kräftskiva, så stört gott. Så började barnen skolan med och mitt liv blev hundra gånger lättare igen.

September
Pappa och mormor kom på besök! Bilade ner till Jacksonville, Orlando, Miami, Orlando igen och så hem. Var på Disneyland, åkte airboat på Everglades, såg Paramore och en himla massa mer. Underbara dagar.
Gos med minialligatorn

Oktober
Tvillingarna hade födelsedagskalas på ett vattenland dit jag tog med Ana och lekte. Följde med familjen till Bald Head Island, kulkul. Halloween var grymt. Först Scarowinds som var hur roligt som helst, sen såg vi Kevin Rudolf och Ke$ha uppträda på en liten parkering. Avslutade med fest på college där vi träffade Andrew och Greg :) Sweet!

November
Mamma och Thomas kom hit och vi körde upp till Raleigh för NHL hockey, Washington DC för turism och Wilmington för one tree hill. Grymt!! Sen såg vi NBA basket här i Charlotte och ja, bara umgicks. Och shoppade ;)


December
Stod med Elin på Christmas in Davidson, Ana banana åkte hem och jag hade mina final exams på skolan. Vi var på Ikeas julbord, julbakade hemma hos elin, gick luciatåg och firade jul såklart. Var ledig i nästan två veckor, och så köpte jag min mac!
Elin och Kajsa på lucia

Sova

Ni hade otur. Är trött som ett aaas, så resumén får vänta. Har haft en riktig pisskväll och det tog liksom musten ur mig. Och nu blev jag sugen på julmust med :/ haha fan. GOD NATT på er, imorgon är en annan dag tjalalaaa.

Shake me down

HEJ! Glömde bort bloggen igår. Åkte och träffade Hannah och tre små tyskor på shoppingcentret. Åt något riktigt för första gången sen nyårslunchen. Grattis till mig. Idag är min första riktiga jobbdag på två veckor, TUNGT! Gillar inte att gå upp tre timmar tidigare. Fast ska faktiskt bli rätt skönt att ha nått att göra om dagarna igen. Nu ska jag strax åka och handla, sen blir det en tvåtimmarspromenad för städtanterna kommer. Sen ska jag försöka få in en veckas tvättvikning och en dusch någonstans i detta med. Åh herre. Kommer en årsresumé senare ikväll om ni har tur.

Gillar

"You're a very flirty person. In case you didn't know"

Så var vi inne i januari då, känns bra, jag tror verkligen på 2011. Året kunde inte börjat mycket bättre än det gjorde heller. Natten var så grymt rolig! Det var två killar och två tjejer som hämtade upp mig här. Vi klickade direkt och hängde med dom på en första fest och minglade runt lite. Det var tre personer som sa att min klänning var snygg, dom skulle bara veta att den kostade 5 dollar, ha! Sen for vi vidare till målet för kvällen och jag nosade rätt på Lisas berömda punch. Sen var det party! Efter the ball drop vid tolvslaget, beer pong och dans avslutades med ett samtal till sweden. Kanske inte så bra.. men helt klart värt det :)

När jag vaknade i morse mådde jag piss. Verkligen. Ville dö. Så när jag kom hem la jag mig i min säng och stannade där. Nu ikväll kom Elin på besök. Vi såg tomten är far till alla barnen och åt skumtomtisar. Myspys.


glömde ta kort igår... men tog ett litet på mig när jag väntade på skjutsen
ser ju jätteglad ut ode.

RSS 2.0