Dagens citat

"yeah I've noticed an increasing banana consumption..."

Haha THAT'S ME!!
Men det var lugnt, nu har hon börjat köpa åttapack istället för sex.

Banan som banan liksom.

Swing it!

Orkar la inte skriva mycket ikväll heller. Imorgon väntar 14 timmars jobb så då får vi väl se hur pigg jag är. Men jag mår bra, det gör jag. Trots en stört jobbig dag.. Men den avslutades fint! No need to worry alltså.

Tre knäppgökar på en gunga..





..och en knasboll i klätterställningen :)

Godnatt

En grym vecka börjar närma sig sitt slut och jag blickar med skräckblandad förtjusning fram mot nästa. Är alldeles för trött för att skriva om min helg nu men den har varit bra! Avslutades med en mysig filmkväll i vårt halvt omgjorda moovieroom. En sjuk hemlängtan slog dock till igårkväll och den har inte riktigt släppt ännu. Hoppas den försvunnit när jag vaknar imorgon.

två svenskor, ett par öl och en midsommar


Pose Samantha, POSE

Idag fyller min fina värdmamma år, grattis på henne! Familjen har åkt ut med båten och jag har svensk musik på högsta volym. Är laddad för ikväll, blir midsommarfirande natten lång. Vad gör vi, nu kör vi. ÄE, det hjälper inte ens att fly till USA utan att dom kassa sommarplågorna förföljer en..


Aw, sötaste bilderna från igår :)

Midsummer in the US

Men nee, nu började jag kolla bilder på midsomrar genom åren och blev helt nostalgisk. De senaste tre åren har vi varit i min gamla klasskompis Joakims stuga som ligger mellan Borgholm och Köpingsvik. Första året sprutade jag ner Johanna med grädde, träffade ett jävligt roligt gäng från Linköping och blev nästan såld av Jocke till två random skåningar. Sen gick min kamera sönder.


Andra året, HA HA, då traskade jag själv dom där kilometrarna från stugan till Köping för jag orkade inte vänta på dom andra.. Mötte Elvis (för första gången) på vägen och sen gick vi hand i hand genom resten av kvällen innan vi stupade på det svinkalla golvet. Sen gick min kamera sönder.


Sista året var inte så värst kul vad jag minns. Eller mjo, vi tog Kackas båt till Borgholm och det var ju gutt! Sen var det OK.. Vi gick och gick och gick och tappade bort lilla Simon i röken, haha. Olivia och jag sa nej, nejnejnej, NEEEJ. Men min kamera överlevde och traditionen bröts.


Detta hade jag tänkt lägga ut innan jag åkte men nu kan jag ju fylla på här. I år satt jag hemma hos Jenny med Ana och lilla Sam. Hon är två år och supergullig! Vi såg Rumor has it och kollade upp boende för beachresan nästa helg. Så inte en traditionell midsommar på något sätt men imorgon blir det andra bullar.. Mick kom nyss hem från en tvåveckors resa med och vad är det första vi gör, springer rätt in i varandra, hahaha. Inte lätt, inte lätt. Nu ska det sovas. Natti

Tack för söta sms från er där hemma idag, pusspuss på er!

En helt vanlig fredag

Happ, skrev värsta långa inlägget här igår kväll men det försvann. Var på cpdåligt humör hela dagen, men sen tog jag en långlång promenad när jag slutade och så var jag på topp igen. Tur det. Glad midsommar förresten! Här finns inte en endaste krans i sikte och jag har faktiskt ingen aning om vad som händer ikväll. Men lika glad för det är jag men gladast är nog räven.

Verkar ju som jag hade kul förra året iaf,
i partytältet som nästan blåste bort :D


Home is where your heart is

Dom håller på att göra om vårt movieroom nu i veckan. Så imorse när jag gick ut från mitt rum möttes jag av sågspån, kartonger och möbler utspridda hur som helst. Min värdmamma klarar knappt av att vara här nere för hon får panik av röran, men jag stod där och blev helt glad. Det kändes ju precis som hemma! ;)

It's where the wind blows

Om veckorna alltid var så här hade jag kunnat stanna för evigt! Underbar dag återigen. Efter en mycket slapp jobbdag åkte jag och Ana till American Eagle och jag blev kär i en klänning. Det är banne mig värt att skriva ner för jag köper nästan aldrig klänningar och jag blir framförallt inte kär i dom. Men någon gång skulle väl detta hända mig också. Hittade ett par snygga jeans och två par trosor med om någon undrade och allt det gick på 350 spänn, WOHO. Sen drog vi till Target, mötte upp Jenny och fyndade lite till. Nununu har jag smällt i mig resterna från gårdagens brownisar och ska väl snart lägga huvudet på kudden.

Har bokat allt med Sanna inför LA resan idag med, riktigt sugen nu!

Denna spelades på radion härrom dagen, rös lite.


Vänta, låt mig gissa.. Det är.. SOL där hemma idag?! Vild chansning


I want to live my life, pursuing all my happiness

Phu, har precis pumpat järnet på cykeln hem från Ana. Hon fyller år och trots att jag var mätt redan innan tryckte jag i mig både pizza, brownies och chokladrussin (min nya kärlek). BAH, mätt nu!! Tackar gud för mina gener, annars hade jag sett ut som en stor jävla bulle så som jag äter.. Annars bra dag igen, denna veckan är underbar. Viva la camps! Nu försöker jag komma på nått att göra, kan inte sova riktigt än. Vaknar vid 4, 5, 6 och 7 innan jag ska stiga upp liksom, värdelöst. Men har pratat med Danne och Kalle på fejjan över en timme nu så jag tror minsann det är dags för lilla mig att däcka. Godnatt vänner.

Ana till höger, happy birthday my favourite brazilian girl


I just skate a bit while I'm runnin'

Google translate alltså, stört kul!! En gång när jag skrivit att jag saknar mina killkompisar översatte den till att jag ville döda mina vänner. Idag hade jag tydligen "a turn with the dog fucker" och när jag ville rocka lite härrom kvällen tyckte dom att jag tog "the opportunity to skate a bit while I am running". Så skönt uttryck, det ska jag börja säga. Ni vet var ni hörde det först.

 

trendsättarN


Ingen känner mig så väl som du

Soft dag! Jobbade mer än 10 timmar, men Al har camp hela veckan vilket gör mitt liv fett mycket enklare. Så en sväng med hundjäveln, tvättvikning, poolen och matlagning var dom stora punkterna på schemat. Aa, det kan jag ta.

 

 

Hittade denna när jag grävde lite bland gamla bilder. På väg hem till herr Andersson efter en sjukt rolig onsdagsutgång i Juni. Själva videon är inte lång, men varje gång jag hör det där skrattet så börjar jag nästan lipa av saknad. Vi skrattade fan ta mig hela tiden, även om vi så grät samtidigt.. Jag ÄLSKAR dig Maja Winroth, min andra halva där borta i det långa landet Sverige.

Gotta live like we're dying

Har haft en helt underbar dag. Först brunch inne i Davidson och en vandring runt det tomma colleget. Sen åkte vi till Hagen Knoll poolen i några timmar innan vi åkte hem till Ana och lekte i hennes pool istället. Älskar den alltså! Till sist köpte vi lite smått och gott på Target och nu ligger jag här och ska snart sova tänkte jag. Ser fram emot en massa grejer nu, är så jävla glaaaaaad. Men jag saknar er ♥

Anabanana and I


Har. Inget. Liv

Eftersom vi ska äta frukost vid elva imorgon ligger jag nu och leker med min webcam så att jag ska kunna sova länge och inte dö av hunger vid nio. Det är skitkul!! Jag är världens mest lättunderhållna människa tror jag.

passar på att rocka lite när jag ändå är igång



POLLY

Hade verkligen the day from hell igår. Behöver ju inte gå in på detaljer men ni som tycker att "passa barn är hur lätt som helst, du behöver ju inte göra nånting" kan dö. Körde Nathalie till flygplatsen efter jobbet så nu är hon i Californiiiaa. Är inte avundsjuk alls. Sen skulle jag då träffa Sarah, äntligen! Efter alla dessa telefonsamtal och msn. Hon bor här i Charlotte men är i rematch och lär alltså flytta ifrån mig snart. Hur som helst hittade jag såklart inte dit jag skulle. Utan jag körde fram och tillbaka och hit och dit. Efter ganska mycket svordomar över telefon och hjälp av snälla amerikanare kom jag fram tillslut och middag på Cheesecake Factory satt fint! Sen blev det pratpratprat tills köpcentret stängde, mycket bra. Behövdes efter allt helvete, haha. Plus att vi blev uppraggade av en "prins" från algeriet med följeslagare (så snart kommer dom elin, mulatt-barnen) sjukt kul var det iaf. Sen då skulle jag hem och Ana förklarade att det bara var vänster och sen raka vägen. Okej, om jag säger såhär: FAN HELLER. Hamnade på en bakgata utanför downtown och var livrädd!! Så jag stannade och bad om hjälp två gånger till innan jag var hemma i min underbara säng.

Jobbade idag med, men bara till lunch. Sen blev det poolen några timmar och dagen avslutades i Birkdale med tjejorna. Inte helt ovanligt men jag gillar't.

Jenny och jag vi är goda vänner..



Before I Forget

Yes! Inom loppet av 20 timmar har jag kunnat pricka av två punkter till på min "saker jag vill göra innan jag dör lista". Först fick jag svara way när en kille igår sa NO WAY och idag fick jag en av badvakterna att ragga på mig. Alltså jag vet att vissa har typ "bestiga mount everest" eller "simma med farliga hajar" på sin lista.. Men säger bara fuck that, man får ju vara lite realistisk.. Nästa punkt är att spela trummor i ett känt rockband. Nu ska jag bara lära mig hur man gör, sen så. Håll tummarna igen är ni snälla, gick så bra sist.

med denna bilden får jag säkert spela med slipknot!!


You get what you give

Wow, någon knep hårt i tisdags för redan igår när jag vaknade var bomullen i min hjärna borta. Idag hostar jag bara lite titt som tätt men låter inte längre som en 80årig kedjerökare. Tackar vi för. Nu har jag verkligen inget vettigt att skriva dock. Har köpt ett par nya skor, igen. Och två linnen. Två armband. Tio bananer. Ahaja. Långpromenix är på G nu känner jag, kan inte sitta still längre. Hejdå!

 

Nu fattar jag också varför föräldrar blir så glada när dom får hemmagjorda skitgrejer. Hittade denna i hallen och blev helt rörd. Sen kom jag inte helt osökt att tänka på Shans "tooaaarulleee toooarulllleee". Klassiker.
(fast det är faktiskt en hushållspappersrulle. så det så)


Tar en bira krossar stagg, Lars Kagg

Grattis till studenten alla Kaggnister, ni är grrrrymma!

Somliga ljus brinner aldrig ut

Bööh, jag orkar inte vara sjuk. Hur kul är det liksom, inte alls kan jag tala om. Men jag överlever väl en liten förkylning får vi hoppas. Näe nu ska jag banne mig åka och köpa mig nått att äta, hyra en go film och dyka ner under täcket. Håll alla tummar ni har på att jag är en friskare chey imorgon.
står inte ut, står inte ut
ett år försvinner utan ljus
även om ett sekel går
så ska jag alltid vänta på vår tur
från och med då
från och med du
Bra skit som dom säger

Now where he at? Where he at? Where he at? Where he at?

I did it. Jag åt min första peanut butter and jelly sandwich idag, eller PB&J som man sä. Hur lite jag än vill erkänna det så var den faktiskt smarrig. Bra dag med hundparken, poolen, tvättvikning och birkdale. KALAS. Natti nu


fruktansvärt störande låt som jack äääälskar

On top of the world

Shit alltså, när jag hade skrivit blogginlägget igår var jag fortfarande helt uppe i varv. Dåligt timat med en kaffe innan jag åkte hem kanske.. Sprang runt och städade hela rummet och när jag väl kom i säng efter 2 låg jag och planerade och funderade och gud vet vad. Helt knäpp. Sen upp i ottan för att bege mig till Carowinds med tjejerna. Hängde i vattenparken den mesta tiden vilket har lett till en sönderbränd Emilia. Men klagar inte, nejnejnej. Så värt det ju.

Var lite orolig innan för vad som skulle hända idag, jag menar jag och Nathalie en timme ifrån trygga River Run kan bara sluta med kaos. Och som jag trodde slapp vi inte undan denna gången heller. Värsta thunderstormen på två år, enligt en tjej i restaurangen där vi skyddade oss från regnet. Helt galet, från 35 grader och molnfritt till orkan typ. Alla människorna forsade ut genom parken tillsammans med vattnet. Vi åkte till donken och tjackade oss varsin burgare så vi var nöjda och glada ändå.

Sen har jag blivit sjukis, och gissa vem som smittat mig? NATHALIE. Hade skrattat åt det om det gått. Men det låter mer som en katt med en hårboll i halsen. Love it. Fick höra dom ljuvaste orden när jag kom hem i alla fall. Sovmorgon imorgon! Fick tiderna för veckan med och jag måste säga att det ser mer än lovande ut. Nu är jag redo för en ny vecka in da states.


Don't dream your life, live your dreams

Förlåt för att jag inte varit så bra på att berätta vad som pågår här på andra sidan pölen. Det går som vanligt upp och ner, men jag fortsätter att hålla mig positiv. Har varit här i mer än 5 månader nu, känn på den! Vissa dagar längtar jag hem och dör lite för jag saknar mitt gamla liv. Andra dagar ger jag mig själv en käftsmäll för att ens tänkt tanken..

Har umgåtts extra mycket med min tyska soulmate Nathalie i veckan, för hon åker hem om en månad. BUHU!! Har aldrig mött en människa mer lik mig själv. Till utseendet är vi som natt och dag, men insidan är fan samma person. Det är helt sjukt! Och vi hamnar alltid i trubbel, vad vi än har för plan från början. Alla andra tjejer här suckar och säger "åååh, kan ni aldrig göra nått rätt?" medan vi skrattar halvt ihjäl och är nöjda med var vi hamnade tillslut, även om det är helt åt helvete fel. (Gud vad jag svär. Förlåt.) Hur som haver, har haft sjukt kul ikväll fast det inte blev som vi tänkt från början. En sak är vi bäst på, att ta livet med en klackspark och njuta av det man har. Så nu ska jag klacka mig ner under täcket och invänta morgondagens äventyr på Carowinds.

 


Wedding bells

Aaah, har ju helt glömt berätta. Min vän Ana ska gifta sig!
Bröllop i Brasilien 2012, hur coolt?!

Congratulations Ana Banana


Ollebolle Bjösdååf ♥

älskar dig

saknar dig

 

inget går upp mot ett samtal med en sann vän


Hela världen är så underbar, bara man får ett svar

Wow, jag har tid! Så här mina vänner, kommer alla svaren.

Hur klarar du dig utan Elvis ? ;D

Det gör jag inte!! Ser ni hur fet jag blivit? det är tröstätandet..

Vad ska du ge mig när jag fyller år? ;o

En redig spark i röva :)

Var på himlen finns Karlavagnen??
Precis exakt DÄR *pekar*

 

En fråga, köpte du till plusförsäkringen när du åkte som Au Pair?
Japp det gjorde jag (eller ja, pappa gjorde heheh). Och det är nog bra, för jag vet en del som behövt använda den. Kostnaderna för sjukhus här är löjligt höga.

 

Hur många "barntimmar" hade du och hur samlade du ihop dom?:)
Kommer inte ihåg hur många jag kom upp i, men jobbade som barnvärd på friskis 5 timmar i veckan. Gjorde det tillsammans med en av mina bästa vänner och vi hade faktiskt rätt kul! Gratis träning satt inte fel heller.

Vad är det bästa respektive sämsta med att vara au pair?
Oj, vad svårt! Bäst är väl att man får komma hit över huvud taget, att man får vänner över hela världen och en extra familj! Sen att man får leva lyxliv såklart ;) Sämst är pressen tycker jag.. Att räcka till, att alltid vara på bra humör och hela grejen med att bo hos sin arbetsgivare. Man känner sig liksom fast ibland..


Vad är det bästa respektive sämsta med USA?My god, ännu svårare. Bäst är nog att alla är så öppna. Även om det kan vara ytligt ger det ändå positiv energi när folk frågar hur det är och hälsar till höger och vänster. Sen är det svårt att säga hur USA "är" för det skiljer sig så himla mycket beroende på var man är. Vet ju att jag svär över saker jag stör mig på med landet men kommer självklart inte på en endaste sak nu, haha.

 

Hur långt tid tog det för att få tid på ambassaden efter det att du bokat?
blir så frustrerad på visumansökan, fattar ingenting! är helt lost redan på de första punkterna, några tips?

Jag tog en tid tre veckor senare men hade kunnat ta en tidigare om jag bara bott närmre. Möjligt att det är mer fullbokat nu innan sommaren oså. Jag veeet, kommer ihåg paniken! Damp på alla miljoner papper och grejer. Mitt tips är att bestämma dig för att bara få det gjort. Sätt dig ner med listan på allt som behövs, fyll i papperna och skriv ner punkterna du inte förstod och fråga någon om dom efteråt. Det är ite så svårt som det först ser ut. Bara bocka av. Lycka till! :)

 

Hur saknad är kingen?
Vet inte vem du menar med "kingen", men jag saknar Tsatsiki ASMYCKET såklart!

 

Från en aupair till en annan så är jag ju jättenyfiken: när dog din hamster egentligen? Mohahaha, skämt åsido, hoppas du har det bra i USA, kommer du "förbi" Sydney någon dag så ses vi! :) Och förresten så har du underbar musiksmak alltså! :)
Haha, det var en mycket tragisk bortgång för cirkus 3 månader sen och jag skyller allt på min bror. Åh tack Carro! Du med då antagligen.. ;)

Vill du förlänga ditt år? Varför/varför inte?
Nej, jag tror inte det i alla fall. Har det grymt bra här och jag älskar min familj men jag vill liksom komma vidare, göra något annat. Men lär ändra mig ett par gånger innan beslutet ska tas så ska väl bara hålla tyst egentligen.

 

 



Ooooouh

Shit alltså jag hinner inte med mig själv. Men jag älskar det! Är på världens bästa humör verkligen. Imorgon är jag nästan helt ledig och då blir det catch up med folk där hemma och pool-häng med Nathalie.


love this song

Åka åka åka på lastbilsflak

För ett år sen stod jag där med studentmössan på huvudet och leendet upp till öronen. Jag hade feber men det gick banne mig bra ändå och vilken kväll det blev! Olivia lade upp den "förbjudna fimen" på hennes blogg så nu är det väl dags för mig med.. Den är jävligt pinsam men jag kan aldrig se den utan att garva järnet så jag måste väl dela med mig. Här är vi på väg till Norregårdh, klockan är runt fyra, humöret är på topp och jag har råkat byta bort min mössa..








"..alla människor, de udda, de snygga, de trevliga, de osynliga, de populära, klacken, kåren, klassen och de som alltid klär ut sig på K-festerna. Alla timmar spenderade (med inbördes ordning) i och utanför cafeterian, byggbänken, matsalen, korridorerna och såklart i klassrummen.. Även de timmar då Elin stått och pussats med Ludde istället för att gå på lektionerna, Sara klagat på lärarna, Olivias rumpa blivit inspanad, Tobbe spännt sig, tystad uppstått efter Jockes skämt och järngänget skrattat lite för högt.." Utdrag ur min gamla blogg, ibland saknar man skolan ändå alltså.

Har förövrigt haft en riktigt bra dag. Hade bara tjejerna och vi har busat som aldrig förr. Svarar förresten på frågegrejen imorgon om jag hinner. Lite förvånad att ingen frågat vilket år mamma tappade mig i golvet ännu bara.

Glömde nästan, Grattis Elvis! :) Hoppas mitt sms väckte dig, moahah.

BILDER, så många jag orkade


Joy, minstingen. Alltid med ett leende på läpparna :)
Jag ser mest ut som jag ska kissa ner mig..


Cool!! sa ju det


flyyyyinggg


"No hands, come on you'll be the first"
Självklart sa jag! så SKAKAR HAN PINNEN, åh


Slängde mig ut baklänges utan händer, DET var kul :D


vrålade lite i skogen


vid minibrasan :)


vid megabrasan

och JA jag måste ha bildtext på alla bilder, tvångstankar..

Back in business

HEJ jag lever och mår bättre än någonsin. Behövde verkligen den här helgen, gav mig nya krafter så nu är jag på topp. För grymt var det alltså. Vi var 12 pers som bodde i ett skitstort hus mitt ute i ödemarken och bara hade så jävla kul! 9 nya vänner och ett minne för livet. På lördagen ziplinade vi, alltså hängde i en liten grej och flög mellan träden. Vet inte vad som hänt, brukade vara värsta höjdrädd men jag kände ingenting.. Så det var ju lite trist, man vill ju känna adrenalinet liksom. Härligt var det hur som, och vi såg ju så sjukt balla ut! Huvudsaken va.

När solen gick ner satte vi oss runt en brasa och jag fick den bästa massagen (andra för kvällen dessutom) i hela mitt liv. Francisco kan det där alltså. Sen hörde vi något bakom buskarna och där var ett gäng ungdomar vid en större brasa som spelade fiol, bas, gitarr, banjo och DRAGSPEL. Alltså det var bara så coolt, mitt ute i ingenstans ställer sig dom här kidsen och spelar folkmusik. Haha, helt underbart. Bäst på helgen var dock när jag äntligen fick veva ner rutan på bilen och skrika RUN FORREST, RUN åt någon som springer utanför. Har velat göra det i flera veckor och nu var ju chansen bokstavligt talat på väg att springa förbi mig. Sjukt nöjd var jag sen, ännu en punkt att pricka av från listan "saker jag vill göra innan jag dör".

På söndagen åkte vi till Beth som hade BBQ party. Massa människor där och vi åt och drack och ja, umgicks. Jag försökte spela volleyboll men efter att jag först skjutit bollen på åskådarna och sen nästan prickat grillen höll jag mig så långt bort från det där som möjligt. Vi hoppade studsmatta istället och det har aldrig varit så kul som det var igår. Bra det, behövde skratta till mig lite magmuskler efter allt skit jag ätit. Bara hamburgare, chips och brownies, puh så tjockt.



Fler bilder kommer imorgon. Nu måste jag sooova. Nighty

FRÅGESTUND, hehe

I need a break! Så det ska jag ta mig ett, någonstans. Har faktiskt ingen aning om vart vi ska men Katharina kommer och hämtar upp mig om ett par timmar. Tillbaka på söndag, någongång.. (kvinnan med kollen) Jag tänkte såhär, att eftersom jag inte lär uppdatera på ett tag och ni är så sjukt interesserade av mig.. host, så kan jag ha en liten frågestund. Eller jag vet i fan, vad löjligt det kändes nu när jag skrev det. Men det kan väl va mysigt. Med tanke på att jag bor på andra sidan jorden måste det väl finnas något ni undrar. Typ hur många bananer jag äter i snitt på en dag, eller hur gammal min hamster var när den dog. Hur som haver, dags att käka något och börja packa lite kanske. See ya.


Carried away

Jag höll på att dö nyss. Eller ja, inte riktigt, men nästan. En äcklig liten kackerlacka kröp mellan mina fötter, buääh. Aja, I survived och kan nu tala om för er att: FAN VAD BRA Sex and the City 2 är! Åh jag skrattade så tårarna sprutade. Har mycket mer jag skulle vilja säga men klockan är alldeles för mycket och massa jobb väntar när jag vaknar.. Men det innebär också att det är fredag! Woho



Snart helg va

Vilken dag. Är. helt. färdig. Först åkte vi till hundparken och det var ju skitbra, träffa lite folk och sådär. Sen det vanliga, lunch, lego spel osv. På eftermiddagen leker vi tjuv och polis ute, askul faktiskt. Jag går alltid in 100 procent i sånt där och idag var inget undantag. Tänkte då hoppa lite snyggt och smidigt ner från en hög mur (tänk catwoman) och PANG så ligger jag och kvider bland torkade tallbarr.. Jag i ett nötskal alltså, blir ju inte ens förvånad längre. Kan ju tillägga att jag hade shorts så riktigt fint är det mitt "lilla" sår. Hahaha ajjjj!

Sen då, skulle jag köra barnen till Kaylins match. Först kör vi vilse och får typ panik, sen när vi tillslut är på rätt väg och nästan framme så bryter självklart hela himlen ihop och det FORSAR ner vatten. Jag har aldrig sett så mycket regn i hela mitt liv, skojar inte. Kunde inte se nånting och det var flera centimeter på vägen. Det var alltså bara att vända hem igen, efter lite pepptalk om att vi inte kommer dö och sådär. Underbart.

Sist men inte minst dårå. Min värdmamma var borta över natten och skulle komma hem vid 7. Nehe, då är hon fast någonstans och vet inte när hon kommer hem. Mig gör det ju ingeting men barnen blir ju såklart skitledsna.. åh. Plus att jag liksom jobbat sen halv 8 igår more (med litet undantag på två timmar) så är väl inte i min bästa form. Men löste det bra med lite högläsning. Går in för det där med! Kom på mig själv med att skrika när det var spännande, hehe. Nu kom hon äntligen hem igen ialla fall och jag kan få sova sönder. Imorgon är jag värd lite Sex and the City, jaaaaa!

Ändå är jag så glad så glad, skadeglädje är ju trots allt det roligaste som finns. Även om det råkar vara en själv som är lite skadad.



Aa fast näe, inte så glad

This ain't goodbye

Hejhejhej, trött är man nu efter en dag av tvättvikning och hundspyor. Men lika glad för det är jag, som "the dwarf dudes" sjunger. Hade besök av Elin en stund idag med. Ett litet farväl, snart far hon hem till dom norrländska skogarna. Snyft. Fick världens finaste brev innan hon stack. Där kan vi verkligen snacka snyft! Har läst det minst femton gånger och det är lika ledsamt varje gång. Samtidigt gör det mig glad, för det står så sjukt fina saker där så jag blir helt generad. Det stämmer nog det där med att vi är väldigt lika. Åtminstone hoppas jag det, Elin är nämligen en sån där människa som alla tycker om. Lätt att älska liksom. Sen är hon ju precis lika fullkomligt galen som jag vilket inte gör saken sämre. Fem månader av äventyr har snart gått, var tog dom vägen? På ett sätt känns det ändå som att vi är barndomskompisar. Som att jag skulle kunna åka upp till Skellefte, slå mig ner vid bordet och frossa i mat med hennes farsa utan att någon ens skulle fråga vad det var frågan om. Vem vet, det kanske händer en dag.. Sen får hon komma ner och hälsa på Bmåla, kolla på Hossmo BK och käka kåv hos kineserna, haha! Tur att vi har hela våra liv framför oss, inte sant.



There are worse things I could do

Regnat hela dagen, så tråkigt. Men då får man göra det bästa av situationen. Jag köpte en kyckling-chilli, en burk ananas och ett gäng bananer, sen myste jag ner mig i min nybäddade säng framför Grease. Den filmen alltså, man tröttnar aldrig. Annars har det inte hänt allt för mycket nej. Hoppas att veckorna flyger fram som vanligt nu. Mycket planer, resor och besök framför mig, kulkulkul!


Gabi i fredags :)

RSS 2.0