Take a chance and don't ever look back

Idag fick jag ta ledigt från ledigheten för VAB (vård av sjukt barn), vuxenpoäng! Nej, faktiskt så behövde jag bara göra det någon timme, men var inte särskilt ledig ändå. Stod massor av tråkiga saker på dagens schema. Men jag hann med en löptur till poolen, ett dopp, och så tillbaka. Springa när det är 30 grader är väl inget jag rekommenderar men jo, är rätt gött ändå. Jobbet gick riktigt fint faktiskt och nu väntar två nätter själv med dom små. Blir nog kanooon :)


IN YOUR FACE



Denna bild är tillägnad er som talat om för mig hur jag missat den bästa sommaren ever, med värmeböljor och gud vet vad. Såhär har jag det nu.
Hur har ni det? :)

Who cares, not me. I want more

Trött som en apa är jag. Men sådär härligt trött på något sätt. Har umgåtts med Elin hela dagen och picknick i skogen byttes mot den hederliga traditionen "kyckling, frukt och disneyfilm" på mitt rum. Efter lite shopping såklart. Borde lägga upp allt jag köper här, i en ny kategori, så jag kan kolla tillbaks och skämmas, haha. Men är riktigt nöjd med det jag fann, fyndade som fasen med. Är ju det jag gör bäst liksom. Tillslut blev det iaf tre linnen, en klänning, tre ringar, tre örhängen, ett armband och ett par solglasögon. Blev även en promenad runt Davidson i kvällsvärmen. NICE!


Haha FLOUNDER! Flundra liksom, what the heeeck?
Förstår att du är missnöjd grabben..

Hagen Knoll Pool

Ligger i sängen med magen full av hashbrown och kalaspuffar, känns som en helrätt combo. Laddar för ännu en dag vid poolen, måste ju njuta så länge man kan va. Gårdagen var riktigt nice, trots en spännande bränna eftersom jag somnade med pilotbrillorna på. Jobbet var som sagt soft och sen åkte jag till Birkdale med tjejerna. Åt en stört god kycklingsallad på Fox and Hound och så vidare till Ana och kollade film. Igår var det även en vecka kvar tills pappa och mormor kommer!! Vilket innebär att det idag är en vecka kvar till Florida! Vilket i sin tur innebär att imorgon är det en vecka kvar till Paramore! Behöver väl inte säga att jag längtar.. Nu, sunscreen! Ingen kräftfärg ikväll tack.


Serial Heartbreaker

Gårdagen var om möjligt ännu stressigare, i 4 timmar gjorde jag inget annat än att ha panik för att tiden inte räckte till. Får väl en gång för alla inse det tunga faktum att jag inte är stresstålig för fem öre. Nu ska jag äta frulle och sen blir det nog poolen tills dom små kommer hem. Jobbar bara en timme i eftermiddag och det är fredag, så luktar wii och xbox time. Ska inte klaga.

Sleeping With the Enemy - VV Brown

har haft låten på hjärnan sen i tisdags.
singeln har inte släppts än men hittade denna på U-tuben, asbra.

Time and time again

My god vilken stressig eftermiddag, trodde jag skulle smälla av. Men efter många om och men löste sig det mesta, hoppas jag, och kvällen var supermysig med choklad framför Hannah Montana. Roligaste var när Mick ringde och kollade upp lite grejer, tillslut säger han "but the most important question is WHAT shirtless boy Elin was running with in town?" haha, och DET undrar jag med! Elin, fram med att bara! Är det en Batchlerpojke blir jag besviken..

Bildbristen tvingar fram ett rätt fint kort ändå. För ett år sen provade Olivia vattenskidor för första gången, efter Pontus båt. Mig "hann dom inte med" (dom var förmodligen rädda att jag skulle slå ihjäl mig) så jag fick stå med Jacob vid en ö och titta på. Hade ju varit underhållande om hon hade ramlat och haft sig men självklart ska flickebarnet klara sig utan ett endaste litet darr på skidorna. Vilket påminner mig om att jag hittills klarat mig utan att behöva prova denna lite smått läskiga grej själv efter familjens båt. YES, jag kanske överlever sommaren!


Beatet i mit hjerte

Meeen blir man sur eller, det går inte att se danska paradise hotel här längre. Får man verkligen göra så? Det är ju skitspännande nu. Haha ÅH!

Så säger dom att USA är möjligheternas land.
I think not.


Won't go home without you

Blev som sagt lite på impuls att vi drog till baskethallen igår, men det ångrar jag inte! VV Brown var bättre än väntat, grymt cool tjej. Kris Allen, vad ska man säga.. om inte SNYGG!! Sen kom Maroon 5 in på scenen och kvällen var komplett. Riktigt bra show och eftersom arenan är så liten blev det liksom mer intimt och.. mysigt på något sätt. Brabrabra kväll!



måste nog erkänna att jag blev lite kär igår kväll.
ville liksom bara trycka ner adam i väskan och ta med honom hem.




skulle inte säga emot om Kris hoppade ner i väskan heller..

I've had you so many times but somehow I want more

Nu har jag kommit på vad skatteåterbäringspengarna (långt ord) får gå till. V V Brown, Kris Allen och Maroon 5 spelar nämligen på colleget imorgon och jag vet två svenska töser som kommer stå mitt på basketplanen och rocka. Fint ju! Idag rockade jag mest popcornen på bilverkstaden, men smarrigt enligt mig. Har inte så mycket annat att säga om dagen. Kom på att det faktiskt är gångavstånd till poolen, så jag gick dit helt enkelt. För att få tiden att gå medans städtanterna jobbade rumporna av sig här hemma. Aja, nu ska jag se danska paradise hotel, vilket kanske inte direkt höjer min seriösfaktor men det får gå.


Mätt

Har ätit tills jag mått illa tre dagar i rad, nu får det vara nog alltså. Men gott har det varit, no doubt about it. Hängt med Elin idag, uppe i Mooresville. Vi besökte en pysselaffär och jag köpte en målarbok. Med disneyprinessor. Är så jävla cool, jag vet. Sen åt vi då en hel del innan vi åkte hem.. Smälte maten i bilen och sen var vi redo för en promenad in till Davidson, runt colleget osv. Myyysig söndag!


mysig tjej posar i webcamen

Du vet hur jag älskar när vi rusade igenom natten

Vet inte vad det var med oss igår. Åkte till Northlake för lite go shopping med tjejerna, hittade ett linne och ett par shorts, finfint. Men alla verkade helt ur form och sa bara en massa sjuka saker, har inte skrattat så mycket på länge. Inte blev det bättre när jag pratade med Elvis på skype senare och skulle berätta om när Clare glömde låsa toalettdörren. Fick världens skrattanfall och kunde verkligen inte sluta. Var precis som på högstadietiden när jag fick gå ut från klassrummet när folk redovisade för jag började garva. Schysst klasskompis var jag.


här snackar vi rota i arkivet. Sofie, Jocke och Emilia - 22 Augusti 2008

..eller KÖRV som Hannah hade sagt



Hah! Han åt kineskåv Elin, KINESKÅV!

Helan gååååååår sjung hopp faderallan lej

Har aldrig varit någon sucker för traditioner, skulle kunna hoppa midsommar, valborg och nyår. Men det finns en fest jag inte vill missa, KRÄFTSKIVAN! Tack vare Ikea fick jag en även i år och det var underbart. Det fanns inte bara kräftor i mänder, utan ägghalvor med räkor, hönökaka, knäckebröd, hallonpaj, ballerinakex, daim, pepparkakor (lite out of season kanske, men dom går alltid ner) osv med. Sjukt gott! Pojkarna och tyskan Annie höll sig dock till köttbullar, men jag och Hannah tvingade dom att äta en liten kräfta var, ett måste ju. Vid bordet bredvid satt det fyra män som sjöng svenska visor lite titt som tätt. Helt plötsligt stod dom runt vårt bord och tillsammans skrålade vi med i Helan Går. Härlig kväll med härliga personer! Det borde vara kräftskiva varje helg.



Detta var bara första lasset alltså, så ni inte tror jag är mes.

Somnar nöjd





Har precis käkat kräftor i småland. Home sweet home

Rock You Like A Hurricane

Besökte cpcc idag igen, för ett andra besök hos Becky tillsammans med mina nya klasskompisar. Måste säga att jag var väldigt skeptisk efter förra lektionen men nu känns det mycket bättre. En härlig grupp är det, fast dom flesta inte säger så värst mycket. Ska det nog bli ändring på! När socialkåta Emilia är i farten igen.. Idag fick vi ställa oss framför alla och sjunga skalor. Jag slängde min nervositet i soptunnan och tänkte att näe nu bara kör vi och banne mig, kom högre upp än kyrktjejerna tillomed. Så nu ska jag bli nästa Mariah Carey, he he. Nej men skämt åsido så kan det nog bli kul det här, kalas ju.

Jobbet idag var däremot kaos! Tur att dom gillar min tacoköttfärssoppeuppfinnig i alla fall, kvällens behållning och jag är fortfarande mätt. Nu ser vi fram emot imorgon då det är den efterlängtade fredagen. Mot IKEA!



På tal om skolan var Kaylins reaktion följande: "VOICE CLASS? LIKE SINGING?! but you suuuck at singing, anything other than rock" Man ba tack.

I'm on a champagne high

spring turned to summer but then winter turned to mean.
the distance seemed right at the time, it was best to leave
and to leave behind what I once thought was fine and so real - to me.


for the million hours that we were,
well I'll smile and remember it all, then I'll turn and go
while your story's completed mine is a long way from done.


Success is my only option, failure's not

Känns lite bättre idag faktiskt. Börjar vänja mig vid rutinerna och sjukt vad mycket lättare mitt jobb är när barnen går i skolan. Tiden springer iväg igen. Nu ska jag skriva klart min läxa och sen dejta min underbara kudde. Godnatt ♥

Forever and Ever Amen - 8mm

gammel goding som ärperfekt att somna till

denna meed
Detlef Schrempf - Band of Horses

Doing this for me

Hade min första sånglektion idag. Det första kvinnan säger när vi kliver in är "just to make it clear, this is NOT chorus, you WILL sing by yourself, infront of eeeveryone in here". Waah, skraj! Så nu måste jag välja ut tre låtar som jag aldrig hört och helst tycker är dåliga.. Sjukt skum klass. Och vissa i klassen är asgrymma, typ sjungit i kyrkokören hela sitt liv osv. Så kommer jag bara "hej jag har också sjungit hela mitt liv. I duschen...". Men vi får la se, kanske kommer ut som värsta operasångerskan i vinter. One can hope. 

Annars har mitt kassa humör suttit i den största delen av dagen, förutom på slutet när jag äntligen fick prata lite med herr Elmgren, satt fint! Nu är jag tröttare än någonsin, plus huvudvärk på det. Läggdags vid 9, värt ett försök.



peppar inför lektionen, på golvet. why not

You make me wanna die

Arrrgh, är på riktigt dåligt humör. Hoppas det är bättre imorgon för då börjar min första klass. Så pissnervös för det dessutom, bah. En rolig sak har hänt idag i alla fall. Mamma berättade att lilla jag fått tillbaka på skatten. Grejen är att jag jobbade sammanlagt TVÅ dagar förra året, haha! Men bra, 400 spänn kan man väl alltid köpa nått kul för. Äe, nu ska jag och min illamående mage lyssna på lite chill musik och sen sova tror jag allt. Godnatt.


She holds a key

Kom på att jag glömt berätta en skitrolig grej som hände i LA. Det var såhär att när vi kom till vårt hostel fick vi TVÅ nycklar. Kommer speciellt ihåg detta eftersom varken Sanna eller jag orkade gräva i väskan när vi kom fram till dörren utan båda väntade alltid på att den andra skulle göra något, haha. Hur som helst, när vi sen ska checka ut och lämna in dom hittar vi självklart bara EN! Då smyger sig ett litet minne på från kvällen innan där Sanna har sin nyckel på bordet och jag undrar om jag inte ska ta den.. Men nejnej hon har ju allt under kontroll. Yeah right! Så panikslagna letar vi överallt, utan resultat. Då säger kvinnan i receptionen, som väl tyckte att vi verkade lite förvirrade, att enligt papperna har vi bara EN nyckel?! Eeehehe juste, sa vi. En var det ja.. Thanks, bye. RUUN!



Åh, tiden då man tyckte att äventyr var en kväll på Krögers..

I'm your ch ch ch ch ch cherry bomb

Filmkväll igår alltså, såg Valentines Day för fjärde gången, fortfarande lika bra. Sen blev det avbrott för Taco Bell innan vi gav oss på the Runaways. Kan ärligt säga att jag aldrig lyssnat på dom innan men jag tyckte ändå om filmen. Bara att kolla på dom liksom, så coola!! Vill också vara en rockchick på 70talet..

Idag stod poolparty och bbq på schemat. Cynthia som kom hit samtidigt som mig har fyllt år nämligen. Ska väl inte nämna allt för mycket om den festen, var lite halvskumt. Nej nu ligger jag mest och funderar på hur morgondagen kommer se ut. Har glömt bort hur det gick till när barnen gick i skolan ju. Men gutt ska det bli vill jag lova. Ny vecka imorgon, 22 to go.



Här kommer fula bettan

I vintras sa jag att den 14 Augusti var ett datum att minnas och det står jag fast vid. Så mycket ändrades efter det. Sanna hade sin avskedsfest på kvällen, bästa på hela sommaren! Festen alltså, inte att hon åkte ;) Glömmer aldrig när jag brakade in i partytältet och stängde av musiken samtidigt, snacka om skillat! Riktigt kul var det hur som. Kvällen den 14 Augusti detta året blir däremot en film med tjejerna hos Aaaana banana. Fint serni, HEJ!






Så kassa alltså, haha sämst verkligen

riktigt charmiga tjejer dock, speciellt hon vid 1:05....


Tjolitta litta tjolitta lej

Såja, från och med nu kommer jag jobba typ 20 timmar mindre i veckan. Inte helt fel! Måste dock gå i skolan jag med i höst, mindre kul.. men ska nog gå det med. Nu jobbar jag mest på att fundera ut min helg. Har inte en endaste liten plan för dagen eller kvällen, känner att jag kanske borde komma på det snart.

Dom senaste dagarna har det vart fullt upp. Mycket jobb och häng med Elin. I torsdags hade hennes familj dragit upp värsta duken på gräsmattan och på den såg vi (och femtielva barnfamiljer) den första Karate Kid filmen. Mysepys! Igår satt vi och pillade med cenitlera och jag lyckades snickra ihop en liten gris, hehe..

Nehe ni, nu ska jag ut och springa en svängis. Ha det gööött! Göttare än mos. Och mos som e sååå gött.



Två coola kids. Såklart, dom är ju mina!

I just want you to know who I aaaam

5 månader kvar idag! Firar vi med 12 timmars jobb.. Kul. Är inte sjuk i alla fall, idag skulle vi nämligen rensa alla rum och det var pisstråkigt! Plus att jag var hungrig som ett djur. Allt är med andra ord precis som vanligt igen, najs. Igår stod konsert på schemat efter jobbet. Goo goo dolls hade spelning nere i Charlotte. Men det var inte därför jag var där, supporting act var ju SWITCHFOOT. När dom hade spelat learning to breathe fick jag en såndär "nu kan jag dö känsla" haha. Fast jag har ju Paramore och Rise Against kvar, innan dess får jag allt hålla mig kvar på jorden. Grymt bra var dom hur som helst, goo goo gubbarna med. Arenan var liten och supermysig, vädret var på topp och vi låg på en filt ute i gräset och bara njöt. Riktigt bra kväll med andra ord!


HAHA skulle skriva att jag såg ut som en kyckling men glömde bort hur det stavades (chykling?!) Laddad tjej i alla fall


triss i snygga bruuudar









Lite random tankar bara
1, Skum version på refrängen..?
2, Fult att minnet tog slut precis innan "to know who I am"
2, Visste ni att basisten låter precis som Per Gessle? Stört!!


Dags för poolen nu, hejhej


California - Dag 9 och 10

Okej, jag är ledig och poolen öppnar inte förrän om en timme. Så nu ska jag banne mig avsluta mina kalifornienäventyr här. Vi är framme på näst sista dagen och vi begav oss mot San Francisco. Sanna visade mig allt man liksom "måste se" där, som bron, fishermans warf, china town, pier 39 osv. Ganska slitna var vi och jobbigt att gå ju, så vi lade oss och spanade på folk i en park. Rätt som det är ligger båda två och snarkar och väcks av ett "NO SLEEPING IN THE PARK". Trodde jag skulle dööö. Men han skämtade ju bara, och det var ju.. kul. Kvällen var lugn och jag packade alla grejer inför hemresan och ställde klockan. Tro fan då att jag ska vakna en timme senare än larmet morgonen därpå och får paniiiiiik. Stressar som djur (snacka om flashbacks från LA) men hinner med flyget denna gången med. Man ska ha tur också.






Sådär ja, äntligen klar. Att det skulle ta så lång tid.. Sjukaste resan jag någonsin gjort, no doubt. Har ju fått cencurera lite här eftersom för det första så orkar jag inte skriva allt och för det andra så är jag medveten om att det inte bara är mina vänner som läser detta, hehe. Så vill ni ha the uncut version får ni fråga. Blinkblink. Tack min sköna Sanna Ivarsson för 10 underbara dagar, det var SKITKUL!

Shopping och Bull riding

Äntligen är internet tillbaka! Och nu funkar min externa hårddisk igen, för det var den nya sladden som gjorde att den inte gick igång, däremot har den gamla sladden på något mystiskt sätt återuppstått från de döda så jag fick åka och lämna tillbaka den jag hade köpt. Teknikens under alltså..

Har annars haft en bra helg. I fredags var Elin över och vi såg Hot Tub time machine som var heelt ok, men inte som the Hangover, nej. Igår jobbade jag några timmar, sen åkte jag och träffade Ana på Marshalls. Det är nämligen tax-free weekend! Weho sa jag och köpte två par stövlar, linne, shorts, klocka (jenny - jag köpte den från roxy haha), shampo, bälte osv. Hoppsan. Åkte hem och åt med lite släktingar som är på besök, sen back to Ana's. Där utnyttjade jag hennes dator lite medans hon beställde kylskåp...... Efter detta såg vi It's Complicated, den var jättesöt! Feelgoodfilm liksom. 

Denna dagen har tillbringats vid poolen, helgutt. Sen åkte jag med norrlandsjäntan på rodeo! Massa cowbojsare och rednecks och ja, tjurar då. Det var riktigt kul faktiskt, nu inväntar vi bara dagen då Elin sitter där och blir avslängd. Jag lovar att får hon, gör hon det. Galen.



Nostalgi

Är svintrött men är inte alls sugen på att sova. Kollade vad jag gjorde förra året såhär dags. Hängde tydligen i köpingsvik med grabbarna grus. Det var den gången det var molnigt så vi hyrde en trampbåt och Jakob cuttade upp sitt ben, haha! Sen våldgästade jag min granne och drog till KM, själv. Underbar dag måste jag säga :) Sen var det stadsfesten dagen efter och då hängde jag mest med Johanna som jag knappt hade sett på hela sommaren, och så Simon. Sen kom en fredag och den vill jag inte ens tänka på. Men nehe, sjukt kul information kände jag, får banne mig tvinga mig ner i sömn nu. Vill inte.


två människor jag saknar, eddan och johanna



Muffins

Happ så åker man och köper en dyr jävla sladd till kameran och så dör den externa hårddisken istället. Med bilder och grejer från flera år tillbaka. Teknikhelvete alltså!

Förlåt. Nu ska jag sluta svära och ha mig. För egentligen så är det väldigt bra för tillfället. Bästa jobbveckan på hela sommaren faktiskt. Har ingen aning om hur jag jobbar imorgon, men jag vet att det är fredag. Får väl se hur vi firar det. Sen är det bara en vecka kvar av barnens sommarlov. Hur gutt? ASGUTT!



vem kunde ana att dom gjorde cupcakesformar i sverige liksom..

A moment like this

Var precis ute och gick med Elin, snacka om saknat! Är glad nuuu. Sen tog jag barnen på bio idag igen, Cloudy with a chance of meatballs, haha. Den var helt okidoki, fick tiden att gå i alla fall. Sen kom Ana över med sina barn och vi chillade på verandan. Riktigt bra dag faktiskt. Ana var här igårkväll också och då såg vi Tin Cup. En film om golf..... Men den var riktigt söt och jag gillade den, fast mitt sällskap somnade så den kanske inte var så jättebra trots allt.

Fick världens gulligaste mail från pappsen förut, nu är det nämligen bara en månad kvar tills han och mormor kommer!! Då blir det Florida. JAG LÄNGTAR.

California - Dag 7 och 8

Har ju glömt fortsätta på resan. Torsdag och fredag jobbade Sanna men vi hade ändå några timmar mellan passen. Så då passade vi på att kolla runt i diverse affärer och plånboken började gnälla på mig.. Blev även häng i parken och mer catch up såklart. Sen hjälpte jag henne jobba lite dåra, typ spela battleship, monopol och marco polo (jag var grym på allt såklart. Host). Hur som helst är hennes barn så söta så det var faktiskt kul.

På fredagskvällen bestämde vi oss för att pröva lyckan på en krog. Stress som fan för att hinna dit innan vakterna men det gick och tur var väl det. Där träffar vi nämligen skitroliga människor. Öl i mängder beställdes in och alla ropade skååål eller var det score? En sväng in på en klubb som var rätt.. trist, men sen hamnade vi på en pizzeria och det var inte helt fel. Fick med oss var sin Pizza My Heart tröja som numera agerar pyjamas om nätterna :)


skum i fontänen, vilket VI blev beskyllda för.. det är ju så man blir förbannad




Ryan och Sanna




HÄR skulle det varit en bild på pizzatröjan, men min kamerasladd har gått och dött såg jag nu. Återkommer med den någon annan dag..


there we go

Välkommen Augusti

Idag fick jag världens ryck och rensade mina garderober, stört vad mycket kläder jag köpt under ett halvår.. Sen svepte mina städfingrar vidare genom resten av rummet. Vet inte vad som händer med mig alltså.. Är nog sjuk. Mycket troligt eftersom jag heller inte var hungrig förrän 3 på eftermiddagen och det säger ju ganska mycket! Då fick jag i alla fall smälla i mig en chicken club på Brixx, bästa. Träffade saknade Gabi som var på besök från huvudstaden Raleigh med. Kanoooners. Kvällen tillbringades i vår biosalong. Alltså jag skojar inte, vi har tillomed införskaffat värsta inställningsbara fotöljerna. Lyx, and I like it! Filmen som spelades var Indiana Jones och det var väl inte den bästa jag sett, trots det går det ju bara inte sluta nynna på dudududu dududuuu... bah.

jag och gaaabi


I've been keeping my hopes unbroken

Inget regn ännu, men däremot moln över heeela himlen. Typiskt. Så då åker man ju helt enkelt och shoppar istället. Ganska logiskt om man tänker efter. En klänning jag velat ha asalänge var på rea så där slog jag till. 4 nya ringar till samlingen med. Nu ska jag svida om till en lite fräsigare outfit och bege mig ut på äventyr. Ha en bra lördagskväll! :)


Switchfoot - Your love is a song


Ska se denna underbara låt live om 10 dagar. Peppar lite smått.

California - Dag 6

Sista dagen i Hollywood. Vi var sjukt trötta så satte oss ute med aussi killarna och bara snackade skit. Vid lunch var det dags att röra på påkarna och vi kände att Pink's hotdogs lockade. Värsta KKK ju, kändiskorvkiosken alltså. Med "hot dogs, IN A BUN???", haha! Sanna förstår inte riktigt det där med varmkorv. Iallafall så gick vi dit, kön var dock helt sinnes lång och köa i timmar var inget vi hade tid med. Strosade istället vidare på Melrose Avenue, hittade lite mer att lägga i shoppingkorgen och slutade på en jättemysig restaurang.

Efter att jag smällt i mig lite LAX väntade vi in vår shuttle till LAX airport. Sjukt sammanträffande va. Så där satt vi och väntade. Och väntade.. väntade.... Happ, dom hade visst plockat upp några andra. Jaha, men nu börjar det bli bråttom här. En ny shuttle kommer!! JAA! Nehe, han kunde inte köra ordentligt. Rescheduling sa hans GPS mest hela tiden medans han kollade på småflickor.. Helt plötsligt stod vi mitt över vägen med bilar kommandes mot oss från båda hållen, Sanna skriker "WE'RE GONNA DIIIE" och jag vågar inte ens kolla upp. Men vi klarade det och var vid gaten 10 minuter innan avgång. Rätt awesome.



RSS 2.0