I'm a loser and a user so I don't need no accuser

Okej, den här morgonen började inte bra. Inte alls. Så nu är det bara till att hålla tummarna för att resten av dagen blir bättre. Green Day kommer alltid vara favoriterna och humöret börjar redan gå uppåt. Fan vad bra dom är.


Life is good

Ett ord - Vädret! Min familj bara garvar järnet när jag säger att det är varmt men för mig är faktiskt detta en riktigt bra sommardag. Jag älskar det! Idag jobbade jag bara en timme på morgonen och en timme på eftermiddagen, rätt soft.

Var och kollade på nya gympaskor med, har börjat få så stört ont i benhinnorna när jag springer. Inte så konstigt sa han i butiken, hade tydligen helt fel sorts sko. Ahapp. Ska aldrig mer lita på stadium.. Kul grej då, han som hjälpte mig ned skorna har spelat tennis i Oskarshamn av alla skitställen! Coolt ju. Han kanske har mött Jakob Wiggy då, vem vet. Liten värld.

Hur som helst så mår jag toppen. Några skypesamtal med kära som måste bokas bara, sen är det hakuna matata, inga bekymmer.

saknar Maja Winroth lite (asmycket)

Vår

Åh, jag är på så himla bra humör! Har pratat med pappa för första gången på flera veckor, och min Maja, och så Eddes mamma, hihi lika söt som vanligt. Annars har jag tränat stenhårt samt förstört det genom att proppa i mig massa kex, påh.

Mick åkte innan lunch och var superglad för han skulle till sin gamla collestad Chicago och jobba. Jag var också glad, riktigt skönt att vara lite ensam i huset även om det bara tills imorgon kväll. Förresten, ni ska se väderleksrapporten för denna veckan alltså, 29 grader på fredag, helt galet! Då jobbar jag ju ifs, men vi lär ju inte sitta inomhus direkt. Skönt å höra att våren börjat komma till er där hemma med. Nu drar vi på oss solbrillorna tillsammans och njuter va.

solglasögon - check

vår - check

njutning - check

grymma tjejer - check

resten spelar ingen roll



GLAD

Riktigt fint idag med! Om man bortser från vädret, massa regn. Vaknade av att Jack stod lutad över mig med världens leende och sa "goood MORNING!". Jobbade några timmar medans mina hostparents tävlade thriatlon. Gick rätt bra för dom faktiskt, woho. Sen träffade jag den nya svenskan Jenny, vi for till Ikea och åt massa köttbullar. Mycket trevligt, från det att hon satte sig i bilen gick bådas munnar i ett kan man säga, haha. Köpte kanelbullar till familjen med och tänkte mig en liten kvällsfika. Men nehej, det äter man tydligen till frukost..? Där ser man. Umgicks med familjen större delen av kvällen, mysigt. Fick skitbra nyheter med, som jag inte kan dela med mig av riktigt ännu. Åååhå, cliffhanger.



There's something about the sunshine baby

Helt fantastiskt fin dag. Sov ända till halv 10, vilket inte händer alltför ofta här. Hämtade upp Elin och sprang spåret lite lätt. Sen lekte vi basketspelare, men skulle inte ens kunna lura en dövblind tror jag. Fast lite bättre mot slutet blev vi allt. Tröjorna åkte av (till collegepojkarnas glädje?! hehe) och min vän solen gav mig en mycket snygg bränna efter min sportbh, yes. Låg där i gräset och filosoferade ett tag innan vi åkte hem. Satte mig och läste på trappen ett par timmar så nu har mitt ansikte fått en härligt kräftig färg, men så värt det.

Lite senare träffade jag Elin igen. Tog en promenad kring River Run och sen fortsatte vi vår Disneytradition med Skönheten och Odjuret. Den var tillomed bättre än jag kom ihåg. Vad gjorde vi mer? Jooo, vi bokade biljetter till Akon och Iyaz som kommer hit, ja HIT till lilla Davidson den 29 april. Happy happy girl. Aja, börjar jobba vid 7 så kanske borde krypa ner under täcket nu. Natteli

Iyaz - Solo


Akon - We don't care



Chirre

Död. Vaknade vid sex och har jobbat hela dagen. Men mellan 5 och 7 hade Kaylin softballmatch så jag passade på att njuta av tystnaden. Sen mötte jag upp dom igen och käkade asiatiskt. Min portion Pad Thai var gigantisk, jag åt inte ens halva! Jag liksom! Förstår ni hur stor den var då, galet. Vad mer? Inte mycket. Glömde helt bort Andreas när vi skypade förut. Efter några minuter bara "oj, HEJ? är du kvar?" hahaha rätt kul faktiskt.  Hm, så, inget mer jag hade att säga tror jag. Ser fram emot imorgon: lördag, helg, ledig, elin.

Åt dom godaste chipsen sen jag kom hit ikväll förresten. (intressant va!)
Dom var nästan i klass med Estrellas Sourcream & onion. Nästan.


Lays var märket kanske jag borde tillägga, om någon ovettig människa bryr sig :)

En röd liten stuga för två

Halvdag för barnen idag, gick snabbt som tusan ändå. Vi rensade strumpor och japp, dom där små trollen som äter upp den ena strumpan i paret finns i USA också. Ikväll stannade jag hemma, fastnade framför en cheesy film med Allyson. Nu visar dom Föräldrafällan på abc, åh brukade kunna den utantill. Kärlek.

På tal om annat, Elvis skickar alltid "dagens låt". Igår var det lite ballt för det var en jättegammal låt och jag hade precis hört den i skoaffären. Hur som helst, dagens måste jag lägga upp här. Får mig att tänka på pappa som sitter i lilla Bjursnäs med älsklingsvovven. Eller ja, nu ligger han väl mer.. AH ni fattar.

Sven Ingvars - Vid din sida
.




Haha fan, det ska vara jag att blogga om en dansbandslåt alltså.
Men här skäms vi inte.

Wish You Were

Säger ju det, p90x äger!
Kate Voegele är, för er som inte vet, tjejen med gitarren här.
Börjar nästan lipa när jag ser den videon förövrigt. Så braa!
Mitt förhållande till oth är nästan sjukligt, haha. Men de e OK.

 

Ps. Galet bra dag, absolut inget att klaga på. Me like.


Mmmh

Såhär har min eftermiddag sett ut.

Tog en filt, min bok, ananas, vindruvor, jordgubbar och lite.. chips (a) sen tog jag bilen till en park och la mig och läste några timmar. Helt enkelt underbart. Nu ska jag snart börja steka KÅV så alla små barnen överlever sina träningar ikväll.

Uhm.. green then?

Fuzzy wuzzy was a bear, fuzzy wuzzy had no hair, fuzzy wuzzy wasn't very fuzzy was he? Åh, stuck in my head so bad. Satt på Starbucks och rabblade och gubben vid det andra bordet bara garvade åt mig.. :/ hah

Gillar dock resten av dagen. Promenad med Nathalie, träning, TACOS mmh, gungan i parken tills jag nästan snurrade omkull och tillslut Birkdale med tjejerna. Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne om vi nu ska fortsätta med ramsorna. Jag trivs, jag mår bra, jag har det underbart. Men jag saknar er massvis, lovar.

Dagens citat av Ana: It's not orange really.. but it's.. like carrot!


As long as I got eyes, I'll have a sight for you

Usch, är lite trött på den här bloggen alltså. Har aldrig tid att skriva eller är jag för trött och då blir det inge bra. I söndags träffade jag i alla fall en saknad tjej som börjar på E och slutar på LIN! Vi åkte till Northlake mall och kassen fylldes till bredden på American Eagle.. Sen film, mysig dag trots grå himmel och regn.

Igår hade det tydligen gått två veckor igen och städfirman kom på besök, ja ni kan det där vid det här laget. Kände som vanligt att jag ville hålla mig undan så jag körde till "trailsen" vid colleget och powerwalkade i en och en halv timme. Spratt dock till i benen så sprang dom sista kilometerna. Inspirerad av min norrländska vän kanske.. På kvällen träffade jag två andra tjejer jag också saknat, Nathalie och Ana. Mycket att ta igen där med ju. Finfint väder idag, så om man skulle dra sig uuuut. Pumpa med P90X först. Yay


Förresten tog Allyson bort sin tandställning igår. Lyckligare tjej fick man leta efter!

Golvad

"Did mamy have a good Spring Break?"
Herregud, ungen är 10! Hur gammal ser jag ut att vara egentligen? Grandpa tyckte jag skulle skaffa falskleg men kanske inte behöver det nu då. Hehe

Men börjar faktiskt känna mig som en del av familjen. För någon dag sen satt jag ensam på mitt rum och mådde inte super. Då gick jag upp till köket där dom andra var och satte mig på golvet. Så bara satt jag där och så kändes allt mycket bättre. Jag har något fel i huvudet tror jag :)


Home Sweet Home

Känns faktiskt bättre än jag trodde det skulle göra att vara tillbaks igen. Bästa idag var ändå på flygplatsen. Världens längsta kö till säkerhetskontrollerna och vi började sucka och stöna. Dvs. alla utom Mick som drar fram ett kort och vips så får vi gå före allihop. AWESOME säger vi och tackar och bugar.

Har jobbat lite ikväll och vi har bland annat dansat till snövit och spelat in musik. Ibland är dom helt underbara dom där små. Ja, ibland vill jag bara stanna här föralltid.. Blev även en kär återträff med min kamerasladd så här kommer en bildbomb från min superbraiga vecka i Breckenridge, Colorado.

"utsikten" från mitt fönster och lille sängen

på väg till the town

sött

redo för backen och BAM bildbevis till er som inte riiktigt trodde på mig
men seriöst, skidor kommer aldrig bli min sport.. haha :/

grandma, b.j, jack
allyson, grandpa, katie
caroline, kaylin

mini olympics, wohoh

Äsch, orkar inte lägga upp alla bilder.
Fick bli en liten bomb. En tigersmällare.


Bye Breck

Oj, glömde helt bort att skriva igår. Det var i alla fall en slapp dag, tvärtemot vad jag trodde. Kollade massa film, har sett 12 stycken på denna resan.. Sen åkte kusinerna hem och vi andra åkte till restaurangen Eric's, väntetiden var 1,5 timme så vi barn (ja, i fall som detta räknar jag mig själv som det, hihi) fick pengar att spela för i deras stora spelhall. Saknade faktiskt pappa lite, det brukar ju vara han och jag som röjer bland motorcykelspelen (med mig som vinnare såklart). Men kul vare ändå! Maten sen då, kan ha varit den mest onyttiga middagen jag ätit alltså. Vi delade på en megapizza med allt möjligt på och den största nachostallriken jag någonsin sett, extra allt på den med. Gudomligt gott ska ni veta! Och så glass med fudge när vi kom tillbaka. Rullade till sängen sen.

Nu ska vi alldeles strax lämna denna lilla stuga och bege oss till huvudstaden.
Imorgon går flyget hem till NC igen. Hörs då.

Denvers skyline, inte kattpiss

Saint Patty's Day

Lång dag. Var ensam vuxen några timmar på förmiddagen vilket mest innebar film och lek i snön. När de andra kom hem hade barnen ett eget mini olympics där dom tävlade i pulkaåkning. The grandparents var domare och alla vi andra skrek och hejade på allt vad vi kunde. Lite senare åkte vi in till the town, strosade runt och åt massa räkor, yum. Det är ju St. Patricks Day så det var grön mjölk, läsk och öl som gällde. Smarrigt. Imorgon är sista heldagen här i stugan och lär bli massa jobb för mig. Men ser ut att fortsätta vara fint väder så det ska nog gå. Natti nu.


How we survive is what makes us who we are

En hel dag av skidåkning men inga brutna ben, kanoners dåva. Tog en grupplektion som var.. intressant. Instruktören Bob var slooow så tillslut bestämde sig jag och en till att dissa honom helt enkelt. Efter det har jag nästan bara legat i soffan. Huvudvärken är inte nådig, har ändå druckit hur mycket vatten som helst som dom säger att man måste här uppe. Men det känns som jag håller på att bli sjuk. Juste, vi har firat grandpa som fyllt 70 också. Tårta!! Sen på tal om nått helt annat så har min hamster dött, buhu. Ni får skratta för det hade jag gjort. Men det är, jag menar var, ändå Raffe.. Rest in peace lille vän.


Breckenridge

Wow, idag sov jag ända till.. 4. Vad är problemet liksom? Passade Caroline på förmiddagen och efter lunch tog jag gratisbussen ner till main street. Så himla gulligt! Massor av små affärer på en enda lång gata. Hittade ett starbucks så jag satte mig på en bänk med min kaffe och njöt av solen, supermysigt. Förstår att "gå runt och kolla på 'söta' hus och surpla kaffe alldeles ensam" kanske inte låter riktigt som den vanliga Emilia. Men tror att känslan kallas frihet och jag kan inte få nog utav den. Mina hostparents är helt rädda och oroliga att jag inte har kul här, men dom förstår inte att det är precis såhär jag gillar det. I'm living in high cottons som grandpa lärt mig säga. Sydstatsdialekt är grejen. Imorgon ska jag i alla fall göra dom lite lugnare (dvs om jag inte åker ihjäl mig) genom att sätta på mig ett par skidor och ge mig ut i backarna. Upp tidigt imorgon alltså, blir antagligen inte särskilt svårt. Nighty


On Holiday

"Sov ut imorgon Emilia" var dom sista ord jag hörde innan jag la huvudet på kudden. När vaknar jag? Klockan 2! Lyckas tillslut somna om och nästa gång jag vaknar är den 5. Då var Allyson vaken hon med och också aspigg. Sov till och från men klev upp vid 7. SÅ var det med den sovmorgonen. Lekte sen med lilla Caroline, hon är fyra och jag förstår inte riktigt vad hon säger, men det går så bra ändå. Var ute och gick en runda i all snö med innan barnen kom hem. Ikväll har vi sett Mamma Mia och jag vet inte vad det är med den filmen men jag blir alltid så glad när jag ser den. Och så var jag ju bara tvungen att påpeka allt som hade med sverige att göra. Dom hade rätt bra koll på det ändå, imponerad.

Jag måste säga att jag gillar det här, alla är så söta. Morföräldrarna är jag helt förälskad i och kusinerna är jätteroliga. Riktig mat lagas varje dag och stämningen är liksom så avslappnad. Trots att jag "jobbar" från lunch till läggdags känns det inte så. Semester är ordet and I like it.

Förresten har jag glömt min kamerasladd hemma, haha kass. Men tack vare min vän google kan jag ändå visa hur det ser ut från vägen. Fint ju.



Dog och hamnade i Colorado

Ville bara skriva att jag är framme och överlevde flygresan, mötet med den fruktade Unkle Brad osv. I vår "stuga" har vi bland annat en hiss... samt dubbel uppsättning av diskmaskiner, tvättmaskiner, walk in closets och ångbastu(ar? sar? what?) så man kan inte säga annat än att jag trivs. Nu ska jag sticka upp och umgås med hela tjocka släkten, ha det fint där hemma :)

googlebilder är fint ja

Björndoft, björkstork, bjö..bjöö.. näe

Konstig dag. Har inte riktigt jobbat, körde bara barn till tandläkaren och sedan till skolan. När jag kom hem hjälpte jag Olivia lite med en ny header, sketafint blev det. Annars har jag mest kämpat för att få ner en veckas klädombyten, termobrax, jackor, skor osv. i en liten liten sportbag. Huanamig, nu skulle jag behövt mästerpackaren mamma. Imorgon flyger vi till Colorado och stannar där en vecka. Som den nörden jag är åker datorn med. Så vi hörs väl dårå.


Every day I see my dream. Yes

2 månader sen jag lämnade Sverige idag. Sjukt! På ett sätt känns det som igår mitt hus fylldes av människor jag älskar och vi slog samman glasen en sista gång innan vi intog palatset. Ett tag i alla fall, haha.. hahaha! Åh, underbar kväll i alla fall. Samtidigt känns det som jag varit här hur länge som helst ju. Lustigt det där. 

Nu ska jag somna till Huset Fullt, nostalgi.



That's what friends are for

Alltså nu har jag hört jättemånga au pairer vars vänner bara slutat höra av sig eller börjat snacka skit. Oftast beror det på avudsjuka och det gör mig bara förbannad. Är det någon man ska unna att vara lycklig är det väl ändå ens vän.

Däremot
kan ni få vara avundsjuka på hur fina mina vänner är! Med vissa kan det gå dagar eller veckor utan att vi pratar men när vi gör det så blir genast världen lite ljusare. Rätt som det är kan ett mail ramla in om deras utekväll på palace och vips så känns det lite som man varit där själv. Inget gör mig lyckligare än när någon av mina kvinnor skriver att det går bra för dom och inget värmer mitt hjärta mer än när dom väljer att dela deras hemligheter med mig. Vetskapen om att ni finns kvar hos mig, var vi än befinner oss, gör allting så mycket lättare. Varje litet "hur har du det?" eller "jag saknar dig" betyder så mycket mer än ni tror.

Tack underbara vänner, tack ♥


Krølletang och Robban Patte

Ehm ja, fick en kommentar om hur jag gör mina lockar. Försökte mig på en förklaring men jag är verkligen sämst på att beskriva saker. Det brukar låta ungefär "amen lite så här och så en grej där, duvet..". Så bjuder på en bild.

Sådär ser den lille ut, har en större som är kanske 4 cm i diameter som jag använder mest. Märket heter Conair och finns inte i sverige vad jag vet, det är familjen som lånar ut dom till mig. Min förklaring utan bild hade blivit "men helt vanlig silvrig liksom" så hoppas detta var lite bättre iaf.

Men vad händer?
Jo, molnigt och dant hela dagen så åkte till the mall och ja, köpte kläder. Hopplös. Men billigt, billigt. Imorgon då ska jag kolla över så jag har allt inför resan. Börjar ju bli nervös, ah! Sen vet jag inte ens om jag ska åka skidor eller inte. Kul att åka själv liksom nej. Och jag tänker inte, INTE hänga med resten i dom svarta backarna. För mig är det fortfarande stup. Men det löser sig nog, om inte annat har dom en hot tub i stugan jag kan roa mig med, hehe. P90X åker med i packningen också och sen har jag mina Twilightböcker som jag helt glömde bort några veckor. Now I'm back och jag är verkligen kär i Edward. Äntligen förstår jag vad alla menar! Men att Robert Pattinson är snygg köper jag inte. Kanske om man kisar lite.. Ne.


Fint som snus

Har haft myskväll med Elin en tisdag som den här. Ansiktsmask och hela faderullan, blev mjuka som barnrumpor ska ni veta. Sen kollade vi på Lady and the Tramp och jag tror faktiskt att jag övervunnit min rädsla för dom där siameserna. Lite lätta rysningar fortfarade dock..  Mycket härlig dag, godnatt!


Njuter


Yes, I pray that you do love me too

Nu har två små veckor gått igen, alltså dags för städfirman att hälsa på. Denna gången var det dock inga problem att hålla sig undan, idag var det nämligen bara utomhus som gällde. Över 20 grader och jag njöt som bara den. Familjen bara skrattar när jag säger att det känns som svensk sommar.. Men oroa er inte, det ska regna från och med imorgon kväll tills vi åker till Colorado på lördag. Då blir det en vecka till med snö, brr. Och fastän ni haft skitväder sen jag åkte tänker jag minsann tycka synd om mig själv ändå. Sådetså!

Efter att jag tagit tjejerna till tandläkaren i morse åkte jag till Target och fyndade som bara den. Konstigt det där när man fyndar många saker.. för det lyckas alltid bli mycket pengar ändå. Hur som helst, nöjd. Inte lika nöjd som i torsdags dock. Köpte det på bilden, plus en hoodie och ett par mysiga tumvantar, båda från american eagle. Allt som allt gick det på 450 spänn! I just love it.



And the winner is..

Har bänkat mig framför the Academy Awards, eller Oscarsgalan då. Har aldrig kollat på det innan men det är kul faktiskt. Och massor av snyggingar! Tänk bara Zac Efron, Taylor Lautner och Jake Gyllenhaal (som jag tyvärr inte kan gifta mig med enligt Kaylin. han är för kort. fasen med) i smoking, yum. Helt okej att somna till liksom. Men bion då, väldigt lustig. Har aldrig riktigt gillat Alice, hon är så skum. Johnny Depp var dock charmig som vanligt och drottningen gjorde halva filmen. Annars nja, sådääär tyckte jag.

Ps. Sandra Bullock vann bästa kvinnliga huvudroll, yesyesyes! Och talet var såå fint, åh. Nu kan jag äntligen lägga huvudet på kudden och sova, godnatt.



Sunny sunday

Har haft en härligt lat söndag. Tog en löptur runt området och sen har jag bara suttit och läst ute i solen i flera timmar. Lovely. Nu ska jag bort till Elin och fixa med lite och så. Sen blir det bio, Alice i underlandet :)


Thanks for loving me, cause you're doing it perfectly

Jag älskar lördagar! Då är familjen nästan alltid iväg på matcher på morgonen vilket innebär att jag får sova ut. Att vakna vid halv nio idag var som en dröm. Igår däremot var barnen hemma från skolan. Väcktes genom att Allyson slängde sig på mig klockan sju och alla invaderade mitt rum... Dagen fortsatte lite i samma spår och slutade med att jag satt trött som ett as på fox and hound. Annies kommentar "where's the crazy girl who's always laughing, smiling, singing and dancing?" Ja, den flickan hade nog redan gått och lagt sig. Men det var trevligt i alla fall, bara älskar att vi kan sitta och prata om ordet shampo i 10 minuter..

Var iväg och träffade den där skellefteåbon tidigare idag. Vi besökte downtown Mooresville vilket var ettmysigt (som elin skulle sagt) ställe, som att resa tillbaka i tiden lite. Sen prövade vi oss på lite football och jag SKA lära mig reglerna. Ja det ska jag banne mig göra. Tog ett par promenader också, innan och efter en helt underbar lunch i solen. Det var jättefint ute idag, nästan 15 grader och klar himmel och på måndag ska det bli upp mot 20, woh! Skulle gärna vilja skriva att våren är tillbaka för gott nu men då kommer det väl snöa hela nästa vecka bara för det.

Jobbat ikväll men var inte så ansträngande. Pizza, popcorn, en film och sen var det läggdags. Pratade lite med Elvis som förövrigt kommit med goda nyheter. Han kommer förmodligen hit i September. Kommer bli roligare än roligast! :D


I'll be back

IMORGON har jag tid att skriva lite riktigt igen, ok :)
peace


Shoehoe


Dessa nyinköpta godingar fick följa med mig på en shoppingtur.
Mycket lyckat må jag säga!
Nu måste jag springa upp och vika tvätt innan de små anländer, ttyl.

Each day is a gift, not a given right

Helt underbar dag. Frukosten gick jättesnabbt och barnen var ute en kvart innan bussen kom. Träningen gick kalas and so did the shopping. Sen kom ungarna hem igen och allt gick liksom lättare än vanligt. Satte sen igång att skala potatis, för nu skulle jag banne mig göra pappas specialare dvs. köttfärsås och potatismos. Köpte alla ingridienser som inte fanns hemma och följde hans recept till punkt och pricka. Blev så hima glad för alla verkligen älskade det och poff så var det bara en litenliten bit kvar. Extra glad eftersom det är något av det godaste jag vet och det smakade hemma.

Kvällen tillbringades med nötterna nedanför, Ana och en kopp kaffe. Det känns lite som om något släppts från mina axlar, kan inte sätta fingret på vad det är bara. Men har varit på bra humör hela dagen och skrattat som aldrig förr, åt allt möjligt. Som när Jack la sina använda kalsonger på mitt huvud och sa "have fun", vi bröt ihop båda två, han är knasig ibland den pojken.

Annie och Nathalie
you guys brighten my days


One day I'll go dancing on the moon

Vafan, nu faller den vita skiten över oss här med. Jag som trodde våren hade kommit för gott, inte okej med snö i mars! Det enda positiva är att jag får använda mina uggs, för trots att det gör ont att erkänna har jag faktiskt blivit lite kär i dom. Nu ligger jag hur som helst här, mätt i magen efter ett superlyckat restaurangbesök. Finns inget som gör mig så lycklig som mat. Tur att jag har mitt p90x alltså, hoppas på att omforma några av alla dessa kalorier jag stoppar i mig till något vettigare. Dags att dejta herr kudde! Eller fru, vad vet jag. Läskig tanke.


ett styck lockig tjockis

Sådan dotter, sådan mor


vad hon inte förstått är att icebreakern "spelar du i hossmo bk?" är sååå 2007..

"it's good"



HAHA åh Sanna, kolla vad jag kom att tänka på!

Förövrigt har det varit en dag som alla andra. Var bara nära på att bränna ner halva köket och lite sådär. Precis som vanligt alltså, inget märkvärdigt..

Helg

Måndag igen då ja. Tröttare än någonsin, har inte fått sova ut på hela veckan. I lördags jobbade jag lite på dagen och sen åkte jag till Nathalie, vi gjorde oss i ordning för äventyr och ja, det blev det verkligen. Vet inte riktigt vad jag kan säga om kvällen mer än att det var galet. Var tydligen basketturnering i Charlotte och det var svarta människor ÖVERALLT! Förlåt om jag låter rasistisk men alltså det var helt sjukt, haha. Träffade två asroliga killar som babblade på ett par timmar. Sen blev det lite dumt och slutade med ångest i min mage. Trots det, rolig kväll och! jag kom in utan problem, woh.


Igår var det aupair möte vilket innebar Gocart! Ska väl inte nämna resultatet, heh.. Sen åt jag, för första gången sen jag kom hit, en riktig köttbit och potatis. Kan säga att jag jublade inombords. Dagen i övrigt tillbringades med Elin. Underbart, behövde verkligen något annat att tänka på.

mycke snygga ja...


RSS 2.0