Han heter Glenn eller kan det va en hon? Isåfall heter hon Glenn, GLENN!

Shit, snacka om intensiv dag igår eller. Hade som sagt dom små Karlsrudarna på besök först. Riktigt kul att jobba med mina homies ju, men det tog på krafterna med så mycket barn vill jag lova. Efter jobbet fick jag och Line spriiinga till trikken, ombytta och klara för vårt gympass. Asbra var det, fast killen som hjälpte oss verkade ha lite problem med att prata med mig.... Våra teorier om varför det var så skiljer sig lite åt men jag tror helt enkelt att han kände sig hotad av min biffiga kropp. Vad tror ni?

Efter detta fick vi hur som helst springa hem, käka och sen dra igen. Rummet jag kollade på var aaaasmysigt. Men jag fick det inte. Sucks. to. be. me. Men aja, överlever. När vi underhållit Johanna som stängde kassan på Kid, drog Line på andra äventyr och jag tog en promenad hem. Senare på natten hade vi vår första fight! När jag sov.. Haha, hade tydligen morrat endel, men de e okej. Nehe nu ska jag sova så att det kan få bli freeedag! Och första april ju, jag som älskar att luras.

Den 31a Mars för ett år sen och barnen har fått en ny låt på hjärnan.
Alla heter Glenn i Göteborg, haha bäst!

Duuude I totally miss you, I really fucking miss you

Shululu. Sitter här och har ångest, panik och lite illamående. Men annars är det fint. Försöker bestämma mig hur jag ska göra med våren och sommaren. Ena sekunden vet jag exakt och i nästa är jag så stört förvirrad att jag vill dööö. Älskar Olso och trivs sjukt bra här. Men jag trodde inte en sommar i Kalmar skulle dra så mycket.. Imorgon ska jag på lägenhetsvisning i alla fall, spännande ju. Innan dess ska vi klämma in en gyminstruktion efter jobbet, som förövrigt lär bli sjukt kaos. För er som inte fattat jobbar Line och Sanna i samma barnehage och vi har alla samma chef, såå imorgon ska deras barn till vårt ställe, alltså dubbelt upp av skrik, gråt och rinnande snor. Sweet!!

This place's about to blowowow

Så var helgen nästan över igen, sorgligt. Kul igår var det dock, förfest hos Torbjörn med en hög kalmarkillar. Blev himla glad när jag såg Foppa sitta där i köket, så längeseeen. Sen när vi efter mycket(!) om och men kommit fram till festen upptäckte jag att Kalmariter verkade vara kvällens tema. Dom var överallt. Men det var gutt och jag fick äntligen träffa min omtalade dubbelgångare My. ALLA påstår att vi är så sjukt lika så vi var tvungen att reda ut detta en gång för alla. Vår slutsats var att alla andra har fett fel. Så, var det utrett ;)

Nu har jag inte sett Line sen i fredags morse så börjar sakna min roomie lite. Jag måste dock traska iväg till biblan och plugga, kuuuul söndag. Nemen ska bara sitta ett par timmar, sen blir det till att kosa ner sig i fåtöljen, bud på lite oth.

Lika elleee?

Saturdaaay I love you like gold

Har haft en mysig eftermiddag på stan med Melle. Vi mötte upp Kalle med, som skulle ha kläder till en maskeradfest ikväll och vi provade läskiga masker. Sen blev det årets första "uteserveringsöl" på Winstons. Helgutt vill jag lova! Nehe, nu ska jag fixa frillan och sen möta upp Mellemus igen för att slå klackarna i taket. Don't wait up.

Herr Hammerin i sina bästa dagar

Ikke noe men, ikke noe kanskje and no maybe

Det är något magiskt med fredagar. Man behöver liksom inte göra någonting utan det känns underbart bra ändå. Jobb, träning och middag och mys är avprickat på schemat. Gööött. Sen såg jag nyss det senaste bandsläppet till Peace i sommar. Jimmy Eat World!!!! Som om det inte var tillräckligt många bra band redan innan. Jag SKA dit, ingen tvekan om saken. Så. Var det sagt. Och Edde är fett på, gillar vi.

Ser ni eller???!! Jeeeez

Sanna Click

Och! så fyller min älskade Sanna år idag. GRATTIS girlfriend ♥

Even when you're gone, somehow you come along

Helt sjukt underbar dag! Började med att jag drog på mig conversen och skinnjackan utan att frysa en sekund. Sen fortsatte det på den vägen och humöret har varit på topp hela dagen. Tillomed jobbet gick greit! För gutt ska ni veta. Men det var bara en av många dar då de e glassiiiiiigt. Ikke sant?

I'm low key staying hardcore

Mucho trevligt igår. Mahjs syster Elin fyllde alltså 25 och det bjöds på mousserande och tilltugg i hennes mysiga lägenhet. Fat camp-dieten gick åt helvete när det serverades rulltårta och after eight men lätt värt det, så gooott. Träffade massa sköna människor, bland annat en man från Kenya som tyckte att jag var "mysterious" haha. "A time bomb waiting to explode" som han sa, hm.

Lite efter sex hade jag klarat av mingel, DJande, akustisk save tonight och efterfest hos David. Lunkade hem til l sängen och det kändes som den längsta promenaden i hela mitt liv. Men det var inte ens 4 kilometer och jag fick ju se Oslos soluppgång, så vem är jag att klaga. Underbart väder idag med så ska ge mig ut på en promenix igen, måste bara vakna till lite först och typ ta reda på om min roomie lever och så. Pöss!

Den fina värdinnan :)

Laidback men ändå så tung

Våren verkar äntligen ta sig i kragen, riktigt gutt väder idag. Min lördag har sett ut nästan precis som den gjorde förra veckan och nu drar jag och min vinare (som jag köpt själv, sjukt vuxenpoäng) ut på galej. Ska på en fest där jag egentligen inte riktigt känner någon. Varför känns det som jag gjort det förut... Blir nog kalas! Aja, got to runrunrun. Ha det fint hörrni.

Night after night you say you move on, tomorrow tomorrow, now what's holding you back? I don't know I don't know. I don't know.

Tjenixen lixen. Glömde visst skriva igår sen. Har vart en braa vecka hur som helst. Förutom på jobbet där jag idag redirectade min frustration genom att diska en kastrull och höll på att skrubba sönder den. Annars så träffade jag Melle och Fiffi i onsdags. En liten bit av Blomstermåla i Oslo, inte fel ska ni veta. Kjempe koselig syns jeg.

Ikväll är jag ensam i lägenheten (Line är på Robyn, fett avundsjuk) och efter ett besök på gymmet har jag bara ätit ätit ätit. Lasagnen Cornelia gjorde på jobbet och så sjuka mängder ananas och russin. Det är ju trots allt bara fredag en gång i veckan. Fan vad skönt med helg känner jag nu. Verkligen. Skönt.

Visste ni att nordpolen ligger utanför vår barnehage? True story

Bow Chicka Wow Wow

Bara för jag sa att jag var grym på att uppdatera så har jag varit sämst denna veckan. Redan fredag imorgon och det är bara en månad tills jag fyller 20, galet bra! Nu ska jag dra på mig träningsbraxen och glida bort till friskis. Hörs sen.

"skööön"

Dorken levererar

Blev lite ferre igår trots allt. Supermysig förfest med Misan och hennes vänner. Vi poppade micropopcorn i en kastrull och jag drack lagom mycket vin för att sjunga mig stum på väg från förfesten men utan att må kasst idag. Fint! På själva festen så hittade jag mig genast nya vänner, främst en råtta och en stockholmare. Same shit but different alltså. Däckade i en soffa vid fem bara för att vakna tre timmar senare av min jävla mage. Ganska trött på den nu ja. Idag har det varit väldigt lugnt på Sporveisgata och känner jag mig själv rätt blir det till att klättra upp på loftet inom en snar framtid. Men nu kom Line och Johanna hem så ska socialisera mig lite. Peace.



Ps. erkänn att jag varit värsta grym på att uppdatera den senaste tiden?
och nu är en ny blogg på G, tro det eller ej!

Life is a hell of a ride

Åååååh äntligen frisk och jag har så mycket energi att göra av med! Kickstartade dagen med årets bästa träningspass. Imponerad av mig själv faktiskt, nu är det bara downhill from here. Gött mos. Ska lyckas sova en hel natt utan att vakna av magen också så är jag nöjd. Underbart väder med, ska ge mig ut på en långprommis i Oslot tror jag allt. Ikväll får vi se vad som händer och sker. Mia snackade om utgång men tack vare läkarskiten är jag officiellt pank i tre veckor till. Ovärt.

fortfarande bildbrist meeen hittade en oldie från mitt lilla kalmarbesök

Concrete bed

Tror ingen är gladare än jag över att det äntligen är fredag. Underbart!! Till skillnad från igår. Då var jag hos doktorn. Har nämligen haft ont i min lilla mage till och från sen jag kom hit typ. Nu när jag vaknat tre nätter i rad för att det gjort så ont, kände jag att det var dags att göra något åt saken. (läs: Line tvingade mig) Dock så SÖG min läkare. För det första hörde jag inte vad han sa. Läkartermer på indisk norska.... jag som knappt förstår föräldrarna i barnehagen, hehe. Sen var han sjukt oproffsig, arrogant och otrevlig. Kul! Tillslut lyckades han i alla fall, genom uteslutningsmetoden, komma på vad det kanske kan vara. Så nu knarkar jag piller och hoppas på det bästa. Men nog om det, för nu ska jag njuta av min laxkotlett och sen t-bana mig bort till min kära Sanna. Happy friday peeps.

synd att jag inte får visa hans ansikte för det ser sjukt kul ut när sanna bara sitter där och ler och han skriker för sitt liv, haha klockreeeent.

And I'm aiming right at you

Onsdagkväll och jag börjar se slutet på den här veckan. Tungt har det varit hittills, men det kan bara bli bättre right. Inte jättekul när ens kollega går och lägger sig och sover när man jobbar bara..... Aja. Dom har fixat upp värsta byggställningen precis utanför vår port. Det räknas inte riktigt med i hela "tre veckors olycka" grejen va? För det känns lite som om någon VILL skicka på mig massa otur. Tackar vi för. Och så har det snöat!! Vad är det om? Trodde det var vår. Bu hu. Oj okej, jag borde nog avrunda detta nu. Låter inte så positiv känner jag, hehe. Ingen bra dag. Men haha, juste. Har fått sjukt skumma sms idag med. DET var faktiskt kul! Kan jag känna.

ett stycke cool bjørn, hehe he he, godnatt.

I'm a space bound rocket ship and your heart's the moon

Hej, ville bara informera er om att jag är fett sjuk. Så att ni kan tycka lite synd om mig och så. Imorgon ska jag trots det dra på mig björnfittan, leka bamse och förhoppningsvis skrämma ett och annat barn. Önska mig lycka till och sov gott lovers.

en björn och en hannah för några månader sen

"we dont see the sun often here, its kind of a big deal

skrev min amerikanska flygplanskompis om Sverige, under en bild på facebook.
Alltså HAHAHA, vad tragiskt!

Idag skiner solen i alla fall. In your face Dan Drake.

Vi har vinni, seieren er vår

SÅDÄR ja, nu har jag överlevt min första vecka på nya jobbet. Har gått stört fort, vilket gillas såklart. En vecka mindre till min födelsedag (och ett sverigebesök?). Men jag trivs må jag säga. Och angående vårt fat camp går det asbra! Eller ja, jo, men jag är rätt imponerad ändå. Formen är dock inte den bästa, har haft konstant träningsvärk sen i tisdags...... Inte okej. Idag körde vi både gym och vårstädning i lägenheten. Solbrillorna var på när vi gled bort till friskis, hur underbart?!

Annars har det väl inte hänt nått superspännande direkt. Eller igår var vi på medaljceremonin och det var rätt gött faktiskt. Stämningen när femtielvatusen norrbaggar sjunger seieren er vår var inte att leka med. Mäktigt. Ikväll fick vi besök av våra grönlandsbrudar. Men för ett par timmar sen drog dom ut och lilla jag satte på Snygg, sexig, singel och åt.. apelsin. Haha. Nu dunkar jag musik och funderar lite på min framtid. VAD FAN SKA JAG BLI NÄR JAG BLIR STOR? Hjälp. 



Dom har en massa fräsiga snöskulpturer på Karl Johan

Om du bara vill så säg till

Så var det Mars och våren är på g? Yes please. Min blogg har bestämt sig för att vara extremt osammarbetsvillig men nu kanske jag får ut detta i alla fall? Utan bilder osv, men ja. Läget i Oslot (note to self: emiliaiUSA funkar inte riktigt längre.....) dårå. Joo VM är ju i full gång och det är massvis med folk överallt. Inställda t-banor osv. Gutt. Not. Har haft en bra helg i alla fall :) Lines syrra Jennie var här på beskök, sååå koseligt så. Något trångt i sängen kanske, men tyckte vi fixade det fint. Mycket häng med Sanna och hennes roomies med, melodifestivalen for the win. Igår hade jag min första dag på nya jobbet. Tror nog det kan bli bra. Och så inledde jag och min sambo vårt fat camp med lite måndagsyoga. Fett najs. Fast inte fett då. Skinny najs? Eh.

RSS 2.0