Till min mor

Grattis (eller vad säger man?) på morsdag mamma!
Nu kan du se denna om och om och om igen.




I could really use a wish right now

Har varit väldigt lugna dagar nu måste jag säga. Ett par timmars jobb i helgen bara, som knappt räknades. Ledig imorgon med, inte helt fel. Idag åkte vi ut med båten en sväng. "Tubade" med tjejerna och tillslut låg vi i en enda hög och klamrade oss fast så gott det gick. Sjukt KUL.



en sånhär liten sak har vi, wie

Sen måste jag säga att jag inte kan sluta lyssna på Airplanes med B.o.B och Hayley Williams, och Eminem! ASbra. Marshall Mathers var min största idol på högstadiet (skate-perioden, he he) och jag kunde dom flesta av hans texter utantill, erkänn tveksamt att höra mig rappa på dom nu va..  

B.o.B, Hayley Williams, Eminem - Airplanes pt. 2

lyssssssna

Fast jag är ju redan bananbloggare

Greetings loved ones. Hade tänkt vara duktig idag och gå upp i tid och hinna äta frukost medan familjen var i kyrkan. Så trippar jag upp vid kvart i nio och vad ser jag? Larmet är igång! Och alla sover! Såhär länge har dom nog inte sovit i hela världshistorien. Och jag kan lova att jag aldrig vaknat först i den här huset någon gång. Så går det när man ska vara duktig. Aja, jag trippade ner igen lite lätt men nu hör jag minsann små steg över mig.. Dags för frulle.

meen, kunde dom inte väntat ett år.. snacka om drömmen

Är ju så jävla rolig.. egentligen

Åh, jag önskar att jag var kompis med Edward Cullen. Eller det behöver inte nödvändigtvis vara just han, men bara någon som kan läsa mina tankar. För ibland så tänker jag så sjukt roliga grejer! Jag kan i princip stå och putsa fönster (bra exempel för det gör jag ju så ofta) och komma på världens roligaste tanke. Men eftersom jag är så stört dålig på att förklara slutar det oftast med att folk skrattar åt mig istället för med mig. Fatta irriterande!

här väljer till exempel dom flesta att skratta åt,

jag själv tycker uppenbarligen att det är skitkul på riktigt..

 


Mamma

Borde vara jättetrött just nu, för det har jag varit hela dagen. Men så åkte vi till Fox and Hound och ni som känner mig vet att jag inte behöver dricka en droppe för att ändå bli fullast på något konstigt vänster. Så nu ligger jag här och är aspigg. Bah. Ska kämpa med ögonlocken ändå, börjar ju jobba vid 8.

Först måste jag bara gratta världens bästa 43 åring. Nämligen min MAMMI ♥. Hoppas du hade en toppelitoppendag. Vi är mycket mer lika än vad jag vill erkänna egentligen (blomstermåla, att vara king på springbreak osv, he he) och jag älskar dig sååå mycket. Lovar er att när man tar hand om barn så här blir man väldigt tacksam för sin mor. Fan vad jobbig man var.


haha denna bilden alltså, kan jag skratta åt många gånger om
men hon har också fattat grejen med Hossmo BK och det är ju.. bra


love ya

This is my life

Idag har jag suttit i ett väntrum i tre timmar, barna skulle på undersökning. Fick höra att jag och Allyson var såååå lika och jag vet inte riktigt om dom köpte att vi inte är släkt. Sen kom vi hem och åt lunch och en timme senare skulle dom iväg med båten. Jahapp sa jag och tackade för mig. Jobbade alltså bara sex timmar ungefär men jag är ändå astrött. Har precis ätit köttbullar och ris vilket kanske inte låter så jättegott men ah, mat ♥. Nu ska jag dra till Elin och traska lite. Och så glömde jag publicera ja, haha. Aja, vi åkte till collegespåret i alla fall, myselimys sådär innan hon far, buhu. Men jaha, bara till att ladda för ett 10 timmars pass imorgon nu då, yay.

P.s. Tack Europa, fler än jag som tycker Anna låter som hon satt en padda i halsen ungefär. Tur vi har Robban Wells bakom flygeln i Vitrysslands nummer.

HAHA, vad ska man säga.. biffeN

Sun-kissed skin so hot we'll melt your popsicle

Vilken fantastiskt underbar dag måste jag säga. Poolen fixades om så det blev inge bad, men vi la oss i gräset utanför och jag klagade inte en sekund. När barnen kom hem spelade vi baseball och lite sånt och sen var det dags för veckans nya höjdpunkt - pasta at the pool. Varje onsdag kommer jag alltså hänga vid poolen istället för framför spisen. Lycka!

California gurls - Katy Perry ft. Snoop Dog


Hur glad blir man inte av denna låten, så sommar..

My chick do stuff that your chick wish she could

Orkade inte skriva när jag kom hem igår, men det var en bra dag med lite nödvändig shopping och sådär. Fyndade en klocka fär $4, som hittat! Kvällen spenderades med flickorna i Birkdale, som vanligt typ. Denna dagen har jag bara njutit järnet av att vara ledig, för imorgon börjar sommarlovet. Känns rätt bra faktiskt, nu ska bara poolen öppna i veckorna med så är jag nöjd.

Brukar kolla bland mina bilder för att se vad jag hade för mig för ett år sen. Idag började jag asgarva (för mig själv. jag vet, aspinsamt. tur jag var ensam hemma) när jag såg en Frida mitt i kalmars djungel. Vi skulle kolla fotboll med Viktor och gick vilse, haha sämst. Kul hade vi i alla fall på vägen vilket ni kanske.. ser.



Så säger dom att amerikanare är patriotiska?

men så är det ju samma tjej som tycker artt Basshunter är GRYM...

Bananas

Kom nyss hem från en promenix på lite mer än två timmar. Först med Nathalie och sen kom Elin. Helgutt. Idag har det inte hänt mycket spännande, köpte sex bananer i alla fall. Har jag några bananer kvar nu? Nej. Tog jag ytterligare en banan här hemma nyss? Ja. Nu orkar jag inte skriva nått mer. Jävligt nödvändigt inlägg men jag tänker publicera det ändå. Bara för att JAG vill, HA!

aah, you wish



Tur

nu så har det ordnat upp sig igen

Soldag

Så var det söndag, igen! Måste sluta bli så förvånad varje gång veckan har gått. Har tillbringat eftermiddagen vid poolen i Clares område med henne, Ana och Elin. Vi avslutade dagen med mat på Rusty Rudder, smaskens. Dom släppte av mig och Elin här hemma och eftersom vi inte hade nått bättre för oss gick vi hem till henne. Efter ett tag följde hon mig halvvägs tillbaks igen och nu ligger jag här och känner mig färdig för att däcka. Natti

 

Ana på Rusty

 

otippat


Elin Widmark

Min bästastebästevän här i det stora landet. Om lite mer än en vecka åker hon hem till norrland och det känns inte alls bra. I fredags anordnades det en överasknings/avkedsgrillning för henne och när jag rullade in på gården och såg "we love you elin"skylten the Allreds hade gjort fylldes mina ögon av tårar. Men det visade sig vara en kväll i glädjens tecken och det var råmysigt. Det fanns en liten brasa där vi grillade marshmallows och gjorde Smores. GOTT. Roligast var när Eliabeth, Elins hotmum, berättade om vår lilla komplott där vi försökte få dit en kille hon har träffat lite grann. Problemet var bara att hon ringt fel kille! Vek mig av skratt när jag insåg vem det handlade om, sjukt kul.

När vi lekt med alla barnen, grillat lite mer och snackat med ett stort  fan av Kurt Wallander säger Elin "ska vi rida?". Klart vi ska det! Mina jeans är såklart alldeles för tighta så jag hoppar upp i damsadel och vi skrittar ut i natten. Då kommer vi med den smarta idén att ta kort och poff så sitter jag i backen. Försökte ta mig upp på lite olika sätt vilket det finns charmiga bildbevis på. Lyckades inte så bra, men var kul så länge det varade, haha.

Nu till det bästa. HON KOMMER TILLBAKA om allt går som det ska. Jag hoppas verkligen och håller alla tummar jag har. Hur ska jag klara mig annars?




One Smore (once more, hehehe. kul emilia, kul)
kex, choklad och marshmallows. perfekt combo


Cha cha bloggen!

Som en försmak på sommaren har jag nu jobbat två hela dagar. Idag fick jag även upptäcka poolområdet, riktgt najs. Känner på mig att vi kan bli riktigt bra vänner, jag, solstolarna och flytringarna. För att inte glömma badvakterna.. I natt fick jag tydligen punktering så det blev lite smärre kaos runt lunch, men barnen var hur söta som helst och vi löste det tillslut. De här två dagarna har faktiskt gått över förväntan! Förutom när dom vägrade åka till Ben & Jerrys igår. VAFAN, vilka normala barn tackar nej till glass?? Aja, efter jobbet igår lagade jag spaghetti till en mindre familj och åt upp varendaste strå, ibland tror jag Clare har rätt i att min mage är bottenlös. Sen åkte jag till stället där Elin har hästarna, men det berättar jag om imorgon för nu är jag alldeles för trött i kepsen. Ikväll har jag haft en mysig dejt med en brasilianska, ett paket ballerina och en bra film på mitt rum. Älskar att kolla komedier med Ana, även om inte filmen är rolig kan man skratta åt henne varje gång hon lägger av ett asgarv, underbart.


Random inlägg, random bild.
Söt liten froggie som hängde utanför huset.

92

Trodde jag skulle sluta vid halv nio men fick huset för mig själv vid halv sex, sweet! Hörde att det var fint väder i Kalmar (eller ja, jag såg på facebook såklart. gissar att 80% skriver typ "var tog solen vägen?" imorgon, haha) och det har det varit här med, för första gången på hela veckan. Jag var självklart tvungen att vara inne och vika tvätt, men what to do. Medan jag väntade på tvätten rensade jag hela min garderob och fasen vad mycket kläder jag samlat på mig. Har dock inte köpt nånting denna veckan faktiskt. Förutom bananer, hehe.

Hann med en powerwalk bort till Nathalie också. Vi gick en runda och kollade på hennes bil som hon crashade igår. Tror minsann det är HON som är oturen i vårt förhållande och inte jag!! Men så har ju jag också crashat en bil så jag ska väl inte säga så mycket kanske. Aja, vi lever ju och mår bra i alla fall och det är huvudsaken har jag hört.

Nu ska vi dra till Birkdale och dricka Frappuccino. Ciao!

Nya favoritlinnet. Hur klockrent?

..and I'm feeling good

I flera dagar är det något som känts fel och jag har liksom inte kunnat sätta fingret på vad. Började nästan lipa när jag skrålade med i sorgliga låtar i bilen tidigare idag. Jävligt skumt. Men nu är känslan helt plötsligt borta! Kan inte beskriva hur skönt det är. Äntligen kan jag slappna av och vara den där glada Emilia igen. Jippie!

Har spenderat två timmar av denna dagen på en bilverkstad, inte riktigt lika roligt nej. Det gick bra ändå, läste en halv bok och så hade dom billiga chips(♥) och gratis popcorn! Fast jag fattade inte hur man fick ut dom ur maskinen så det fick va. Nu ligger jag och lyssnar på gamla svenska klassiker. Underbart.

på tal om svenska, kolla vem vi stötte på härrom dagen

 

ps. ELIN, idag ljög jag och tog tillbaka det. I'm Awesome!


The Froggie Dance

Sådär, nu slipper jag oroa mig för mardrömspasset, jag har blivit portad. FÖR biffig helt enkelt, hehe. Ja vi kan ju låtsas det i alla fall. Besökte barnens skola idag hur som haver, dom hade bord från olika länder i ett rum som dom små andraklassarna skulle gå till. Kan ni gissa vilket land jag var tvungen att företräda? Japp, 10 gånger (kändes som 73. Minst) berättade jag om svenska traditioner och då främst midsommar. Den barnvänliga versionen alltså, där familjer samlas och äter massa mat, inte den där ungdomarna super sig fulla ute på öarna. Sen delades det ut swedish meatballs och så gjorde vi blomsterkransar av plastblommor.. Ajaaa, vad gör man inte för familjen. Nu kom jag precis hem från Summit där jag drack den godaste smoothien ever. Dags att sova,är trött som en gnu. Godnatt.

"and we do this dance where we like.. act like frogs"


I'll be seeing you

Oerhört händelselös dag måste jag säga. Men ändå bra av någon konstig anledning. Har precis sett säsongsavslutningen av one tree hill. Fint, kanske man kan skaffa sig ett liv på måndagkvällar nu då. Eller äe, vem föröker jag lura. År pissledsen för att det är över och det slutade SÄMST, vafan liksom? gaah



Kan säga det om och om igen, detta är den bästa videon någonsin. Låten är så sjukt fin (svensk) och allt blir så bra, åh jag dör lite varje gång jag ser den.

Missing your love

Missing You - BEP


Det blir rätt mycket oboy då.. Men det gör inget

Happ, så var helgen redan över. Elin och jag gjorde den sista dagen så bra som vi bara kunde och det genom att slakta plånboken. 5 linnen, en t-shirt och en kofta fick jag med mig hem från Concord Mills. Mycket nöjd med mina inköp måste jag säga! Sen köpte vi en grillad kyckling och lite frukt och grönt som vi smaskade i oss framför Fucking Åmål. Älskar filmen av hela mitt hjärta.

Ignorera den fett störande texten..


Carowinds

Godmorgon! Jag snurrar fortfarande lite efter gårdagen. Fy satan vad kul det var alltså. Vi åkte rollercoasters som man både stod i, låg i och som gick mellan två stater. Vi åkte även den längsta, snabbaste och högsta i sydöstra USA. Elin och jag är ju ganska hårda (hehe) så det var ingen som riktigt bet på oss. Tills vi åkte Nighthawk. Var helt säker på att jag skulle dö alltså. Man låg liksom med huvudet ner och marken ett par meter ifrån, när man inte snurrade järnet då. Var så chockad att jag inte kunde sluta skratta efteråt. Riktigt bra dag, säsongpasset är inhandlat så drar helt klart dit fler gånger i sommar. Nehe, nu ska jag käka frulle.


Intimidator

Har åkt rollercoasters hela dagen, så sinnessjukt kul! Nu har alla adrenalinkickar gjort mig tröttare än någonsin så berättar mer imorgon. Kisses and creams.


MAT

Verkar ju vara stammis på Ikea, var tvungen att köpa fler köttbulls så åkte tillbaka idag. Körde utan körkort dessutom, nu snackar vi "livin on the edge". Hur som helst, kollar runt i kylarna och skriker "ÄPPELKAKA" (alltså Jenny var med, jag är inget psykfall som går och skriker för mig själv. oftast) och vad händer, en man kommer fram och börjar snacka svenska. Ruuligt.

Jobbade gjorde jag men bara en timme, sen träffade jag Elinpelin. Vi åkte och käkade buffé för 10 dollar. Tillsammans med tjockisarna frossade vi järnet. Det blev mat tills vi höll på att spy men inte nog med det, vi tog oss ett par vändor eller tre till dessertvagnen också. MUMS. Sen gled vi vidare i gamla bettan och såg Up in the air med två svenska tjejer. Helgutt! Nu har jag två lediga dagar framför mig, kan ju inte bli annat än bra.


Natti

Har levt som i en bergochdalbana idag, upp ner, upp ner. Nu är jag uppe på topp igen, efter ett paket singolla-kex. Känns dock som jag kommer somna vilken sekund om helst. Kollade nyss Bella och Tyra show där gästen var Kissie. Hon var så pinsam att jag knappt kunde kolla.. Det finns nog ingen människa jag tycker så synd om som henne. Snacka om att ha tappat sig själv.

Förresten är det visst två veckor till barnen slutar, najs.

USCH

This time we're not giving up

Pappa. Vet att jag har sagt att jag skulle kunna döda om jag fick se Paramore live. Om du följer med mig och ser dom när vi är i Florida lovar jag att inte ha ihjäl en endaste människa. Eller djur. Eller någonting alls. SNÄLLA?


I had a feeling I could be someone

Onsdag och varenda kalmarbo verkar ju varit ute? Själv underhöll jag mig med att välta ner en (vågar inte gissa hur många)tusen kronors lampa på golvet.. Men den klarade sig som. tur. var. Har besökt Ikea med, åt en pizza och en kanelbulle och två chokladbollar :) GOTT! Imorgon är det torsdag igen, I like it. Då är det nästan helg liksom, wie. Aja, har inget kul att skriva alls. Dagarna är rätt lika varandra nu för tiden. Om en vecka däremot är det sommarlov. Hjälp.

Vet inte vad det är med den här låten men jag blir helt fast.


Don't let anyone bring you down

4 månader sen jag åkte, 8 kvar. En tredjedel har alltså gått kan man ju räkna ut lite snabbt då. Detta har firats med att träffa Elin! Ungen har ju vart i San Francisco så vi har inte setts på skitlänge. Annars har det inte hänt något märkvärdigt.. Träningspass, fotbollsträning, massa mat. Typ så ja. Men riktigt bra dag faktiskt, trots regn.

Och DÄR slog den till igen, bildbristen. Kan väl passa på att säga att jag saknar min lillasyster. Älskar dig massvis och önskar jag kunde vara hemma och pussa lite på dig nu. Du är grym, glöm inte det. ♥



I Made It

Ikväll har jag haft en dejt! Killen var skitgullig och snäll och nästan allt man kan önska sig. Det enda som fattades var en sådär 10 år och en meter på längden.

Jack och jag hade i alla fall en jättemysig eftermiddag alldeles själva och vi gjorde sånt som bara går att göra när man är två. Som till exempel att sitta på var sin kortsida på bordet och låtsas att man är kung och drottning. Det behövdes efter att han sprungit rätt in i väggen och lite så. Happ, det var ju inte precis DEN sidan av mig jag hade hoppats dom skulle ta efter...



Ps. Idag har jag inte ätit något onyttigt alls!
Fy fan, det gör jag aldrig om.

Mors Dag och Extas

Ytterligare en underbar dag i solens tecken. Jenny och jag styrde kosan tillbaka till stranden i Jetton Park och stekte järnet. Råkade väl bränna mig lite kanske, men värt det ju. Sen hjälpte hon mig att färga till mitt hår så nu är det svart som natta. Blir nog braaa. Är mothers day här idag med, gav min värdmamsi ett litet kort som var mycket uppskattat, hihi. Tänkte så klart på min mams där hemma med, love you lots! På tal om annat hade kaggnisterna årets höjdpunkt igår, Extasen. Det går ut på att eleverna på Kalmars bästa gymnasieskola klär ut sig och säljer en sorts "yearbook" inne i stan. Avslutas med en grym fest på kvällen. Herre min skapare vad kul jag har haft.

Staggnister 2007


Bamsegänget 2008

M&M's 2009


och vill man inte sälja extasen kan man vara med i den, ehe he he

Summary

Helg som sagt, jag älskar det. I fredags åkte vi till Birkdale och åt osådära. Började med lite shopping och jag var jätteduktig och koncentrerade mig verkligen på att inte köpa något. Tills vi var på väg däifrån och en Ralph Lauren hoodie bara hoppade på mig! BAH. Kvällen avslutades som ni såg med en gigantisk chipspåse till Inglourious Basterds. Brabra.

Igår hade jag världens bästa förmiddag. Eller först jobbade jag lite, men sen stekte jag pancakes, lyssnade på gammal 90tals musik och bara njöt. Svårt att förklara vad som var så bra men så var det i alla fall. Sen åkte vi till Jetton Park, som har en liten strand där vi låg och pratade hela eftermiddagen, supermysigt. Man får inte bada i vattnet dock, helskumt ju. Sen åkte vi till Birkdale igen och efter lite mat i magen satte vi oss på Fox and Hound och spanade in människor. Slutade med att jag och Jenny skrålade med i varenda sång, till Clairs förtvivlan. Förstår inte varför, vi sjunger ju så himla bra?

kolla jag kan också vara nyttig!!!

inte kattpiss

liten ofarlig anka..

SKITSTOR livsfarlig anka!

söööt liten bebis, aw


Helgen är min favorituppfinning

Idag har jag inte saknat Sverige ett skit. LOVE this.


Kvällen är räddad

 


OMG

Denna VÄRME. Kunde inte ens sitta i solen idag utan fick sätta mig i skuggan när jag skulle läsa. Poolen kan ju få öppna nu tack. Hur som haver, som Mia alltid brukade säga, bra dag bestående av tandläkare, mardrömspasset (går bara bättre, ökade vikterna dag woohoh), volleybollträning och nu "jobbar" jag. Fast ja, alla sover ju så det ska nog jag med göra. Måste bara kommentera det här med Calmar gossip girl eller whatever. Sjukt KUL! Inte bloggen alltså, utan alla kommentarer på den. Kalmars 92:or och neråt har fått världens panik och börjar kalla varandra horor helt utan anledning. Hahaha, underhållning!

Och VAD är detta? Vad ska folk tro om mig när Spotify påstår att jag sitter och diggar dr Bombay och S Club 7 hela dagarna? Vaaa? So not true. Lovar




My Boys

Idag lyckades jag komma till skolan utan att åka fel en endaste gång. Bara för att få veta att mina timmar inte räknas förrän den 24:e.. Alltid ska det vara nått. Fick i alla fall göra ett test och pröva nått program på datorn. Fett tråkigt, men måste man så måste man. Behövde bara jobba en timme sen, plus hämta Jack från hans soccer academy. Helt okej! Kvällen tillbringades på starbucks med tjejerna och jag drack min första Chai Latte. Enligt mig smakar det som drickbar kanelbulle och mjölk, på ett dåligt sätt. Men det gick ner som allt annat.

Skypade även med Boking för första gången på asballa länge och nu vet jag vad som verkligen saknas här. Killkompisar. Speciellt Philip då, som jag verkligen kan säga ALLT till. Tror knappt det finns något vi inte vet om varandra, rätt underbart det där. Killar är så okomplicerade ibland. Sen att hans familj är typ den gulligaste på jorden gör ju inte saken sämre, love them!

Eftersom Boking har den största kamerafobin ever, så får ni två andra hunkiga boys från en dag i Köpingsvik. Killen till vänster på bilden är ständigt singel och sökande (nu har han gått så långt att han skaffat katt...) droppa en kommentar om ni är intresserade / vill rädda honom innan det är försent. Tillhör förövrigt det Wiebertska släktet, vilket är väldigt söta personer ska ni veta.

 

Mycket det blev nu. Godnatt


Mmmm.. marabou

I flera år har jag väntat och nu är den äntligen tillbaka! :D Jävligt typiskt att jag ska vara på andra sidan jorden bara.. SÅ, den som skickar Marabou Kokos till mig kommer jag älska forever and ever, amen.


Impossible

Fuck. Hade tänkt vara duktig och spara pengar denna veckan. Men så körde jag till Northlake för att köpa tandkräm och vips så låg det två par skor och lite annat smarrigt i min kasse.. hm. Sa hej då till halva lönen och det är bara tisdag. Hopplös! Jaja, så kan det gå. Kan spara nästa vecka i stället :)

Var ute och gick med tjejerna ikväll och hade kul åt Ana som tyckte en groda var läskig. Skratta bäst som skratta sist, två sekunder senare dyker värsta mördarspindeln upp och gissa vem som skriker. Vi började fundera på om det var all spänning för denna gången men efter vi sagt godnatt gick jag rätt in i ett träd. Vet inte hur jag lyckas alltså. Plus att det kom en kompis till åttabeningen in på mitt rum nyss! Men jag slängde mig över honom och nu är han dead and gone.

Asbra låt:




HEY

Förlåt om jag varit cranky eller betett mig allmänt bitchig mot någon förut. Det har verkligen inte varit min dag, blä. Meen efter den smarriga "dad's special" och ett gymbesök börjar det ordna upp sig. Var asnära att missa nya oth avsnittet men kom på det i sista sekunden, SÅ bra! Nu ska jag banne mig sova, klockan är inte en halv 10. Får väl se om jag lyckas få någon sömn denna natten.. Natti.

hyllar juel - min personliga psykolog, med en otroligt charmig bild


Shop 'til you drop

Efter ett antal timmar i köpcentret känner jag mig som Rebecca Bloomwood i en shopaholics bekännelser. Men var jag än kollade fanns det massa fina saker som bara ropade på mig. Lite stolt är jag ändå, för jag har köpt saker jag liksom inte brukar, tänkte outside the box som man sä. Jenny med, hon köpte en kjol som inte var helt svart. Det ni, stora steg för små flickor. Lite smått pank nu, men what to do, what to do. Underbar eftermiddag! Grattis till Nathalie förresten :)




nu vill jag att alla säger i kör
"vad duktig du är som tagit kort för tredje dagen i rad emilia"
tack

Hoppelihopp

Sitter och hoppar av otålighet, har varit vaken sen 9 och bara väntat på att någon vill hitta på nått. Men icke, här tar allt sin lilla tid och jag fortsätter studsa omkring. Lite lunch kanske jag skulle kunna dona.. Helt sjukt att det är söndag förresten, fan vad tiden går fort!

Saturdaaay wait

Jobbade som sagt igår och hade det inte varit för att jag missat konserten så var jag faktiskt nöjd med min lördagkväll. Vi var utomhus de första timmarna, lekte med grannpojkarna osv. Dom kom sedan över och åt pizza med oss innan vi delade upp oss i två läger, Star Wars och Monsters inc. Kaylin och jag var i en smärre minoritet mot dom andra fyra men åh vad söt monsterfilmen är.

Vid halv 10 var det läggdags och K ville att jag skulle sjunga för henne. Kom inte på en endaste lugn låt och det slutade med att jag började sjunga svenska jullåtar, haha! När jag glömde bort texten sjöng jag bara lite random ord, jag menar, det är ju inte som att hon förstår ändå. En timme senare däckade även jag och sov som en liten prinsessa :)

baseball

haha Aiden, så SKÖN!
eller det kanske man inte får kalla en 10åring..


First Communion

Barnen hade sin First Communion idag, fråga mig inte vad det innebär för jag har ingen aning och orkade inte följa med och ta reda på det. Men kan tänka mig att det går att jämföra lite med vår konfirmation. I år var det tvillingarnas tur och dom var SÅ söta. Nu är jag ledig ett par timmar till, sen jobb till natta. Kul att missa Akons konsert, verkligen. Ska spetsa öronen och hoppas att han hörs ända hit.


Caaalcuuuuutta

Elin berättade att hennes pojkar kan halva Hotel Room Service utantill. Men det träsket vill jag inte att mina barn ska hamna i alla redan, så tänkte introducera dom för musik jag själv lyssnade på som liten. Sagt och gjort, här är deras nya favoritlåt. Sjunger den varje dag. Med indisk brytning, viktigt.


Valleborg

Valborg är förmodligen den mest överskattade högtiden på hela året. Klarar mig alldeles utmärkt utan den vill jag lova. Slutade efter frukost och tvätten idag så det var lugnt på jobbfronten. Kvällen tillbringades med Clare, Jenny och Ana (se BILD!!!! I did it!) på Fox and Hound. Jag beställde en chilli som skulle komma i en "gigantic sized bowl" men eeeeeh, nej den var inte särskilt gigantisk alls enligt mig. Så när jag bestämt mig för att skita i hur pinsamt det var beställde jag en till. Nu är jag mätt.

 

 

andra tar kort på maten innan dom ätit den
men vem vill vara som alla andra?

 


RSS 2.0