Return of the Jedi

Nu har jag för första gången i mitt liv sett en Star Wars film från början till slut. Minns att jag gjort ett par försök tidigare men somnat. Vi såg det sista filmen i ordningen och först förstod jag inte riktigt hur det skulle kunna bli en hel film eftersom typ alla dog i början. Men jag förstod snart att det skulle dyka upp nya figurer då och då som också kunde dödas. Jag gillade dom där lurviga små figurerna, dom var söta. So was Harrison Ford! Helt ärligt tyckte jag faktiskt om den! Fast det vågar jag inte säga till Jack för då kommer jag inte få göra nått annat än att glo på dom där filmerna. Han är besatt. Har förutom detta haft en rätt tråkig dag, den där snön förstör allting. Hoppas den försvinner snart.. Men imorgon bir det shopping med Elin, wie. Nu ska jag se avsnittet av Paradise Hotel där Cimon åker ut och gråta en skvätt.


Snowowow

UGGs! Vem kunde tro att jag någonsin skulle bära det på mina fötter? Fake dessutom, ajaj ;) Men varma är dom och jag fyndade, så det får gå. Hittade faktiskt till mitt Social Security Office också, lite läskigt där faktist, men gick bra. Sen kom då snön. Ungarna blev helt galna. "Oh..my..GOD, it is seriously snowing!" Så när det var lite vitpudrat på marken åkte skidkläderna på och pulkan följde med ut i backen. Efter ett tag blev det faktiskt ett par centimeter och perrrrfekt kramsnö. Jobbade ikväll och grannbarnen kom över så jag mötte killarna i snöbollskrig (om ni sett mig i den stunden hade ni inte trott era ögon, går in för det vill jag lova) medan tjejerna började bygga snögubbe. Kände mig minst lika liten som dom andra och det var supermysigt. Tills Jack krossade en ruta. Då blev allt genast upp och ner. Men vi lugnade ner oss med pizza, film och popcorn. Nu ska jag härma de små och somna lite lätt.

 

Uggisarna får ändå en tumme upp


Jag håller andan med dig, för jag vet hur du känner.

Nu ska jag in till Charlotte för att försöka hitta ett par snygga vinterskor. Hör ni hur omöjligt mitt uppdrag är? Får se hur bra jag lyckas med den saken. Tanken är även att jag ska hitta till kontoret för att få mitt nya personnummer. Det kan ju också gå lite sådär.. Mitt tredje och sista problem är att det snart kommer snö och då vete gudarna vad Amerikanarna får för sig. Hoppas jag hinner hem innan dess. Önska mig lycka till eller nått.

Och så kände jag liksom bara för att dra en pose så att ni 1, inte glömmer hur jag ser ut och 2, kan hojta om jag börjar se fet ut :D Tack för mig, hej.



Oh happy day

Det är en lycklig Emilia som knapprar på tangenterna här borta. Idag har allt bara gått så bra. (Förutom att Lilly fortfarande hoppar upp på bordet och äter vår mat...) Var och handlade förut, dvs. tryckte på en knapp och sa familjens efternamn varav en finnig tonårskille hoppar ut ur affären med två vagnar fulla med kassar som han trycker in i bagaget och önskar en trevlig dag. Som Mick sa "welcome to the life of an american" och jag kan helt klart gilla det. Det har varit strålande sol, över 15 grader och till lunch åt jag jordgubbar med mjölk. Snacka om sommarkänslor. Ska dock bli snö imorgon, hur nu det ska gå.

Ikväll kollade jag in långa, svettiga och biffiga collagekillar. Vi var på basketmatch och jag älskade det. Det händer saker hela tiden och det är faktiskt lite kaggrugby känsla över det. Elin hade koll på dom flesta av spelarna, vilka dom är och hur dom är så nu har jag en liten översikt, hehe. Fattar ni vad långa dom är förresten, kollade hemsidan och inte ens den minsta killen är kortare än mig. Fint serrni. Jag levde mig in i matchen och blev kalasens glad när slutsignalen löd och vi vann! Med siffrorna 86-71 önskar jag er en god natt.







This wasn't what what you wanted

Passar på att slänga in lite Paramore med, innan jag sticker iväg. Grymt bra. Skulle kunna döda för att se dom live. Ehm ja, slå någon hårt åtminstone.. Hejdå!


Hey Monday

Tråkigt lite musik på min blogg, men det är väl ingen annans fel än mitt antar jag. Upptäckte det här bandet på reklamen innan nån bio, har aldrig hört dom förut. Söta. Vissa jämför dom med Paramore men dom slår jag. Så inte samma grej..
Rätt bra låt hur som.


Fools in lust could never get enough of Love

Vet inte riktigt vad jag ska säga om den här dagen. Har varit ledsen och besviken men också lättad och jag känner mig fri. Nu vill jag absolut inte komma hem igen.. Har haft värdefulla samtal med några av tjejerna, vilket betyder mycket. ♥ Kollade runt på Palace hemsida idag också och bilderna fick mig att sakna det.. Men så kollade jag lite till och såg att Amanda Jensen kommer. Jag ska se the Black Eyed Peas.. Och vad fint med en Victoria Secrets visning. Jag har varit inne i 15 sånna affärer. Alltså vad gnäller jag om? Palace liksom? Skäms Emilia! Anyway, eftersom jag inte har fixat mitt social security number än, därmed inget bankkonto, därmed inget gymkort, så hjälper Lilly mig med motionen. Vi är allt ett bra team :)

 

I've never been a quitter.
But I do deserve better.


That girl from overseas

Den här kvällen har varit SÅ mycket bättre än den förra. Efter läxorna rockade vi loss till Elvis och Down, Kaylins favoritlåt. Till middag stekte jag dom svenska IKEAköttbullarna och barnen älskade dom. Jack var dock supertrött och på en helt annan planet än oss andra vilket ledde till några tårar hit och dit. Men när Kristi kom hem sa han "Mommy, I don't think I deserve dessert tonight" och då blev jag så stolt att jag nästan började lipa själv.


IKEA

Det slog mig idag. Jag är verkligen flera hundra mil hemifrån. På riktigt! Men efter den tunga dagen igår är jag back on track, jag trivs ju faktiskt väldigt bra där jag är. Träffade min Area Director i morse och pratade om massa viktiga grejer. Hon sa att om man kände att man bara ville vara hemma istället för att hitta på nått kunde det vara tecken på hemlängtan. Så när hon åkt körde jag raka vägen till Charlotte och IKEA! Köpte köttbullar, räkost, knäckebröd, kexchoklad, ballerinakex och lite annat smått och gott. Underbart.


New Car

Idag hämtar mammi den nya bilen, ni i familjen som slipper betala kan tacka mig.

Varsågoda.

 


En liten dipp i lyckan

För att inte verka missledande och låta som att allt är så himla bra hela tiden så kan jag säga att jag haft en riktig skitkväll. Elin berättade att hon var jättestressad dom första veckorna här men att hon inte märkte det själv förrän det nästan var försent och det är lite samma för mig. Inte för att jag jobbar ihjäl mig, men det är så många nya intryck och så mycket jag vill se, göra, uppleva och allt kommer liksom på en och samma gång. Plus pressen här hemma, att förstå allt och alltid vara igång och redo för att både barnen och föräldrarna ska vara nöja. Och för att jag ska vara nöjd med mig själv. Har varit som ett vrak hela dagen, helt slut i huvudet. Efter middagen ville jag mest bara bryta ihop, men sen kom Kristin hem, kramade mig och bad om ursäkt. Så nu, efter mys med Jack till "SWAT Kats" och ett nytt avsnitt oth, känns det ganska så bra igen. Känner mig redo för en ny dag i himmelriket. Och tro inte att jag för ett ögonblick längtade hem. Tråkiga Kalmar kan ni få behålla för er själva ;) Ett år åtminstone.. Men en kram från mamma eller pappa, eller maja, eller frida, eller simon eller ja någon av er andra jag saknar så mycket hade inte suttit fel. Skrev jag att jag saknar er..? Jag saknar er!

Sånt här får mig på bättre humör:


Ps. Någon köpte "vår" båt idag. Buhu

Storm

Mexikanskor har intagit huset! Dom är överallt och jag vet inte var jag ska sitta för att inte vara i vägen. Men dom är gulliga och mitt rum ser ut att bli fresh. Mysigt hos Elin igår hur som helst. Vi såg ett program där dom tävlar i att göra ascoola tårtor, haha. Sen pratade vi massor, bland annat om hur kul det var när man var barn och jag kom att tänka på den där reklamen ni vet, när barnen springer och man tror dom ska kramas men NEJ dom kramar Mimmi och Musse istället! Åh, nostalgi. När klockan blev sent och jag skulle köra hem spöregnade det och blåste som aldrig förr, sjukt läskigt. Hjälpte ju inte precis att vi pratat om att det blir orkaner och grejer här ibland. Som tur var överlevde jag. Nu ska jag hoppa in i duschen och vika tvätt innan barnen kommer. Hej hopp

ehm ja, ungefär såhär var det. typ


A Sunday

Ledig dag och jag tog pärlan upp till Mooresville. Cynthia hade hemlängtan så jag tänkte att jag skulle få henne på andra tankar och vad är då bättre än att vandra runt bland en massa affärer? Nada. Speciellt inte när man blir uppraggade av snygga killar, he he. Trevligt var det! Fast vi körde asmycket fel.. Erkänner att pulsen höjdes lite när jag insåg att vi var på fel interstate.. hah. Usch. Men vi lyckades komma rätt tillslut och man lär av sina misstag säger dom. Ja, jag lärde mig att en GPS inte vore fel.


Nu ska jag äta och sen köra bort till Elin för lite film. Gillar


The E.N.D World Tour, Setlist

Detta mina vänner, ger mig rysningar.
Ge mig den 20:e NU!
  • Intro
  • Let's Get It Started
  • Rock That Body
  • Meet Me Halfway
  • Alive
  • Don't Phunk With My Heart
  • Shut Up
  • will.i.am Freestyle
  • Imma Be
  • My Humps
  • Missing You
  • Bebot (Apl.de.ap solo)
  • Mare (Apl.de.ap solo)
  • Rocking to the Beat (Taboo solo)
  • Fergalicious (Fergie solo)
  • Glamorous (Fergie Solo)
  • Big Girls Don't Cry (Fergie solo)
  • will.i.am DJ set
    • In the Ayer
    • Put Your Hands Up 4 Detroit
    • American Boy
    • Don't Stop 'til You Get Enough
    • Don't Stop the Music
    • Wanna Be Startin' Somethin'
    • White Lines (Don't Do It)
    • Thriller
    • Jump Around
    • Otherside
    • Smells Like Teen Spirit
    • Don't Stop Believin'
    • Right Round
  • I Am in the House (Video interlude)
  • Now Generation
  • Pump It
  • Where is the Love?
  • Medley: Showdown / Party All the Time / Out of My Head

Encore

  • Boom Boom Pow
  • I Gotta Feeling

Can you handle the tooth

Antingen har jag världens sämsta humor (kan ligga något i det) eller så var helt enkelt Tooth Fairy galet rolig! Skrattade filmen igenom och det var jag inte ensam om. Okej, ibland kände jag mig lite pinsamt gammal, men annars var den faktiskt helt ok. Prövade förövrigt mitt nya smink ikväll, och ta i trä det fungerade. Inne på restaurangen skulle jag precis beställa när den söta servitrisen avbryter mig med "I just gotta say, you are sooo pretty" och gissa om jag blev generad och började garva. Men tackade självklart så mycket, trots att jag tyckte hon var mycket sötare än mig.. :) Här är förresten bilder på tjejerna innan skoldansen. Stort att Kaylin har kjol på sig, hon var tvungen att ha basketshortsen under och vi fick muta henne med ett par nya gympaskor, haha.


Fabulous

Igår var en bra dag! Hittade gallerian utan att köra fel en enda gång trots att det ibland fanns fem filer att välja mellan. Lite stolt banne mig. Och om jag fyndade där inne eller. 440 spänn för ett id startkit (mina tjejer vet vad jag pratar om), det kostar minst det dubbla i sverige. Sen hittade jag shampot Jonas tycker jag ska ha och längst in stod ett litet paket kvar på rea, awsome! Så trots en grymt äcklig sallad trippade jag glatt och nöjt ut från Northlake Mall. Var tvungen att köpa lite basgrejer på Target när jag körde hem också och vips så var min lön slut. Tur att det är måndag snart.

Spelade in lite filmer igår med. Så här är Allyson, Jack och Kaylin

 








Vi sitter i samma båt

Klockan 6. Sex, six, sechs väcker dom små skitungarna mig. På en lördag! Lyckades få dom att spela lite Wii medans jag vaknade till. Då kommer hunden som hoppar upp i sängen och slickar mig rätt på munnen, mums. Så bara att stiga upp.. Vi har nu kollat på K's basketmatch och jag åt för första gången på Subway, vilket var asgott! Sen åkte vi och provåkte en båt dom kanske ska köpa. Sjukt nice, me like a lot! Ikväll ska flickorna på nån father and daughter dance på skolan. Så vi andra ska på bio, igen. Min tredje gång här, verkar ju gilla det.



kallt idag..



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Good night, sleep tight, don't let the bedbugs bite

Jobbar natt denna fredagen så har precis läst en söt godnattsaga, som rimmade.. Kändes ungefär som när man hade högläsning på mellanstadiets engelskalektioner. Ligger nu i Allysons rum, barnen ville att alla skulle sova tillsammans så dom ligger inne hos Kaylin i rummet bredvid. Är helt slut efter min första jobbvecka på ett halvår, så uppdaterar mer imorgon. Godnatt mina vänner.

Paul Frank

Så heter designern av min nya kärlek, en pyjamas. Jag har inte haft någon förut, så länge jag kan minnas iaf, så jag kände att det var dags. Besökte alltså Target idag igen och kom ut med två fulla kassar och minus 40 dollar i handen. Hittade jättesöta alla hjärtans dagkort till barnen! Dom har redan satt igång att pynta inför dagen, det var tre fulla gångar som bara skrek rosa och så fanns där massvis med choklad. Kollade omkring i affärerna runt omkring också men jag har alldeles för lite tid och alldeles för lite pengar! Gick runt i timmar och det tog aldrig slut. Nu tycker Kristin att jag ska utvidga min "comfort zone" så imorgon ska jag bege mig ut på interstate.. Planen är att hitta Northlake Mall, men vi får väl se om jag lyckas. Ännu bättre affärer där och min lön kommer snart inte existera längre. Men det är faktist en massa jag behöver såhär i början eftersom jag var så duktig och bara tog med mig EN liten väska, så det så! Än så länge har jag inte köpt något jag ångrar så det är gutt. Nu känns det som jag bara skriver om mina inköp och det kanske inte är så intressant, nej. Rätt jobbig dag här hemma. Barnen var jätteglada när dom kom hem och vi hade jättekul. Tills dom fick nått sorts blodsockerfall alla tre och blev som små monster, haha. Men vi fick en nyttig hemlagad middag tillslut och då blev alla nöjda och glada igen. Lägger mig med ett leende på läpparna och ser fram emot en fullspäckad helg.


Lön = Shopping

Jag har hittat ett nytt favoritställe och det stavas - Target. (Kristin uttalar det tarcheey, för det låter mer fancy än targett, haha söt) Man kan väl säga att det är som en blandning mellan Citygross och Åhléns. Eller nått. Alltså nu lät det som värsta budgetaffären, skitsamma.. Hur som helst är det en del snajsiga kläder och en himla massa mumsig mat. (pontus, en B&J kostar 25 spänn) Hittade en skitsnygg kavaj/blazer jag velat ha aslänge, två linnen, strumpor,  söta öronhängen och en cosmo för typ 60 dollar, inte helt fel. Ska tillbaka dit imorgon, hehe. Fanns en skoaffär där med så det lär bli ett par skor eller två också. Sen lovar jag att ta det lugnt, ett par dagar.

skypade med min knasiga familj hemma i gödselbyn också

Alva fick ungefär ur sig "höhöhö vad ful du e, hejdå" men jag saknar dig med ja.


a Sloppy please

Nu sitter jag här som en barnunge med tårar i ögonen. Har alltid varit blödig, speciellt när jag kollar film... Sen jag kom hit har det blivit ännu värre. Denna gången var det för jag läste Frejs blogg, HÄR, och jag hann inte ens scrolla ner till bilden på mig förrän mitt lilla hjärta knycklades ihop. Fint! Saknar dig.

Jag har inte gjort så mycket ikväll. Lagade mat, Sloppy Joe. Sjukt gott! Man steker köttfärsen och sen häller man i en tomatsåsblandning typ och så lägger man det i ett hamburgerbröd. Alltså jag älskar hur lätt det är att "laga" mat i det här landet! Gick ner till mitt rum ett tag men blev snart upphämtad igen för dessert. Förstår inte varför dom ska klämma i ungarna glass och cola precis innan läggdags? Aja, nu har jag i alla fall stoppat om alla tre och har tillsammans med Kaylin kommit på en asbra idé. För att jag inte ska försova mig (har ju hänt några gånger i mitt liv) kommer hon ner och hämtar mig om jag inte är i köket på morgonen. Hon går nämligen upp tidigast av alla, av någon konstig anledning ingen annan förstår. Nu - Twilight.

en Sloppy Joe


Sunny Day

Har för första gången haft huset helt för mig själv, skönt. Plus en galen hund förstås. Det har varit sjukt varmt idag, var först ute och gick en runda med galningen. Allt är så himla fint här! När vi kom tillbaka la jag mig i shorts och linne utanför huset och oj det var inte normalt beteende tydligen. Så efter många blickar från folk i bilar flyttade jag till baksidan istället. Men ni kan vara lugna vad det gäller vädret, ser ut att bli regn resten av veckan.. Har tvättat lite idag med, och försökt övertala Andreas Elvis Elmgren att ta ett skitjobb nu så att han har råd att komma hit och hälsa på. Har hittat ett asbra flyg för 6164:- tur&retur, som hittat ju! Nu ska jag hoppa in i duschen och om en timme kommer barnen hem, jobb till sju.


Trött Lilly

Martin Luther King Day

Idag var barnen lediga och jag hade alltså en lång, hård dag låg framför mig. Inte. Men jag körde, för första gången själv med dom små, till bion och vi såg The Blind Side. Sjukt bra, ni MÅSTE se den när den kommer till sverige. En film som verkligen känns i hjärtat. Vädret var underbart idag med, satt och solade lite medans de små fiskade i den lilla sjön mitt på golfbanan bakom huset.

Nu ligger jag och kollar på det nya One Tree Hill avsnittet efter ett smärtsamt uppehåll. Bra skit! Ska även kolla in en ny serie som har premiär på the CW, bästa kanalen ever, innan jag drar täcket över huvudet. 

Ps. Reklamerna är ännu oftare och längre än hemma. Vem trodde det var möjligt?


Swenska tjej - It's the grej

Så, nu har jag äntligen träffat denna Elin som jag bara mailat en massa med. Vi åkte till Campuset i Davidson och hon berättade om de olika fraternity och eating houses och hur killarna verkligen får kämpa för att komma med i husen, precis som på film. Sen körde vi till Birkdale och gick i affärer och pratade om allt möjligt. Efter maten som bestod av en tjock burrito, gick vi och såg Avatar 3D. Förmodligen inte lika fascinerad av den som min lillebror.... men den var riktigt bra! Det var superkul att träffa Elin, hon har redan lärt mig mycket. Och jag som har tvekat till "Au Pair Ski Weekend" är nu riktigt sugen på en haffa en snowboard och susa ner för backen. Heh, får väl se hur det går. Eller snarare hur många blåmärken jag kommer ha efteråt.. Om jag får ledigt vill säga. Aja nu ska jag sova, upp 06.30 imorgon. Hard workwork! (lek och bio igen) Natti



The grandparents

Nu har jag träffat mormor och morfar. Hur gulliga som helst och dom tyckte min engelska var excellent, skönt det! Kommer nog träffa dom endel i framtiden. Har pratat med min Area Director nu också, ytterligare en sak avklarad. Strax kommer den svenska au pairen Elin förbi, får se vad vi hittar på. Förresten, Allyson fyller år snart och hennes önskan är att åka till New York med hennes mamma och mig. Så nu håller jag tummarna så hårt det bara går, ni är välkomna att knipa med mig ;)


På väg till NY med min gamla roommate Jessica :)

La Musica

Måste säga att jag älskar radion här, eller två kanaler i alla fall. Det är som att sätta på min diggalista på spotify. Bara bra låtar och inte samma femtielvatusen gånger.. På tal om musik så hörde jag Agnes - Release Me inne på Abercrombie and Fitch igår, nu måste hon väl ändå vara den svenska idolen som gått längst?


SouthPark

Kaylin var grym på planen, lätt bäst i laget! Efter matchen och lite lunch kom en tysk au pair, Luisa, och hämtade mig. Vi mötte tre andra tyskor (dom är överallt) på SouthPark Mall i Charlotte för shopping. Jättesöta tjejer, var skönt med lite annat umgänge än familjen. Åt på Cheesecake factory också, yummie. Nu väntar jag på att alla ska komma hem, dom är på middag någonstans.. Ska börja läsa twilightboken under tiden, hittade hela serien i Allysons bokhylla. Så nu har jag underhållning ett tag iaf, gutt!


Kaylin gör mål :)


lite tröjor jag köpt hittils

gissar att maja suckar när hon ser att jag redan köpt en HOODIE :D

 

julia och luisa


Glädjeskutt

Idag har jag varit ute och kört med Mick i den lilla (tack gode gud) BMWn och det gick bra. Han visade mig deras country club med gym och klasser man kan gå på, for free. När vi kom tillbaka skypade jag lite med Elvis innan barnen kom hem. Vi tog med oss snacks och dricka och lekte en massa på studsmattan. Jag hade linne och var barfota! Fattar ni vad underbart! Har ni snö där hemma eller ..? ;) Sen gick Allyson och jag på "bug hunt" men det enda vi hittade var ett fågelhuvud, vidrigt! Barnen tyckte dock det var ascoolt, såklart. Blev även presenterad för deras Wii och sen kollade hela familjen på en prinsessas dagbok 2 i deras movie room. Har seriöst aldrig sett en större tv förut. Nu känns allting så himla bra, jag är redan helt kär i alla barnen. Dom pratar väldigt mycket om deras gamla au pairer och nannysar, speciellt en tjej dom hade i två år. Men när alla satt och pratade om hur jag ser ut, skrattar och pratar precis som henne så sa Allyson "but you are a bit more awsome than her" och det kändes så himla bra att höra :) Nu ska jag sova och imorgon (idag för er) är Kaylins basketmatch. Ska bli kul att se, hon är tydligen jätteduktig. Det kommer snart bilder på huset, och barnen om jag får för föräldrarna, har bara inte haft tid än. Här är baksidan där vi hängde idag iaf.




Concrete jungle where dreams are made of

Nu har jag lite extratid att knappra ner lite om New York-touren. Vår guide var en gammal skådespelerska så hon babblade på om vilka kändisar hon träffat på inspelningar och på gatan och var de bodde, hängde, bowlade.. allt. Vi blev avsläppta vid Time Square och det var riktigt ballt! Bättre än jag förväntat mig och vi bara njöt. Två I <3 NY tshirtar och en nyckelring blev inhandlade, det var ju ett måste. Inne i affären kom en man fram och frågade om jag var från sverige och när jag sa att jag var au Pair berättade han att han hade barn.. hm. Tyskan när vi kom ut "the guy in the store fell in love with you", tack men euw. Sen åkte vi hur som helst till Rockefeller Center och kollade på skridskoåkarna och frös om våra små rumpor. New York är coolt, vill verkligen tillbaka innan jag åker hem! Min kamera är tyvärr inte så bra när det kommer till blinkande ljus och sådär, men här är några bilder i alla fall.








Mobil

Glömde, har ju nytt mobilnummer. +1 980 226 7200 är det ni använder när ni vill något viktigt, roligt eller bara berätta hur mycket ni saknar mig! :D

Framme hos familjen

Vet inte var jag ska börja. På flygplatsen kanske? Jag och min sydafrikaske vän Cynthia åkte dit tillsammans, hittade gaten och klev ombord. Hon var jätteorolig medans jag var helt lugn och mest nervös för att jag inte var nervös (vet inte vad som hänt) men allt flöt på och gick kanon. Väl framme i North Carolina mötte jag alla utom värdpappan och okej, det var lite pirrigt. Men det gick jättebra och i bilen, som förövrigt är gigantisk, pratade barnen non-stop. Vi åt pizza till middag och till efterätt blev det en root beer float. Barnen är verkligen underbara, dom sätter sig redan i knät och vill rida på ryggen och pratar och frågar och bara är så söta! Mamman är också supergullig och får mig verkligen att känna mig som hemma. Mitt rum och badrum har allt jag behöver och lite till. Tyckte att sängen på hotellet var rätt stor, men den är inget mot den i mitt nya rum, enorm! Så här får ni plats om ni kommer och hälsar på, ingen fara ;) Har tagit in alldeles för mycket information idag, men antingen har Kaylin basketmatch imorgon eller så ska jag träffa en tyska som bor på min gata. We'll see. Väntar på att pappan ska komma hem nu och sen ska jag nog slockna, är riktigt trött.

Ps. Det kommer fler bilder, från både förberedelsekursen och New York. Men internetuppkopplingen har varit så seg och nu är jag för trött. Så håll ut mammi ;)


Last day

Har haft en sjukt bra dag! Lärde oss livräddning och CPR, gick jättebra tyckte jag tills det lät lite konstigt i dockan och hon bredvid mig skrek "aaah she killed the baby!" Lektionerna gick ganska långsamt men när vi tillslut blev dismissed åkte vi iväg till gallerian inte långt härifrån. Träffade den roligaste brasilianskan någonsin, skrattade så fort hon öppnade munnen. Tillsammans med henne och några andra åt vi på Taco Bell, smarrigt! Förutom det köpte jag inget, eftersom jag inte får igen min väska.. Dansade bort lite kyla med några friskissteg i väntan på bussen hem och när jag kollade in så stod det en liten flicka och gjorde precis som jag, haha sjukt söt. Nu är jag tillbaka i min stora säng för sista gången, imorgon åker vi till våra familjer och jag längtar! Kommer dock sakna detta, har träffat så sjukt mycket människor! Hoppas några av oss kan ses igen.


jag med min baby

De e okej

Alltså det finns ett uttryck jag inte kan släppa ens när jag kommer till USA.  Självklart översätter jag "de e okej" till "it's ok" utan att tänka. Har fått några undrande blickar kan jag säga. Men de e okej.

Frulle

Shit vad konstigt det är med tidsskillnaden, nu är klockan liksom kvart i 8 här. Har nyss ätit frukost och den är inget att hänga i granen vill jag lova! Som tur är går min mage före mitt huvud så är rätt mätt ändå. Igår hade vi en massa lektioner och visst det är intressant osv men dom upprepar allt tusen gånger vilket är sjukt störande. Men det händer mycket roligt också, igår spelade vi upp en liten pjäs. Mina repliker var "klick" (satte på mig bältet), "yaaaay" och "noooo", inte jättejobbigt alltså. Annan rolig grej var när en grupp hade skyltar med vad publiken skulle säga och hade vänt "oooh" skylten upponer så 200 ungdomar skrek "HOOOE" haha. Efter alla lektioner åkte vi in till New York, lägger upp bilder från det senare.




in New Yooork

Har inte så mycket tid att skriva nått idag, har haft lektioner hela dagen och ska snart iväg på en guided tour i staden. Skulle mest säga att jag lever och mår bra. Önskar att ni var här med mig!



Framme

Sådär, nu är jag på plats i New York. Är lite förvånad, för jag var nämligen helt inställd på att flyget skulle bli kapat, hittade tillomed en potentiell sjävmordsbombare ombord. Men han måste ångrat sig eller nått.. Förutom ett par panikångestattacker innan resan över bron så har jag faktiskt inte varit nervös alls. På första flyget var jag så trött att jag inte ens märkte att vi landade förrän jag kände dunsen. På andra planet och fram till hotellet umgicks jag med ett gäng sköna slovaker och ikväll har jag ätit lax (asgott och asbilligt) med några snälla tyskor. Nu ligger jag i en stor, mjuk säng och trivs. Klockan ringer vid sex imorgon, time to sleep.

superfint hotell!



So long..

Jag har hört att folk hittat hit så HEJ på er! Sitter nu helt otippat på ett hotellrum i Malmö. Tanken var att vi skulle sova hos mormor men vi blev utesnöade.. Resan hit gick inte heller helt smärtfritt. Utanför Max sitter lappen "VARNING - halkrisk stor" uppsatt. Detta struntar mamma i utan klampar på och vips så ligger hon på golvet, haha! Detta förgyllde dagen vill jag lova och nu fick ni Karlskroniter svar på varför det kändes som en smärre jordbävning tidigare. Nu har hur som helst vi, tillsammans med pappa, chillat lite i lobbyn och jag ska gå igenom min packning en sista gång. Känns lite konstigt att trycka ner ett helt år i en liten väska.. Hör av mig igen så fort jag kommit fram!

Ps. tack för alla gulliga sms och hälsningar, ni är underbara :)


RSS 2.0