Skönt att jag slipper bli 25, för ögonen svider och hjärtat bränns

Nu har det hänt grejer vill jag lova, bytt ut ettan mot en villa och mongot mot tre nötter. Får se hur detta slutar. Nu är jag för trött för mitt eget bästa. Första natten i min nya säng nu alltså. Känns rätt bra ändå, sjukt nära till golvet. Om man jämför.

Chillar lite lätt i våra fåtöljer vid t-banan

No job and no sleep and live it up like it's the weekend

HELT SLUT i rutan. Elva timmar i buss med MongoLine igår och upp några timmar efter att vi kom hem. Höll på att somna i sandlådan efter lunch.. Direkt efter jobbet så drog vi till mitt nya place och städade ur madrasser osv ur rummet. Sen åkte vi hem och packade in en sjukt massa grejer i väskor och Ikeapåsar sen tog vi oss på nått magiskt sätt tillbaka till huset med all skit. Först hann jag tappa ut alla delar till klädställningen mitt på bogstaveien, sådär smidigt kände jag. Packade hur som helst upp allt så nu ser det faktiskt inte helt deprimerande ut, bara lite :) Ska ju inte bo där så länge dock, såå det får gå helt enkelt. Nu ska jag göra det jag velat göra sen jag vaknade. Gå och lägga mig igen.

Glad tjej signar ut. Slut.

If it means a lot to you

Jag måste börja packa så tänkte skriva ett inlägg så jag slipper. Grym kväll igår! Grillade hos Edde med massa gamla klasskompisar och andra vänner. Blev så lycklig bara av att se alla. Knackade även på dörren till mamma och pappa Wiebert och pratade en sväng, favoriterna. Vi tog oss även ner i källaren där man har hängt ett antal gånger, snacka om nostalgi. Sen blev det Bistro av alla jävla ställen, och krögers. Sjukt mycket folk ute och ja, bra var det!!

Idag har jag stekt på Majas balkong halva dagen och en stund i parken med. Sen hämtade mamma mig för Mörecupens avslutningsfest. Åt som jag aldrig sett mat innan så nu är jag proppis. Nehe, mot resväskan. Att byta ut vinterkläderna mot linnen och korta shorts känns ändå rätt fint.


Kärlek vid sista ögonkastet

Shit, fattar inte varför jag har så svårt att sova om morgonen. Gick och la mig efter 3 men studsade ändå upp ur sängen vid 8. Riktigt kul igår i alla fall!! Först påskmiddagen då, hur god mat som helst, speciellt desserten. Crème brûlée med björnbärsmousse, grädde, jordgubbar och en varm brownie. Die! Sen fick jag ett påskägg för sista gången, fyllt med.. kondomer? Haha skön är hon, farmor Kerstin.

Senare blev det Krögers och ironiskt nog umgicks jag mest med Oslobor. Men sen träffade jag Pontus i disken, fick tillslut över Simon från O'learys och helt plötsligt hade jag hälsat, pratat och kramat på halva Kalmar. Fortsättning på det följer ikväll. Grillning hos Edde och utgång på det. Gårdagen var ju bara pre-party som Juhlin sa. Fiiiiint ska det va.

syrran och jag i sjukt bra kvalité

You'll be sad to see me run..

Långfredag alltså, har tillbringat halva dagen nere i Loverslund. Fotbollscup stod på schemat och hängde mest med den kvinnliga delen Berggrens i solen. Frej kom på besök också och det blev en liten utflykt runtom gödselbyn. När jag kommit hem tittade Agnes förbi och kollade igenom min frisyr till balen, blir hur fint som helst! Så har haft en supermysig dag och den fortsätter snart med påskmiddag. Ikväll får vi se hur det blir, slutar förmodligen med stan i alla fall. Ha en bra kväll y'all.

22a april för två år sen var jag hippppp(ie)

So tell me why we're talking when we dance so good

Åh, nu har nästan halva veckan gått och jag måste medge att jag har lite ångest för att åka tillbaka. Meen vet ju att jag kommer hit om en månad igen.. Träffade tjejerna på stan i tisdags, sen hem till my man för lite kooos :) Igår hängde jag med systrarna Winroth. Öppnade vinflaskorna framåt kvällningen och lilla Matilda joinade. Sen vet jag inte riktigt vad som hände, hehe. Satte väl på mig ölbrillorna lite för tight så att säga.. Så kan det gå!

Har trots omständigheterna varit riktigt pigg idag, hängt med mamsen som jobbat hemifrån. Sen åkte vi in till stan för lite shopping och lunch. Fick en föreläsning av kassören på systemet, att man var tvungen att vara nykter när man handlar där tog jag som en direkt pik. Nu sitter jag hur som helst här och väntar in daddy, ikväll ska vi fira mig hos farfar. Blir gött. Cha cha då bloggen.


Nu är jag i Kalmar

och det känns riktigt fint :)

Tell the world that I'm coming home

Jag älskar att fylla år :D Fast nästa år kan gärna få vara det sista, sen behöver jag inte bli äldre.. Men igår då, var det ju dags att fira lite. Så finkläderna åkte på, vinet åkte in på kylning och grillen sattes igång. SJUKT gott!! Sanna och Line hade bakat morotskaka till mig också och det satte pricken över i på kvällens matkoma. Drog ut på byen efter midnatt då jag officiellt var 20 och kunde gå ut lagligt. Men var inte inne på klubben alltför länge utan det blev ett stopp på Oslo kebab innan jag tog bussen till några killkompisar där vi pratade och spelade tvspel tills klockan var lite för mycket. Men riktigt kul och mysigt!

Schleten idag och fram till 2 blev det bara tv och chill innan jag åkte till Sanna. Jim tog med oss till en marknad där jag fyndade en kavaj och en tisha för 80 spänn. Score! Är sjukt nöjd verkligen. Längesen jag köpte kläder, vilket märks eftersom jag uppenbarligen blir helt överexalterad... haha. Nehe nu ska jag kanske börja packa eller. Imorgon kommer jag heeeem.


UNDERBARINGAR

Någonting ikväll får mig att tro att vi kan gå genom eld

Mo kommenterar: skriv nått!! Så jag skriver nått nuuu :) Har haft en sjukt intensiv vecka alltså. Först storstädning i måndags och det tog sin lilla tid vill jag lova. Fyfan så grisigt vi hade det, haha. I tisdags hade vi visning här, ehm ja det var alltså därför vi städade... Passade då på att besöka Misanfisan och Amanda i deras nya lägenhet, så himla fiiiin! Åt upp nästan allt deras påskgodis med, fett gött. Igår hade vi en TRE TIMMARSkurs i första hjälpen direkt efter jobbet. Inte jättekul kanske. Men det dög la. Och NU är det snart helg igen! Hade fest på jobbet idag, jag hade dukat asfint och alla barnen satt och åt. Så var jag tvungen att skifta på en unge och när jag kom tillbaka var det KAOS, haha. Måste visa bilderna jag tog på det sen, sjukt kul, allt var verkligen förstört. Förgrymmade ungar!

Nu ska jag slänga i mig lite mat sen fara iväg till Mahjsen. Trots att jag har sjukt ont i halsen och ögonen helst skulle vara stängda i några timmar så är humöret på topp! Imorgon är det fredag, på lördag är min fest, på söndag fyller jag år och på måndag åker jag hem och pussas. Kan ju knappast bli bättre?

Ha deeee!


Party rock is in the hoooouse tonight

Igår sken solen som aldrig förr här i Oslo och det blev en runda på byen för mig och Sanna. Satte oss vid operan och njöt. Så. freakin. underbart! Sommarkänslor som fasen. Sanna brände näsan och jag stack hem och matchade med röda läppar innan vi begav oss till fröken Snöberg för lite vorspiel. Eftersom detta var sista lördagen jag inte får gå ut lagligt körde jag på vatten men har svårt att tro att det märktes... När de andra drog ut vid tolvtiden avslutade jag kvällen tillsammans med Sanna på grönlands t-banestation, underhållandes alla som ville och inte ville med HEJ HEJ MONICA :D Fin lördag, riktigt fin!


OM 4 TIMMAR KOMMER MAJA!!!! Nu drar jag till gymmet, tja.

UNDAN FÖR PUNDARN

Hej! Mår mycket bättre, trycker i mig piller som världens junkie. Det gör i alla fall att jag har kunnat leva ett normalt liv igen :) Så i fredags var jag på middag i mitt nya kollektiv. Ska bo ett par månader med Sanna och hennes roomies när Line drar nämligen. De på övervåningen hade lagat det godaste jag ätit sen jag kom hit, sjuuukt. Sen kladdkaka på det. och chips. Gud. Riktigt trevligt var det hur som helst. Med norrmän, svenskar och en dansk. Värsta Kalmarunionen, ju.


Ja ä inte bitter

Skrev ett inlägg om min vecka men insåg att jag lät så jävla bitter så tog bort det. Har hur som helst sjukt ont i min mage, fortfarande, och svurit över mig själv som lik förbannat gått till jobbet. Men! nu är det ju bara EN DAG KVAR. Och det ska väl till och med jag klara. Sen är det helg igen och på lördag kanske jag äntligen kan få tillgång till min lööön. Börjar bli skralt på kontot, igen. Men ni vet vad dom säger.. Hänga runt, glida runt, låna pengar. Och HAH, insåg nyss att det är exakt ett år sen jag och min tyska soulmate Nathalie fick min bil bortbogserad inne i Charlotte. Fyfaaan, blev ganska tråkiga konsekvenser på det ja.. Dock kul såhär i efterhand, mehe.

do you feel like I feel NAAATHALIIIE

Maybe it's not my weekend, but this could be my year

Har fått i mig både pankisar och soppa under dagen så nu mår jag lite bättre. Och när andra har fredag eller lördagar som svullodag har jag söndagar, så knatade nyss bort till ICA och köpte mig en chokladkaka. Mest för att fira att jag kan äta igen. Tro det eller ej så har jag faktiskt diskat också. Och städat. Fast det syns knappt, då det såg förjävligt ut innan.. nu är det "okej". Nästan i alla fall. Sen har jag gråtit lite mer, när jag såg i taket lyser stjärnorna. Igen. För fin är den. Nuuu ska jag sova, uppstigning vid 6. Känner på mig att denna veckan kommer gå kalasfort. Och i slutet av den kommer äntligen min Maja, soom jag längtat!!

Radarparet mahjs och millis för 3,5 år sen. Fina tider

The world spins madly on

Vilken jävla helg. Först maginfluensa, som är det absolut värsta jag vet! Sen när jag trodde det värsta var över vaknar jag i morse med upptäckten att mina älskade magsmärtor är tillbaka och värre än någonsin. Har aldrig haft så ont i hela mitt liv, sjukt. Till och med så jag var tvungen att ringa mamma och gråta en skvätt. Sen brukar det gå över på högst en halvtimme men nu, fem timmar senare, är det fortfarande piss. Nehe, ska försöka få i mig något mer än en halv banan kanske, och hålla tummarna för det blir bra. Hoppas ni har det lite bättre än mig.


Crap

Maginfluensa och loftsäng är ingen skön kombo, just sayin.

RSS 2.0