Happyhappyhappy Halloween

Hur jäkla kul hade jag inte igår liksom. LOVE IT! Alice i underlandet kom och hämtade upp sin polare grottkvinnan och det bar av mot en parkering på 8th street. Vi lyckades hitta Hannah och hennes tyskar som fixade till oss riktigt bra platser framför scenen. Började med en sjukt duktig DJ och vi dansade loss där i smeten i väntan på Kevin. Sen kom han och.. ja.. var väl inte det bästa framträdandet jag kollat på direkt. Efter han var det i alla fall kostymtävling och sen kom hon äntligen, kvinnan med klös. Ke$ha. GRYMMM! Där kan vi däremot snacka om något av det bästa jag sett live, ever. När konserten var slut träffade vi på gänget och gav oss upp mot klubbarna där köerna var helt stört långa. Så efter ett tag gav jag och Elin upp och åkte till colleget. Dansade rumporna av oss och avslutade kvällen på outpost med två riktigt sköna killar. ASBRA kväll!!

När jag kom hem i morse möttes jag av barnens morfar: "please don't say 'grandpa, I need an attorney'" haha go! I övrigt har jag inte varit så himla pigg. Men en supermysig ridtur ute i skogen tillsammans med Elin blev det i alla fall. Sen att jag höll på att ramla av behöver vi inte prata om. Skrämt små barn som gått trick or treat har jag gjort med. Kul! Söndagsångesten smyger sig på, orka måndagggg. Nä. November med.. Åh fuck, nu kom jag på att ni har ju ställt om klockan. Ajajaj. Dags att göra sig redo för lite tvmys och somna in.

Orkar inte lägga upp alla bilder här för det tar tusen år. Men jag tror det ska gå att klicka HÄR och så är det dom sista liksom. Kanooon.


Swenska tjej, it's the grej

Ey Tiger, who's cheating now?



Oh no you don't

Oj shit, dum jag är alltså. Helt fel på bilden där nere. DETTA är ju Rudolf!


FREDAGSMYS

Jobbdagen vill jag helst inte prata om, så värst roligt var det icke. Men så fort jag slutat ringde Elin och så blev det sushi, film och popcorn. Såg Runaways igen och ännu en gång ligger jag här och önskar jag var rockchick.. Efter filmen pratade vi med Elvis och hans vän Lennart (som för övrigt lika rolig som hans namn) på skype. Nu har min tös åkt hem men har fortfarande pojkarna babblandes i örat. Borde sova snart, börjar om 6 timmar. Sen blir det Gravedigger's ball med Ke$ha och Kevin Rudolf. Kan nog bli riktigt fint!



I feel the sun creeping up like tick. tock.

Tråkiga inlägg jag skriver känner jag, förlåt. Men jag är TRÖTT och börjar jobba vid halv.. nej.. fasen, vet inte när jag börjar imorgon. Dom får la väcka mig dåra. Bjuder hur som helst på en liten låt, som jag inte alls tyckte om förut men som liksom börjat växa på mig. Säger man så? haha. Grow on me? I alla fall. Here it is.

Mike Posner - Please Don't Go


We R who we R

Hey y'all, har jobbat sen 1 idag och imorgon jobbar jag hela dagen. Sköj. Men då är det faktiskt fredag om jag har fattat saken rätt och det har jag väntat på. Vi har haft rätt kul idag ändå och tror inte morgondagen blir så farlig heller faktiskt. Nu ska bara allt klicka inför lördag med, kom igen dååååå.


Hahaha! Finns en anledning till att vi ser ut sådär, kommer inte ihåg den bara.. Tur att man har självdistans. Men en kille i klassen sa faktiskt att jag hade fint leende idag, heheheh. Generad tjej.

Always look on the bright side of life

Riktigt skumt väder idag. Asvarmt och kvavt men blåsigt och molnigt och när jag kom ut från gymmet och skulle springa hem började det ööösa ner. 10 långa minuter vill jag lova. Men så ska man ju alltid se livet från den ljusa sidan så 1, det gjorde att jag fick sluta tidigare och 2, man såg inte vad som var svett och vad som var regn på min genomblöta kropp. Kvällen har jag tillbringat hos min fina Elin, hur bra som helst. Natti



I need another story..

Hej Kaj! Är helt sjukt trött, har mått illa i flera dagar och ja, jag vet inte vad det är med mig riktigt. Men humöret lyckas ändå vara bra på nått konstigt vänster. Lekte med Jenny igår och vi färgade till min kalufs. Om man inte kollar så noga blev det fiint. Men om man är sådär jobbig och ska zooma in hårbottnen äre väl sådär, aja det får duga tills hennes familj har åkt hem i alla fall. Hon är den enda jag litar på när det kommer till mitt hår, grym. Elva veckor kvar som au pair nu på tal om chillinötter. Gäller att ta vara på dagarna. Snart hemma i HAGBY igen.


Ett stycke coola bruds, LOVE YA sis.

I'm done

Har varit full fart sen 6 i morse så nu däckar jag om det är okej.

Who's gonna run this town tonight

Jobbade kväll igår, men bara från typ 6 så det enda vi hann med var att äta och kolla film. Köpte Dinosaurs till twinsen i födelsedagspresent så vi kollade på den. Hade glömt bort att den var så hemsk, dom bara dör ju allihop. Men svenskt godis på det och allas humör på topp. Kalas vetni.

Söndag idag då ja. På söndagar ska man inte göra nånting vettigt så det gjorde jag inte heller. Blev en massa skype, först mamma och Alva (som sjöng en hel nick jonas låt för mig, asfint...) och så Olivia. Mitt när vi pratade ringde Elin till hennes mobil så då pratade vi alla tre, hur gutt som helst ju. Sen mötte jag upp tjejerna för lite shopping och bio. Vi såg the Town, asbra var den faktiskt! Massa pangpang and some loooove. Missa inte den.



I'm in love with this feeling



Såg denna videon på Therése blogg nyss och när dom började dansa tänkte jag waaaait a minute, det här känner jag igen. Universal studios ju! :D Känner du igen det Sanna? Brabra låt för övrigt. Chris Brown med lite smör på..

Har haft en ganska så effektiv förmiddag känner jag. Vaknade pigg som en mört och sprang bort till gymmet en sväng. När jag kom hem såg jag att dom inte hunnit fixa barnens rum innan dom åkte, så snäll som jag är bäddade jag allas sängar och skar upp ananasen. (okej då, det var kanske lite för min egen skull med) Sen fixade jag mig lite brunch och städade till mitt rum vilket verkligen behövdes. Nu sitter jag och stör mig på att något piper här inne. ASHÖGT! Får damp snart. Tror det är larmet men vad vet jag liksom. Hjälp?

Update: nu, efter 2 timmars pipande, slutade det. Haha what the heeeck..

Scaaaary night

Blev lite spontant Scarowinds ikväll. Så jävla ROLIGT, och läskigt :D Jag älskar ju Carowinds i vanliga fall och nu var det liksom mörkt, dimmigt och en massa läskiga figurer överallt dessutom. Vi inledde det hela med ett Haunted house och vi fick såklart gå först i ledet.... Så jag klängde mig fast på Jenny och försökte att inte svimma av skräck när det sprang fram monster från höger och vänster. Sen skulle vi åka min favorit, Intimidator. Tror ni inte vi hamnar i vagnen längst fram. Haha åååh läskigt. Sen hamnade jag bredvid en stört lång kille på nästa rollercoaster, "if I scream.. don't think less of me", han var skön. Resten av kvällen gick mest till att garva åt Jenny och Maria, som skrek åt minsta lilla och tog löpet så fort dom såg ett monster. Önskar jag kunde säga att jag var mycket coolare än så.. men ett tag blev jag jagad av en kille och sprang nästan omkull för jag var så rädd, hahah FY! Riktigt kul kväll i alla fall, vet inte när jag skrattade, eller skrek, så mycket sist. Detta kommer inte min röstlärare gilla, hehe. Får hon ta. Men nu så har hur som helst korvskinnsjeansen åkt av, kaggoverallen på och jag myser ner mig framför lite idol. Inget att klaga på här borta.


fett dåligt försök att se farlig ut

Still got game

Ibland känner jag mig så glad att jag bara måste hoppa lite upp och ner. Så det gjorde jag nyss. Har ingen aning om varför jag är glad dock, men varför analysera söder något som bara är bra? Har kört hit och dit och fram och tillbaka hela dagen känns det som, men det var rätt gutt ändå. Fick alla rätt på mitt prov med, kalas! Trots att jag övat på helt fel saker.. Fick tillomed en liten glad gubbe för mitt svar på "Describe how you breath efficiently" och jag visste inte ens vad efficiently betyder, hehe. Effektivt tydligen. Aja, gick ju bra ändå. Nu ska jag krypa ner under täcket i min hossmotröja. Det är hål i den. Alltså ett extra hål, förutom dom där fyra som liksom är nödvändiga för att det ska funka. Men det gör ingenting :)


Godnatt önskar Emilia och Jackimoe

Oslo? eller new Kalmar som jag brukar säga..

Efter ett samtal med Sanna börjar tankarna återigen virra bort mot en avstickare till landet i väst, innan jag slår mig ner i Kalmar igen. Norge är fint har jag hört. Vad tror ni om det?


grymma roommates är det ju ingen tvekan om att vi skulle vara i alla fall

Bald Head, from the beginning to the end

Jag vet inte varför och jag borde inte, men.. jag känner mig ASPIGG! Så här kommer det. Fredag, biltur och färja tog oss till Bald Head. Man får bara köra golfbilar på ön, lite mysigt faktiskt. Så vi utforskade stället lite granna, kändes som att köra i Jurrasic Park ungefär. Utan dinosaurierna då. Medan familjen sprang iväg på en bbq stannade jag hemma och kollade that's 70 show och åt asgod mat. Rätt awesome. Sen kom familjen P och mina barn hem och vi såg film innan vi sa godnatt.

lördagen fick jag lite tid för mig själv igen (ni anar inte hur skönt detta är då det annars är fullt upp och kalabalik, hehe) innan det var dags för... fiske? DET var inte igår. Sen kom det en man som fångade krabbor! Jag frågade tusen frågor, typ om dom simmar i sidled och så. Men han var gammal och halvdöv, så jag vet fortfarande ingenting om dom små liven. Hur som haver, luuunch efter det. Sen skulle dom flesta iväg på bröllop och vi såg film, igen. När alla 7 barnen var tillbaka lagade jag mat och vi gick till stranden. Som ni såg på bilderna. Väl hemma såg vi film, IGEN. Föräldrarna kom hem vid typ 9 och var glada i hatten. Runt midnatt var det bara jag och Jacob kvar och så var den kvällen slut den med.

Efter frukosten åkte vi ner till stranden och byggde sandslott. Jag gjorde en sköldpadda... Efter det var det dags för familjen P att åka hem, trist :( Gillar verkligen dom, speciellt Jake, han är liksom 16 så lite mer i min ålder än dom andra småå. (på tal om jacobar som är lammkött får jag väl flika in ett grattis till tsatsiki här) Aja, dom åkte i alla fall och vi klättrade i Old Baldy, en gammal fyr. Till middag åt jag flundra och då tänkte jag på min farfar. Men denna var inte alls lika god som hans. Besvikelse.. Sen såg vi film. Igen.

Så var det plötsligt måndag igen och det är en annan historia jag redan berättat.
That's all folks! Bildregn på det.







Old Baldy


liiiiiiiiten krabba


nått vulkanslottsaktigt?! :D


turtle



En liten film blev det med.
"I don't care, Im still eating it"

So many things I’d say if only I were able.

Trodde jag skulle ha lite mer tid idag att berätta om helgen men som vanligt stressar jag mig igenom dagen. Tillslut ligger man här i sängen och undrar vad som hände.. Satt i alla fall ett par timmar hos tandläkarn för Kaylin tog av tandställningen. Kollade parlamentet och skrattade högt flera gånger, haha. Nytigt.. som dom säger i Blekinge. Googla det ni kalmariter.

Nu ringde Annie och berättade att hennes föräldrar fått sparken båda två. JEEZ, hur stora är oddsen liksom? Så nu måste hon antingen hitta ny familj lite snabbt eller åka hem eller.. gifta sig!! Själv hoppas jag på det sista för jag vill ju gå på bröllop :D hihi. Och som det ser ut nu lutar det faktiskt mot just det. Spännande. Aja, godnatt nu.



haha, extremt bra bilder känner jag. men ja, före och efter.

But I miss you still

Har haft en underbar helg, älskar stranden! Men nu, efter att ha gått upp tidigt, städat hela huset, rest 5 timmar, packat upp och jobbat 4 timmar är sängen min bästa vän. Har lite fler bilder och grejer som jag lägger upp imorgon. Puss









fin oktoberkväll på bald head

Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du i mitt hjärta

Hejhopp i lingonskogen, imorgon bitti åker vi till Bald Head Island. Kommer hem på måndag, så jäkla skönt med långhelg! Tar nog inte med mig datorn, så ni slipper mig ett tag. Gutt för er. Idag har jag haft fullt upp och sitter nu med en halvfärdigpackad väska och en dos panik. Hatar att packa, h.a.t.a.r. Har lagt in femtielva låtar på ipoden med men alltså.. om jag inte tar med datorn kan jag ju inte ladda den sen, jobbigt läge duuuude. Aja, måste fasen sova. Upp vid halv sju imorgon och göra frukost. Kanonkul.



Bild från förra familjesemestern, hoppas det är lite mindre snö utanför fönstret denna gången. Sjukt att det var 7 månader sen.. känns verkligen inte så. Shit alltså.

Snart helg!

Engelskalektionen var inställd, såklart, min vanliga tur. Så åkte och fixade mig en halloweenkostym en gång för alla. Vad jag ska vara är en hemlis, än så länge i alla fall. Seeen tog jag äntligen tag i det och köpte en iPod touch. Jag är KÄR! Får nog bli en iPhone när jag kommer hem sen ändå. Kanske. Fast jag gillar ju min mobil. Den är så liten och gosig, och överlever trots att jag tappar den fem gånger innan frukost. Men nu måste jag sova, mycket på schemat imorgon.. Natti.



Nu kanske det blir lite mer kort tagna med. Här är ett snyggt ett på Kaylin med en av sina nya födelsedagspresenter på sig. Vilken annan 9åring önskar sig solbrillor för tusen spänn liksom? Skitunge :)

Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv

Hade hela min dag planerad. Så har jag precis kört ut från vår uppfart när det ringer och Jack måste hämtas. Har tydligen pink eye.. kul. Sen var jag tvungen att sitta hemma i två timmar när dom var hos doktorn och det var nån gubbe här och fixade, inte gutt. Men måste erkänna att vi hade rätt kul idag ändå, jag och lillpojken. Efter ett tag satte jag honom ute med min mobil medan jag spelade basket med hunden. Tillslut blev hon så trött att hon övergav mig för skuggan i garaget. Så då ställde jag mig och trixade med en fotboll i typ en halvtimme, haha kul jul liksom. Men Kaylin övar hela tiden så har blivit smittad tror jag. Imorgon ska det bli skitväder så får väl dra mig till min engelskalektion. Lika bra det kanske, så jag har skiten över någon gång.


Just shove it in your mouth sa jag. Men han fattade inte riktigt att han var tvungen att öppna själva munnen för att det skulle funka.

9 månader i staterna, 9 år fyllda för twinisarna

Sjukaste idag. Satt på trappen och väntade på barnens buss när en kvinna går förbi med hennes hund. Den sliter allt vad den har och jag kan liksom inte sluta kolla för det ser så jobbigt ut. Sen kommer det en bil och jag känner att det kommer gå åt helvete. Helskumt alltså, jag visste precis vad som skulle hända. Och jodå, plötsligt så sliter sig hunden och PANG säger det. Kvinnan skriker och bilen stannar, men vovven var okej som tur var :) Men skitläskigt! Tänk om det hade varit Lilly, jag hade ju svimmat på plats, haha.

Jack och Kaylins födelsedag idag alltså, fast vi firade som sagt den igår. Men fint väder fick dom i alla fall. Så jag hängde på mitt hemliga lilla ställe innan jobbet. Mitt i sammhället går det in en lång grusväg genom skogen och vid ena änden ligger en gräsplätt bredvid en sjö. Fiiint är det. Där kan man sola med, vill inte direkt ligga och fläka ut mig utanför Micks kontor ;) Nej nu ska jag svälja irritationen över att det inte går att se paradise och sova istället. Godnatt!


Lilly/Lillster/Lillian/Lillpup/Poochie/hundjäveln ♥

Jag känner han som faktiskt blöder i sitt hjärta

Sista dagen på helgen, lite ångest. Jobbade idag vilket jag inte var riktigt inställd på, menmen.. Efter lunch kom mina parents hem och vi åkte ut med båten en sista gång. Asnajs! Förutom när vi skulle "tube-a" och smidiga jag vinglade omkull, hamnade på allysons huvud och rullade ner i sjön. Skrattar fortfarande högt bara jag tänker på det xD Sen åkte vi av flera gånger och ett tag låg jag i vattnet och höll i mig allt vad jag hade, haha, inte jätteskönt. Men kuuuuul, och gutt att kunna bada ute i oktober, like that.

Väl hemma blev det paketöppning, tacos och tårtor. Sen plockade jag undan, städade, fixade, grejade, vet inte vad riktigt, har nog blivit smittad av min värdmams. Som förövrigt varit riktig jävla tjurig hela dagen. Åh, blir så trött ibland. Men the grandparents var med halva dagen och dom är bara sååå söta, älskar dom! Var hur som helst helt nere för räkning efter detta men det går ju inte somna vid halv sju, så jag gav mig ut på gatorna en sväng. Nöjd med min insats faktiskt, vill jag så kan jag. Så när jag kommer hem tar jag Boking i stensöspåret lätt, nemas problemas ;) Men jahapp, efter en dusch och lite Simon Norrsveden känner jag mig nu redo att somna in denna söndagskväll.


Oh vilken härlig dag

Så, jag har nu spenderat ena delen av min lördagskväll här hemma med att slå in paket. Kände mig lite tragisk ett tag men fasen så fint det blev. Kaylins paket har stående ränder och Jacks liggande, så då blev det ju lite problem med deras gemensamma present. Grym som man är blev det.. damdamdam.. sneda ränder! Ska man göra något töntigt ska man göra det bra. Andra delen av kvällen ser ut att bli film, inte mig emot då jag är sjukt sugen på estrellas chips och det är precis vad jag tänker gräva fram ur min skattkammare... (aka. garderob)

Träffade Elin förut, för lite football på colleget. Davdison sög. Men det var kul ändå. Blev en promenad till mainstreet, smoothie på Summit är det bästa! Sen så la vi oss i gräset och pratade lite under en molnfri himmel och 30 grader. Lovely.


Life as we know it

Ikväll blev det bio, se rubrik. Sjukt rolig, kolla in den! Nu vinglar ögonlocken här borta, ska bara göra mig av med Elvis på linjen, sen sova.

"he is SO hot!"
"but he's married.."
"well things can chaaange?"
"to Fergie"
"fuck."


perfekt

I'm way too up to back down

Det är freeedag igen, åh så underbart! Men känns som det nyss var helg? Vet inte vart veckan tog vägen riktigt. Idag kommer Mick tillbaka från en 2 veckor lång Indienresa. Välkommen hem får man väl säga. Men nehe ni, nu ska jag ta med mig min polare Harry Potter ut och steka lite igen. Sjukt fint väder, så idag finns inget dåligt humör så långt ögat kan nå. I am HAPPY!

Broder Daniel, love

Har varit på skitdåligt humör hela dagen, men nu är det helt tvärtom. Var nog promenaden med Elin som gjorde susen :) Men nu måste jag sova, åh så tråkigt.




Great Wolf Lodge

Vattenlandet var helt galet kul! Drog med Ana in i den värsta rutchbanan direkt och vi.. skrek. Haha, men den var riktigt rolig och åktes ungefär 73 gånger till efter det. Dagens motion har jag nog fått med för jag vet inte hur många trappsteg jag sprungit uppför. Nu är jag färdig att däcka. Eller mitt huvud är, har lite grejer kvar att göra innan ögonen får lov att slockna. Sov så gooooott!


BonoRalf har fått en kompis



Ni anar inte vad denna skrämde mig härrom dagen alltså. Stod i köket och så plötsligt började det låta och eftersom den rör på sig dunkar det med. Trodde jag skulle dö!! Två timmar senare skulle jag gå ut genom dörren och ja, skämdes lite..

As long as you'll be my friend at the end

Bra dag igen, mitt liv är fyllt av bra dagar. Njuter av varenda dag jag får vara kvar här. Skrev dock prov idag och kändes ju nödvändigt att köra en halvtimme för ett prov på 20 minuter och sen hem igen.. jajaa. Imorgon efter lunch ska vi fira tvillingarna på värsta vattenlandet. Ana ska med och jag får tydligen leka hur mycket jag vill så det ska jag banne mig göra. Woho!

Idag fyllde min före detta låtsassyster år förresten. Hur hon blev det är en lång historia som vi kan ta en annan gång. Men hon var en bra storasyster, precis sådär som dom ska va. Ni vet, lära ut en massa roliga historier som egentligen var för grova för mina stackars mellanstadieöron. Ett av dom starkaste minnena från vår tid är ändå när vi var på besök hos hennes kusiner. Vi spelade kort (sjukt mycket kort spelade vi på den tiden) och jag skulle skrika fuuuusk, åt Martin tror jag. Men bytte ut u mot i.... Tycker fortfarande det är pinsamt.


Jullan och jag några år innan vi blev sisters

Kanelbullens dag

Berättade ju aldrig vad jag hittade på igår. Det var en såndär typisk söndag när man inte känner för att lyfta ett finger. Vaknade vid 8 ändå, morgonpigg som man blivit. Upp och äta frukost med la familia och hjälpte barnen att bygga en army tank... Mycket spännande projekt. Efter lunch bestämde jag mig för att ta en powerwalk. När jag gått i över en timme började jag bli orolig för jag kände inte riktigt igen mig längre. Ringde Elin och jovisst, var 3 kilometer åt fel håll. Haha sämst! Menmen, var bara att ta löpet tillbaka igen. En halvtimme senare var jag hemma och oj, har aldrig varit så skönt att se sin gata igen alltså. Resten av dagen gjorde jag så lite som möjligt, det var göttare än mos.

Idag bestämde jag mig för att hoppa engelskalektionen. Måste plugga inför provet imorgon och har hur mycket tvätt som helst att vika. Plus att städtanterna kommer i eftermiddag, så får dra till collegespåret eller nått. Sen måste Kristin läst mina tankar eller nått för imorse blev det kanelbullar! Hur bra som helst.


Pa o Mo dag 8-11

Sista rycket!!

Lämna Miami var inte alltför kul, riktigt skönt ställe. Alla är så avslappnade på nått sätt. Men nya äventyr väntade, det var dags för Disney World. Vi var på Magic Kingdom som är parken med slottet och figurerna och hela faderullan. Vad vi inte visste var att kyrkorna hade bestämt sig för att ha värsta konserten där just denna kvällen. Men ja, det gick bra ändå. Space Mountain som alla snackar om var ju faktiskt grymmast med. Sen kunde man ju hoppat lite interaktiva grejer som den när Stitch rapar chillinötter i ansiktet på en, haha fy vad äckligt alltså!

Måste ju berätta om stället vi bodde på den natten med. Ett sånt där halvslaskigt drive in motell typ. Med en vending machine utanför! Ännu en sak att bocka av från görainnanjagdör-listan. Yes! Nejmen helt okej var det faktiskt, mysigt ju. Frukosten däremot.. mini doughnuts. Och då menar jag bara mini doughnuts. My goshhh. Hade massa bilder på stället, men verkar som att dom har försvunnit... Lördagen bestod mest av bilåkning, från Orlando till Davidson. Hittade ett jättemysigt hotell vid main street. Supergulliga kvinnor som jobbade där, med den sötaste southerndialekten.

Söndagen bestod av en vandring runt colleget, shopping på Target och middag med familjen. På kvällen träffade vi Elin och jag tillbringade natten på hotellet. Så blev det då måndag och sista dagen.. Efter lite ompackning, fix och trix åkte vi till the White Water rafting center. Kollade på folk som paddlade runt i forsen och åt god mat. Sen var det bye bye vid flygplatsen och jag var så tårögd att jag vinkade till fel bil när jag åkte därifrån, haha.

BRA vecka, underbart att få träffa och krama om dom man älskar! Har lärt mig mycket med, till exempel att tvättsvampar lever i havet (vilket förklarar varför svampbobs bästa vän är en sjöstjärna) och hur man sätter i öronproppar. Tur det, eftersom vi alla tre tydligen snarkade på rätt så bra.







Tack pappa och mormor för att ni kom. I LOVE YOU ♥

Pa o Mo dag 4-7

Nu jävlar ska jag ta tag i det här, en gång för alla. Fortsättningen på resan. Dagen efter konserten fick vi för oss att utforska området runt Disney World. Det var inte så att vi körde vilse eller inte hittade dit vi skulle, utan vi kände bara att se vägarna runt om helt enkelt.. Efter ett tag gav vi upp och for vidare till ett stort outletställe. Vet inte vad det är med shopping men alla blev på bättre humör efteråt. Själv hittade jag två par converse och en tshirt så var mer än nöjd.

Vi tog oss sen hela vägen till Ocean Drive, Miami trots en sjuuk thunderstorm. Pappa var så nervös att knogarna vitnade när han höll i ratten, jag var mest rädd för att han skulle sluta andas. Men det gick kalas! Dagarna i Miami tillbringades mest på stranden, restauranger och vår mysiga uteplats. En av dagarna gjorde vi dock en liten utflykt, nämligen till naturreservatet Everglades. Där åkte vi airboat och kikade på alligatorier och sköldpaddor. Riktigt kul faktiskt! Sen fick jag ju gosa med en bebis alligator, åh så söt! Ville pussa på den men djurskötaren sa att dom pussar tillbaks, så jag hoppade det.




south beach


"they eat, sleep and make babies" rätt soft liv ändå


gosigt


på tal om exotiska djur hittade vi även en kräfta

Hey hey yeah yeah

Såhär var det. Jag satt i bilen på väg hem i fredags kväll. Så började dom spela Memories på radion. Och plötsligt visste jag bara. Jag måste hem! Vet i fan vad det hade med låten att göra, men så gick det till. Så ni som vill ha hem mig kan ju tacka David Guetta och Kid Cudi. Ni andra, curse them!



Get out of your mind

Clare lyckades få tre extrabiljetter till so you think you can dance-turnén ikväll. Så jag, Jenny och Ana tackade och tog emot, gratis är ju gott som man säger. Bra platser och riktigt grym dans. Ännu en toppendag, kalasbra.



Alex var inte med ikväll för han är skadad men alltså KOLLA den här! Sjukt bra koreografi, dans, låt, allt. Jag vill också kunna!!

Benhård

Har en ny bästis som håller mig sällis när jag väntar på barnens skolbuss.
Han heter Ralf, men jag kallar honom Bono.



Tog enskilda porträttbilder idag. Ni vet ju hur det går till. Typ "benen åt sidan, ner med hakan. Nej upp lite. Ner. Upp. Ner. SLUTA NICKA. Sådär, bra. Le nu. Alltså gud, du ser ut som någon dött. Jaha, du har det.." Tillslut gjorde jag som alla proffesionella fotografer gör och sa kamelprutt. Och kolla så bra det blev!

Vissa dar e beiga, andra dom e glassiga

Helt fantastiskt underbart bra dag. Kan inte förklara varför, har bara haft en sån där känsla i kroppen, ni vet. Eller det kanske ni inte gör. Hur som helst, for till Mooresville med Elin för att försöka hitta en kostym till Halloween. Ett besök som inte gjorde oss så hemskt mycket klokare, men kul var det! Sprang bort till poolen en sväng med och fick reda på att den stänger imorgon. Åhneeej!! Efter lite jobb blev det en kycklingsallad med tjejerna och kvällen avslutades med bio. Easy A, verkligen ASBRA! Tjejfilm kanske, men fyfan vad jag garvade. Så se den, tycker jag. Nu ska denna tjejen snart slumra in, ser fram emot imorgon. Då ni, ska jag se på dans. Berättar mer om det då. Puss


Har nog bestämt mig nu.....

Imorgon blir det oktober, och så är det fredag! Bring it on.



Såhär såg jag och jake ut när vi firade den sista septemberdagen förra året :)
på grabbarna grus "avskedsfest". ganska grymt

RSS 2.0