Happyhappyhappy Halloween

Hur jäkla kul hade jag inte igår liksom. LOVE IT! Alice i underlandet kom och hämtade upp sin polare grottkvinnan och det bar av mot en parkering på 8th street. Vi lyckades hitta Hannah och hennes tyskar som fixade till oss riktigt bra platser framför scenen. Började med en sjukt duktig DJ och vi dansade loss där i smeten i väntan på Kevin. Sen kom han och.. ja.. var väl inte det bästa framträdandet jag kollat på direkt. Efter han var det i alla fall kostymtävling och sen kom hon äntligen, kvinnan med klös. Ke$ha. GRYMMM! Där kan vi däremot snacka om något av det bästa jag sett live, ever. När konserten var slut träffade vi på gänget och gav oss upp mot klubbarna där köerna var helt stört långa. Så efter ett tag gav jag och Elin upp och åkte till colleget. Dansade rumporna av oss och avslutade kvällen på outpost med två riktigt sköna killar. ASBRA kväll!!

När jag kom hem i morse möttes jag av barnens morfar: "please don't say 'grandpa, I need an attorney'" haha go! I övrigt har jag inte varit så himla pigg. Men en supermysig ridtur ute i skogen tillsammans med Elin blev det i alla fall. Sen att jag höll på att ramla av behöver vi inte prata om. Skrämt små barn som gått trick or treat har jag gjort med. Kul! Söndagsångesten smyger sig på, orka måndagggg. Nä. November med.. Åh fuck, nu kom jag på att ni har ju ställt om klockan. Ajajaj. Dags att göra sig redo för lite tvmys och somna in.

Orkar inte lägga upp alla bilder här för det tar tusen år. Men jag tror det ska gå att klicka HÄR och så är det dom sista liksom. Kanooon.


Swenska tjej, it's the grej

Kommentarer!

Kommentera inlägget här:

Vem är du?
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Bloggadress:

Go ahead, släng in din kommentar:

Trackback
RSS 2.0